Απολαύστε οπωσδήποτε το φαγητό σε μια καλή parilla, ένα από τα διάσημα steak houses της Αργεντινής και αφεθείτε σε ένα μοναδικό φαγοπότι με πρωταγωνιστή ασφαλώς το αργεντίνικο κρέας. Σχεδόν 70 κιλά καταναλώνουν κατά κεφαλήν οι ντόπιοι, γι’ αυτό μη διστάσετε να δοκιμάσετε οποιαδήποτε εκδοχή: ojo de bife (rib-eye), bife de Costilla (T-bone), tira de asado (παϊδάκια), πάντα συνοδεία της πεντανόστιμης σάλτσας chimichurri (ελαιόλαδο, σκόρδο και μαϊντανός), αλλά και το περίφημο chorizo (λουκάνικο από χοιρινό ή μοσχαρίσιο κρέας).