Οι Ολυμπιακοί Αγώνες ζωντανά στο ERTFLIX

Στη διαδικτυακή πλατφόρμα ERTFLIX θα είναι διαθέσιμοι οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Παρισιού όπως και τα highlights των αγώνων.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 Ολυμπιακοί Αγώνες 2024

Η μεγάλη γιορτή του αθλητισμού αρχίζει και το ERTFLIX μάς ταξιδεύει στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι για να παρακολουθήσουμε τις προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών, αλλά και τα highlights όλων των αθλημάτων και αγωνισμάτων.

Μπείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ, επιλέξτε τις ειδικές ενότητες και από το Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 πιάστε πρώτη θέση στο αθλητικό γεγονός της τετραετίας.

Η συγκεκριμένη ενότητα θα περιλαμβάνει τα κανάλια της ΕΡΤ (ΕΡΤ1, ΕΡΤ2, ΕΡΤ3) σε ταυτόχρονη μετάδοση με την τηλεοπτική προβολή, τα ψηφιακά κανάλια ΕΡΤSPORTS1 και EΡΤSPORTS2, το ΕΡΤNEWS, καθώς και το αθλητικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ, ΕΡΑ ΣΠΟΡ, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να παρακολουθούν, αλλά και να ακούν σε live streaming όσα συμβαίνουν στην Πόλη του Φωτός.

Στην ενότητα αυτή οι επισκέπτες του ERTFLIX θα έχουν καθημερινά τη δυνατότητα να παρακολουθούν τα highlights αλλά και ολόκληρους αγώνες, σε ετεροχρονισμένη θέαση (on demand).

Στην πλατφόρμα του ERTFLIX μπορούμε να απολαύσουμε όλους τους αγώνες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Ολυμπιακού Τουρνουά οι οποίοι θα έχουν μεταδοθεί από τα κανάλια της ΕΡΤ, τις καλύτερες στιγμές τους, αλλά και τους αγώνες των Ελληνικών Εθνικών Ομάδων Πόλο Aνδρών και Γυναικών του Ολυμπιακού Τουρνουά, όπως και όλα καλύτερες στιγμές των αναμετρήσεων. Ακόμη, οι θεατές θα δουν ζωντανά τις αναμετρήσεις των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών στο τένις, αλλά και τις κορυφαίες στιγμές του Ολυμπιακού Τουρνουά Τένις.

Οι καλύτερες στιγμές θα είναι επίσης διαθέσιμες και για τα αγωνίσματα του στίβου (και υγρού), γυμναστικής, κωπηλασίας, σκοποβολής, βόλεϊ, μπιτς βόλεϊ, χάντμπολ, πινγκ πονγκ, άρσης βαρών, τζούντο, πάλης, ιστιοπλοϊας, αλλά και highlights των υπολοίπων αθλημάτων. 

Επίσης, στη συγκεκριμένη ενότητα θα φιλοξενηθούν οι τελετές έναρξης και λήξης, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες και στην κατηγορία "Προσβασιμότητα", με διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα, όπως θα έχουν μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με το Παρίσι από την ΕΡΤ3.

Όλες οι προσπάθειες των Ελλήνων αθλητών και Ελληνίδων αθλητριών θα είναι  συγκεντρωμένες στη διακριτή αυτή ενότητα.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Όλες οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix τον Αύγουστο

Όσο διανύουμε ένα καυτό καλοκαίρι το Netflix είναι εδώ για να μας προσφέρει καινούριο θέαμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
30/07/2024

"Dexter: Original Sin": Το παρελθόν του "Dexter" που πρέπει να μάθεις έρχεται στις οθόνες

Το prequel της δημοφιλούς σειράς "Dexter", με τίτλο "Dexter: Original Sin", έρχεται να αποκαλύψει τις ρίζες του διαβόητου κατά συρροή δολοφόνου.

"Ο Τιμωρός": Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος ενορχηστρωτής μιας ιστορίας αγάπης, φιλίας, προδοσίας κι εκδίκησης

Ο Λάζαρος Γεωργακόπουλος θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Alpha και μάς συστήνει τον χαρακτήρα που υποδύεται.

"Η Κατάρα Της Τζέλας Δελαφράγκα": Το πρώτο music video από την πολυαναμενόμενη σειρά

Η Τζέλα Δελαφράγκα επιστρέφει για να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία. Δείτε το βίντεο από το soundtrack της σειράς των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα.

Ήταν τελικά η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού στη σωστή πλευρά της ιστορίας;

Η ψευδαίσθηση ότι η τέχνη μπορεί να εκφράσει μεγάλα και οικουμενικά νοήματα, ανεξαρτήτως κοινωνικών, γεωγραφικών, πολιτικών και ταξικών συγκείμενων έχει καταρριφθεί μαζί με τις μεγάλες αφηγήσεις και τους Κανόνες, που όπως γνωρίζουμε πλέον καλά, δεν είναι και τόσο οικουμενικά και αφήνουν πολλούς.ές.ά απέξω.

"Under the Bridge": Στα σκοτάδια της θηλυκής εφηβείας

Μια μίνι σειρά μυστηρίου που δεν εστιάζει στο "ποιος" αλλά στο "γιατί", εμπνευσμένη από έναν αληθινό φόνο. Διαθέσιμη στο Disney+.