Pareo festival 2024: Αυτή είναι η ευκαιρία σου για διακοπές μετά μουσικής λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι

Ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική, τέχνη και ενέργεια, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί σε ετήσιο προορισμό.

Κίμωλος

Η Κίμωλος είναι ο πρώτος σταθμός του ετήσιου PAREO Φεστιβαλ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 30 Αυγούστου έως τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2024.  Με την αιγίδα του Δήμου Κιμώλου, το PAREO Festival 2024 δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ, αλλά ένα ταξίδι στην ελευθερία, τη δημιουργικότητα και τη σύνδεση με τη φύση και τις νησιώτικες παραδόσεις. Προσωπικό όραμα των διοργανωτών τη δημιουργία μιας κοινότητας που θέλει να γνωρίσει και να προωθήσει τα ελληνικά νησιά ως πολιτιστικά και καλλιτεχνικά σημεία συνάντησης.

Η φετινή διοργάνωση φέρνει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει τόσο μουσικές σκηνές με συναυλίες και DJ sets από ταλαντούχους νέους και παλιούς καλλιτέχνες, εκθέσεις τέχνης με εμπνευσμένες δημιουργίες καταξιωμένων και ανερχόμενων καλλιτεχνών σε υπαίθριες εκθέσεις που θα παρουσιαστούν σε επιλεγμένα σημεία του νησιού όσο και δραστηριότητες στη φύση με πεζοπορίες σε ανεξερεύνητα σημεία του νησιού, βόλτες με καΐκι στα κρυσταλλένια νερά της Κιμώλου και βουτιές σε κρυμμένες παραλίες, εργαστήρια αρχιτεκτονικής, χοροθεραπείας, τέχνης και ευεξίας και συνεδρίες yoga, χορού ή pilates σε μαγευτικά σημεία της Κιμώλου. 

Οι συμμετέχοντες του φεστιβάλ μπορούν να επιλέξουν από διάφορα πακέτα εισιτηρίων και να προσαρμόσουν την εμπειρία τους σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φεστιβάλ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του φεστιβάλ. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

4 ευρωπαϊκές πόλεις για φτηνά ταξίδια τον Οκτώβριο

Ερευνήσαμε, συγκρίναμε και καταλήξαμε σε τέσσερις πόλεις της Ευρώπης όπου μπορείτε να ταξιδέψετε με 50 ή το πολύ 60 € για μία ολιγοήμερη φθινοπωρινή απόδραση.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
27/08/2024

Φθινόπωρο στη Βαμβακού: Δραστηριότητες, ευεξία και περιπέτειες για όλη την οικογένεια

Ανακαλύψτε τη μαγεία του φθινοπώρου στη Βαμβακού με μοναδικές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους, με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ένας βιωματικός οδηγός για μια ευκαιρία ταξιδιού που μάλλον δεν ήξερες

Δεν χρειάζονται ούτε έξι μήνες ούτε να είσαι φοιτητής για να ζήσεις μία αξέχαστη εμπειρία σε κάποια χώρα της Ευρώπης. Διάβασε παρακάτω τον βιωματικό οδηγό μας και μάθε για τις ανταλλαγές νέων μέσω Erasmus+.

European Sleeper: Ενα νέο τρένο από τις Βρυξέλλες μέχρι τη Βενετία

Η European sleeper λανσάρει μια νέα σιδηροδρομική γραμμή που θα εκτοξεύσει τον χειμερινό τουρισμό.

Η Wizz Air λανσάρει συνδρομή απεριόριστων πτήσεων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η Wizz Air παρουσίασε μια νέα συνδρομητική προσφορά που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να πραγματοποιούν απεριόριστες πτήσεις για 12 μήνες με τιμή που ξεκινά από €599, αλλά με ορισμένους σημαντικούς περιορισμούς.

ΥΠΠΟ: Αποκατάσταση Αρχαίων Μνημείων στη Νικόπολη

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στην αποκατάσταση θεάτρου, πολυτελούς οικίας και παλαιοχριστιανικών βασιλικών στην Αρχαία Νικόπολη.

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2024: Μουσική, γαστρονομία και street art στο Κτήμα Σκούρα

Ένα απολαυστικό τριήμερο εκδηλώσεων με επίκεντρο το κρασί.