Η American Airlines προσθέτει νέο δρομολόγιο από την Αθήνα στην Charlotte για το καλοκαίρι του 2025

Η American Airlines ανακοίνωσε ένα νέο εποχικό δρομολόγιο που θα συνδέει την Αθήνα με την Charlotte, Βόρεια Καρολίνα, ενισχύοντας περαιτέρω τις υπερατλαντικές πτήσεις της και προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους ταξιδιώτες από την Ελλάδα προς τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Charlotte © shutterstock

Η American Airlines, μία από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, ανακοίνωσε την προσθήκη ενός νέου εποχικού δρομολογίου που θα συνδέει την Αθήνα με την Charlotte στη Βόρεια Καρολίνα, από τις 6 Ιουνίου 2025. Το νέο αυτό δρομολόγιο έρχεται να ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της εταιρείας στην Ελλάδα, προσφέροντας περισσότερες επιλογές στους επιβάτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν προς και από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η Charlotte είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος κόμβος της American Airlines και παρέχει εύκολες συνδέσεις με πάνω από 130 προορισμούς σε όλη τη Βόρεια Αμερική. Αυτό το νέο δρομολόγιο θα συμπληρώσει τα ήδη υπάρχοντα εποχικά δρομολόγια της εταιρείας από την Αθήνα προς το Σικάγο (ORD), τη Νέα Υόρκη (JFK) και τη Φιλαδέλφεια (PHL).

Ο José Freig, Αντιπρόεδρος Διεθνών Επιχειρήσεων της American Airlines, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για την επέκταση των υπηρεσιών προς την Ελλάδα. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε μια νέα πτήση μεταξύ Αθήνας και Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής", δήλωσε. "Καθώς η Ελλάδα συνεχίζει να είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς για ταξιδιώτες από τη Βόρεια Αμερική, η προσθήκη απευθείας πτήσεων προς την Charlotte θα συνδέσει καλύτερα περισσότερους από 60 προορισμούς στις νοτιοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες, με όλα όσα έχει να προσφέρει η Ελλάδα".

Με αυτή την κίνηση, η American Airlines επιδιώκει να αυξήσει την παρουσία της στην υπερατλαντική αγορά, παρέχοντας περισσότερες επιλογές στους επιβάτες από και προς την Ελλάδα. Το επόμενο έτος, η American θα προσφέρει περισσότερες πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες από την Ελλάδα σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία, ενισχύοντας το δίκτυο της και προσφέροντας την μεγαλύτερη πρόσβαση στους Έλληνες και Αμερικανούς επιβάτες.

Παράλληλα, η American Airlines συνεχίζει την ανάπτυξη των διεθνών υπηρεσιών της με την προσθήκη νέων δρομολογίων προς τη Μαδρίτη (MAD), το Μιλάνο (MXP) και τη Ρώμη (FCO), καθώς και την επαναφορά πτήσεων προς την Κοπεγχάγη (CPH), τη Νάπολη (NAP) και τη Νίκαια (NCE) για την καλοκαιρινή περίοδο του 2025. Αυτή η στρατηγική κίνηση δείχνει τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει ποιοτικές και άνετες ταξιδιωτικές επιλογές στους επιβάτες της παγκοσμίως.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Petit Manou: Σουβενίρ ελληνικού καλοκαιριού με καταγωγή από Ουγκάντα

Η Ελληνίδα Ειρήνη Μνατσακανιάν και ο Ουγκαντέζος Emmanuel Baraza βρίσκονται πίσω από τη σειρά βιώσιμων ρούχων και χρηστικών αντικειμένων που παντρεύει τις τεχνικές και τη νοοτροπία τις Αφρικής με τις ανάγκες του εγχώριου καλοκαιριού.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
07/09/2024

Πόρος: Το ιδανικό weekend

Σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα, ο Θεός έφτιαξε τον Πόρο στα μέτρα του ανθρώπου. Αμμουδερές παραλίες, κρυστάλλινα ρηχά νερά, μία από τις πιο γραφικές Χώρες του ελληνικού χάρτη, μέγεθος που αγκαλιάζεται όλο με τα πόδια. Ιδανικός για τις πρώτες νησιώτικες εξορμήσεις.

7 ιδέες για τα πρώτα φθινοπωρινά weekends

Αν δεν είστε ακόμα έτοιμοι να εξαλείψετε το υγρό στοιχείο από τις εξορμήσεις σας, ακολουθούν 7 προορισμοί που συνδυάζουν ιδανικά το βουνό με τη θάλασσα.

Το Ναύπλιο πέρα από τα κλισέ

Διεκδικεί τα σκήπτρα του απόλυτα ρομαντικού προορισμού για σαββατοκύριακο, ίσως της πιο καρτποσταλικής πόλης στην Ελλάδα και πρόκειται ασφαλώς για το μέρος που έχουν επισκεφτεί οι περισσότεροι Έλληνες έστω και μία φορά στη ζωή τους.

11 φθινοπωρινές μονοήμερες για κάθε στιλ

Πεθυμήσατε ταξίδι την τελευταία στιγμή, χωρίς ιδιαίτερο budget και διάθεση για προγραμματισμό; Σας δίνουμε ιδέες για μονοήμερες εκδρομές από Αθήνα και Θεσσαλονίκη για κάθε διάθεση.

5 πεζοπορίες στα βουνά της Ελλάδας για το φθινόπωρο

Ταξιδεύουμε σε Θεσσαλία, Ρούμελη και Πελοπόννησο την καλύτερη εποχή για πεζοπορία.