Χειμώνας 2024-2025: Η Air France επεκτείνει το δίκτυό της με νέες πτήσεις και προορισμούς

Η Air France ανακοινώνει την εκτενή επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της, προσφέροντας νέους προορισμούς και αυξημένες πτήσεις, με στόχο να ικανοποιήσει τις ανάγκες των επιβατών και να ενισχύσει τη σύνδεση με σημαντικές αγορές σε όλο τον κόσμο.

Air France

Η Air France, ακολουθώντας τη επιτυχία των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, ανακοινώνει την εκτενή επέκταση του παγκόσμιου δικτύου της για τη χειμερινή περίοδο 2024-2025. Από τον Νοέμβριο του 2024 έως τον Μάρτιο του 2025, η αεροπορική εταιρεία θα εξυπηρετεί 169 προορισμούς σε 73 χώρες, συμπεριλαμβανομένων 85 προορισμών μεγάλων αποστάσεων και 84 προορισμών μικρών και μεσαίων αποστάσεων.

Νέοι προορισμοί και δρομολόγια

Η Air France θα επεκτείνει το δίκτυο των πτήσεων μεγάλων αποστάσεων με 4 νέους προορισμούς:

  • Κιλιμάντζαρο (Τανζανία): Τρεις πτήσεις την εβδομάδα από 18 Νοεμβρίου 2024, με αεροσκάφη Airbus A350-900.
  • Salvador de Bahia (Βραζιλία): Τρεις πτήσεις την εβδομάδα από 28 Οκτωβρίου 2024, ενισχύοντας τη σύνδεση με την Βραζιλία.
  • Μανίλα (Φιλιππίνες): Τρεις πτήσεις την εβδομάδα από 7 Δεκεμβρίου 2024, συνεργαζόμενη με την KLM για καθημερινές πτήσεις.
  • Μαλέ (Μαλδίβες): Δύο πτήσεις την εβδομάδα κατά την περίοδο των διακοπών, από 20 Δεκεμβρίου 2024 έως 5 Ιανουαρίου 2025.

Επιπλέον, θα ενισχυθούν οι πτήσεις προς το Saint Martin στην Καραϊβική, με δύο καθημερινές πτήσεις από 20 Δεκεμβρίου 2024.

Ενίσχυση δρομολογίων στη Βόρεια Αμερική

Η Air France θα αυξήσει τις πτήσεις της στη Βόρεια Αμερική, πραγματοποιώντας 235 πτήσεις την εβδομάδα σε 23 προορισμούς. Νέοι προορισμοί περιλαμβάνουν το Ντένβερ και το Φοίνιξ, με τρεις πτήσεις την εβδομάδα από το Παρίσι.

Δρομολόγια μικρών και μεσαίων αποστάσεων

Η εταιρεία θα προσφέρει περισσότερες από 630 πτήσεις την ημέρα για μικρές και μεσαίες αποστάσεις. Ξεχωρίζει η έναρξη του νέου δρομολογίου προς την Κιρούνα (Σουηδία), συμπληρώνοντας πέντε προορισμούς στη Λαπωνία. Παράλληλα, οι πελάτες της Air France θα έχουν πρόσβαση σε 33 νέους προορισμούς στη Βόρεια Ευρώπη μέσω της συνεργασίας με την SAS.

Νέες καμπίνες και υπηρεσίες

Η Air France συνεχίζει την αναβάθμιση των καμπινών της, με τις νέες καμπίνες να είναι διαθέσιμες στα Airbus A350-900 και Boeing 777-300ER. Στο τέλος του έτους, θα παρουσιαστεί η πλήρως επανασχεδιασμένη καμπίνα La Première, η μεγαλύτερη στην αγορά, διαθέσιμη σε επιλεγμένα αεροσκάφη.

Αυτή η στρατηγική αναβάθμισης περιλαμβάνει επίσης τη νέα εμπειρία για πελάτες της καμπίνας La Première στο αεροδρόμιο του Παρισιού, με ιδιωτικές διαδρομές και σουίτες.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Τα ελληνικά ξενοδοχεία που ξεχωρίζουν στα Conde Nast Traveler Readers’ Choice Awards 2024

Στα φετινά βραβεία, η Ελλάδα κατέχει εξέχουσα θέση στον τουρισμό, με πολυάριθμες διακρίσεις για τα κορυφαία θέρετρα και το καλύτερο ξενοδοχείο της χώρας, αναδεικνύοντας την φιλοξενία και την φυσική ομορφιά της.

02/10/2024

Εκτοξεύτηκαν οι τιμές στα ξενοδοχεία

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Τουριστικών Ερευνών και Προβλέψεων, ο Αύγουστος 2024 κατέγραψε σημαντική άνοδο στις τιμές διαμονής στα ξενοδοχεία, σημειώνοντας αύξηση 22% σε σχέση με πέρσι, ενώ η πληρότητα παρέμεινε σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας το 87%.

2 οικονομικοί προορισμοί για την 28η Οκτωβρίου

Πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, γαστρονομικές επιλογές, ιστορία και φιλόξενη ατμόσφαιρα συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Τέσσερα ξενοδοχεία της Costa Navarino στο Top 10 του Condé Nast Traveller για το 2024

Η Costa Navarino συνεχίζει να διακρίνεται ως κορυφαίος τουριστικός προορισμός, με τέσσερα από τα ξενοδοχεία της να καταλαμβάνουν σημαντικές θέσεις, επιβεβαιώνοντας την ποιότητα των υπηρεσιών και των εμπειριών που προσφέρει.

Γιατί το "Capella Bangkok" αναδείχθηκε καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

Οι λόγοι που έφεραν το 5* κατάλυμα της Μπανγκόκ στην κορυφή του ξενοδοχειακού σύμπαντος.

Bike Friendly Destination: Η Πιερία ενισχύει τον ποδηλατικό τουρισμό

Η Πιερία, για πρώτη φορά, πιστοποιείται ως Bike Friendly Destination από τη MAKE NatTour, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

"The Dolli": Το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel στην καρδιά της Αθήνας, διακρίνεται φέτος ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα σύμφωνα με τα Condé Nast Traveller UK Readers’ Choice Awards 2024.