Τα διάσημα μήλα του χωριού, αλλά και μέλι, γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες είναι μερικά από τα τοπικά προϊόντα που αξίζει να δοκιμάσετε. Η πηλιορείτικη κουζίνα είναι διάσημη σε όλη την Ελλάδα και θα έχετε την ευκαιρία να τη γευτείτε σε πολλά εστιατόρια. Το διασημότερο πιάτο είναι αναμφισβήτητα το σπεντζοφάι, που γίνεται από ντόπια λουκάνικα. Οι πίτες γεμίζονται με μανιτάρια, χόρτα βουνού και ντόπιο κρέας. Στα τσιπουράδικα και τα ουζερί της περιοχής θα γευτείτε πολλούς θαλασσινούς μεζέδες και ψάρια, ενώ πολύ δημοφιλείς είναι οι καραβιδομακαρονάδες, ειδικά στα χωριά του Νότιου Πηλίου.