Ο Stanley Tucci επιστρέφει στην Ιταλία με νέο show

Το 'Stanley Tucci: Searching for Italy' γίνεται 'Tucci – The Heart of Italy', αλλάζει τηλεοπτική στέγη και στρέφει το ενδιαφέρον στις γεύσεις της Μπότας.

Ο Stanley Tucci © MATT HOLYOAK/ CNN

Από fashion editor στο 'The Devil Wears Prada' μέχρι serial killer στο 'The Lovely Bones', ο Stanley Tucci έχει παίξει δεκάδες διαφορετικούς χαρακτήρες όλα τα χρόνια της κινηματογραφικής και τηλεοπτικής του δράσης. Εκτός από αυτά βέβαια εξελίχθηκε σε ήρωα του ίντερνετ την περίοδο της καραντίνας παρουσιάζοντας τις συνταγές του σε cocktails και ξεδίπλωσε άγνωστες πτυχές του ταλέντου και της κοσμοθεωρίας του στην -εξαιρετικά επιτυχημένη- ταξιδιωτική σειρά/travelogue του CNN, Searching for Italy, προτού γίνει ο παρουσιαστής των The World's 50 Best Restaurants.

Δυστυχώς για τεράστιο global κοινό, περίπου έναν χρόνο πριν, το CNN ακύρωσε το εξαιρετικά αγαπητό (και βραβευμένο με δύο Emmys) 'Stanley Tucci: Searching for Italy' αλλά από ό,τι φαίνεται ο 64χρονος Νεοϋορκέζος ηθοποιός δε θα μείνει μακριά από τη μικρή οθόνη και μάλιστα στο ίδιο ακριβώς concept, που δείχνει να απολαμβάνει ιδιαιτέρως.

Το National Geographic -που ανήκει πλέον στην Disney- ανακοίνωσε προσφάτως πως θα ξεκινήσει την παραγωγή μίας νέας, παρόμοιας εκπομπής, ασφαλώς με τον Tucci. Με τίτλο 'Tucci – The Heart of Italy', το καινούριο show θα είναι ένα docuseries 10 επεισοδίων, με τον ίδιο να ταξιδεύει τους θεατές στις γεύσεις της γείτονος χώρας.

Διαβάστε Επίσης

O Stanley Tucci γυρνά λοιπόν και πάλι στη χώρα των προγόνων του για περισσότερες food-based περιπέτειες, που θα λάβουν χώρα σε Σικελία, Ρώμη και Λάτιο, Βενετία, Τρεντίνο-Άλτο Άντιτζε, Ανκόνα και Μάρκε, με απώτερο σκοπό την αναζήτηση της ουσίας στα όσα μαγειρεύουν και τρώνε οι άνθρωποι εκεί.

Θα συναντήσει επαγγελματίες σεφ και ερασιτέχνες μάγειρες, αγρότες και ψαράδες, οινοποιούς και ζυθοποιούς αλλά και πολλούς fellow eaters, που μοιράζονται το πάθος του για το φαγητό.

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τηλεόραση

Επέστρεψαν οι σειρές του FX "Chicago Med" και "Chicago Fire"

Δυο αμερικανικά δράματα "παίζουν" στη βραδινή ζώνη του FX με νέα επεισόδια κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

Μνημόνιο Συνεργασίας Netflix και ΕΟΤ: "Streaming" σε όλο τον κόσμο για το ελληνικό τουριστικό προϊόν

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού και το μεγάλο streamer ενώνουν τις δυνάμεις τους ανοίγωντας νέες προοπτικές για κοινές ενέργειες.

Οι κινηματογραφικές προτάσεις του ΕRTFLIX για τον Ιούλιο

To ελληνικό streamer φέρνει καλοκαίρι, αμερικανικό σινεμά και δύο ευρωπαϊκά φιλμ στη μικρή οθόνη.

"Η Νεαρή Γυναίκα και η Θάλασσα" έρχονται στο Disney+ με την Ντέιζι Ρίντλεϊ σε πρώτο ρόλο

Ένα ατμοσφαιρικό βιογραφικό δράμα αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ενδυνάμωσης, σύντομα στο streamer της Disney.

Η 17η σεζόν του NCIS παίζει στο STAR

Από σήμερα, 12 Ιουλίου, και κάθε Παρασκευή βράδυ.

Καλοκαιρινές πρεμιέρες και 3 άχαστα αφιερώματα στο Vodafone TV

Ιούλιος με νέες σειρές και πολυαναμενόμενες σεζόν, ένα αφιέρωμα που θα μας ανοίξει την όρεξη, έναν sci-fi μαραθώνιο και ένα αθλητικό ταξίδι στο Παρίσι.