14ο Catamarans Cup International Regatta: Η ναυτική περιπέτεια του Σαρωνικού

Η κορυφαία διεθνής διοργάνωση ιστιοπλοΐας με καταμαράν προσφέρει μια εμπειρία που συνδυάζει τον αγωνιστικό ενθουσιασμό με τις φθινοπωρινές διακοπές στα ελληνικά νησιά.

Πρόγραμμα Θεραπευτικής Ιστιοπλοΐας

Από τις 26 Οκτωβρίου έως τις 2 Νοεμβρίου, η περιοχή του Σαρωνικού κόλπου θα υποδεχτεί το 14ο Catamarans Cup International Regatta, έναν θεσμό που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των φίλων της ιστιοπλοΐας και του θαλάσσιου τουρισμού, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Η διοργάνωση αυτή συνδυάζει τη χαρά της ιστιοπλοΐας με τη μαγεία των φθινοπωρινών διακοπών στα ελληνικά νησιά, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία στους συμμετέχοντες.

Με αφετηρία και τερματισμό τη μαρίνα Αλίμου, το Catamarans Cup περιλαμβάνει ιστιοδρομίες που περνούν από γραφικά νησιά του Σαρωνικού, όπου κάθε λιμάνι φιλοξενεί ειδικές εορταστικές εκδηλώσεις με τη συμμετοχή των τοπικών δήμων. Η διοργάνωση προσκαλεί αποκλειστικά ιστιοπλοϊκά σκάφη τύπου καταμαράν, και φέτος αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 300 ιστιοπλόοι από 18 χώρες, προσδίδοντας διεθνή χαρακτήρα στο event.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Γιατί το "Capella Bangkok" αναδείχθηκε καλύτερο ξενοδοχείο του κόσμου

Οι λόγοι που έφεραν το 5* κατάλυμα της Μπανγκόκ στην κορυφή του ξενοδοχειακού σύμπαντος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
01/10/2024

Bike Friendly Destination: Η Πιερία ενισχύει τον ποδηλατικό τουρισμό

Η Πιερία, για πρώτη φορά, πιστοποιείται ως Bike Friendly Destination από τη MAKE NatTour, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Προστασίας της Φύσης.

"The Dolli": Το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα

Το ξενοδοχείο του ομίλου Grecotel στην καρδιά της Αθήνας, διακρίνεται φέτος ως το καλύτερο ξενοδοχείο στην Ελλάδα σύμφωνα με τα Condé Nast Traveller UK Readers’ Choice Awards 2024.

3 χωριά του Πηλίου για ένα υπέροχο φθινοπωρινό ταξίδι

Ίσως ο πιο ταιριαστός προορισμός για τις φθινοπωρινές εξορμήσεις είναι το βουνό και γι' αυτό σας προτείνουμε τρία χωριά που βρίσκονται σε ένα από τα ομορφότερα της Ελλάδας.

Greek Tourism Workshop Tokyo 2024: Ψήφος εμπιστοσύνης στην Ελλάδα από την τουριστική βιομηχανία της Ιαπωνίας

Η ελληνική τουριστική βιομηχανία επιβεβαίωσε τη δυναμική της παρουσία στην αγορά της Ιαπωνίας με την επιτυχή διεξαγωγή του Greek Tourism Workshop Tokyo 2024, που συγκέντρωσε 67 Ιάπωνες τουριστικούς πράκτορες.

Navarino Challenge: Αθλητικός τουρισμός και ευ αγωνίζεσθαι στην καρδιά της Μεσσηνίας

Το κορυφαίο event αθλητικού τουρισμού προσκαλεί αθλητές και λάτρεις της άσκησης από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε μια γιορτή αθλητισμού και ευεξίας.

Ταξίδι στον κόσμο του καφέ: Ξεχωριστές εμπειρίες για την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ

Η Παγκόσμια Ημέρα Καφέ προσφέρει μια μοναδική ευκαιρία να εξερευνήσουμε τον κόσμο του καφέ μέσα από καφεϊκές εμπειρίες σε διάφορες γωνιές του πλανήτη.