Στο Σαν Σεμπαστιάν αναλογούν τα περισσότερα αστέρια Michelin ανά κάτοικο στον κόσμο, με διάσημους σεφ που ανανεώνουν την παράδοση. Τα φρέσκα υλικά εποχής είναι το βασικό συστατικό των βασκικών συνταγών, οι οποίες δίνουν έμφαση στα ψάρια και τα θαλασσινά. Μερικά χαρακτηριστικά παραδοσιακά πιάτα είναι ο bacalao al Pil Pil (μπακαλιάρος σκορδάτος) ή ο bacalao a la Vizcaina (μπακαλιάρος σε σάλτσα πιπεριού), το marmitako (τόνος μαγειρεμένος σε μαρμίτα) και η porrusalda (παραδοσιακή σούπα με πράσα και πατάτες).