"The Bear": Tο τρέιλερ της 3ης σεζόν είναι εδώ και είναι υπέροχο

Όλα τα νέα επεισόδια έρχονται στο Disney+ τον Ιούλιο.

The Bear The Bear

Η σειρά του Κρίστοφερ Στόρερ που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό με τις δυο πρώτες, πολυβραβευμένες σεζόν, το "The Bear" του FX επιστρέφει στο Disney+ με την 3η σεζόν, στις 17 Ιουλίου. Κρατώντας τον τίτλο του "Τηλεοπτικού Προγράμματος της Χρονιάς" από το AFI για δύο συνεχόμενα έτη, πολλαπλά βραβεία Emmy και Χρυσές Σφαίρες, το "The Bear" πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια από τις κορυφαίες σειρές των τελευταίων χρόνων, ισορροπώντας άρτια μεταξύ κωμωδίας και δράματος. 

The Bear
The Bear

Με κύριους πρωταγωνιστές τους Τζέρεμι Άλεν ΓουάιτΆϊο Εντεμπίρι και Έμπον Μος Μπάκραχ, ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων έκλεισε με το άνοιγμα του ανανεωμένου εστιατορίου The Bear, μια επιτυχία για τη συνολική προσπάθεια της ομάδας, την οποία όμως ο πρωταγωνιστής, Καρμ, δεν κατάφερε να χαρεί. Το φινάλε τον αφήνει σε μία δύσκολη ψυχική κατάσταση, σε μια έξαρση αυτο-καταστροφής, και αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους που έκαναν το κοινό να ελπίζει για νέα επεισόδια. 

Στην 3η σεζόν, προσπάθεια του προσωπικού για γαστρονομική αριστεία θα αναβαθμίσει το επίπεδό τους και θα δοκιμάσει τους δεσμούς μεταξύ τους, που κρατούν το εστιατόριο ενωμένο. Όσο τα μέλη της ομάδας πληθαίνουν, κάθε ένα προσπαθεί να εκτελεί τον ρόλο του, στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο. Οι σεφ έχουν μάθει ότι κάθε δευτερόλεπτο μετράει, αλλά στο νέο κύκλο θα μάθουμε αν έχουν αυτό που χρειάζεται για να αντέξουν μέχρι την επόμενη μέρα.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σεζόν:

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.