European Sleeper: Ενα νέο τρένο από τις Βρυξέλλες μέχρι τη Βενετία

Η European sleeper λανσάρει μια νέα σιδηροδρομική γραμμή που θα εκτοξεύσει τον χειμερινό τουρισμό.

European sleeper

Από τον Φεβρουάριο του 2025, η European Sleeper εισάγει μια νέα νυχτερινή σιδηροδρομική γραμμή που θα συνδέει επτά ευρωπαϊκές πόλεις, ξεκινώντας από τις Βρυξέλλες και φτάνοντας μέχρι τη Βενετία, μέσω των Άλπεων. Το τρένο θα περάσει από πόλεις όπως η Ουτρέχτη, η Κολωνία, το Μόναχο, και το Ίνσμπρουκ, προσφέροντας στους ταξιδιώτες την ευκαιρία να απολαύσουν έναν συνδυασμό χειμερινών σπορ και πολιτιστικών επισκέψεων. Το δρομολόγιο θα λειτουργεί δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου, επιτρέποντας στους επιβάτες να ταξιδέψουν με άνεση και βιωσιμότητα σε μια από τις πιο γραφικές διαδρομές της Ευρώπης. Λέγεται πως συνολικά η διαδρομή θα διαρκεί 20 ώρες. 

Δρομολόγιο european sleeper

Η σιδηροδρομική γραμμή αυτή, θα θέσει νέες βάσεις στο χειμερινό ευρωπαικό τουρισμό. Η European Sleeper, με τη νέα αυτή γραμμή, φιλοδοξεί να προσφέρει στους επιβάτες της μια εμπειρία που συνδυάζει την περιπέτεια με τη χαλάρωση, δημιουργώντας έτσι νέες επιλογές για βιώσιμα ταξίδια στην Ευρώπη, ενώ παράλληλα ενισχύει το δίκτυο των νυχτερινών τρένων στην ήπειρο.

Τι είναι η European sleeper

Η European Sleeper είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία σιδηροδρόμων που ιδρύθηκε με στόχο την αναβίωση των νυχτερινών τρένων στην Ευρώπη, προσφέροντας άνετα και βιώσιμα ταξίδια. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2023 με τη διαδρομή Βρυξέλλες-Βερολίνο, προσφέροντας μια εναλλακτική λύση στα αεροπορικά ταξίδια. Έχει ως αποστολή να επεκτείνει το δίκτυό της, προωθώντας τον οικοτουρισμό και μειώνοντας τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις. Εκτός από το νέο δρομολόγιο προς τις Αυστριακές Άλπεις και τη Βενετία, η European Sleeper σχεδιάζει να λανσάρει διαδρομές όπως το Βερολίνο-Πράγα και άλλες πανευρωπαϊκές συνδέσεις. Με την εισαγωγή αυτών των διαδρομών, η εταιρεία φιλοδοξεί να διευκολύνει τους ταξιδιώτες να εξερευνήσουν την Ευρώπη με έναν πιο αργό, αλλά πιο ουσιαστικό τρόπο, απολαμβάνοντας τη διαδρομή όσο και τον προορισμό.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

ΥΠΠΟ: Αποκατάσταση Αρχαίων Μνημείων στη Νικόπολη

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στην αποκατάσταση θεάτρου, πολυτελούς οικίας και παλαιοχριστιανικών βασιλικών στην Αρχαία Νικόπολη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/08/2024

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2024: Μουσική, γαστρονομία και street art στο Κτήμα Σκούρα

Ένα απολαυστικό τριήμερο εκδηλώσεων με επίκεντρο το κρασί.

Εν εξελίξει η αποκατάσταση του ιερού Αυλιδείας Αρτέμιδος στην Εύβοια

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε τη δρομολόγηση των εργασιών προστασίας, συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης του Ιερού της Αυλιδείας Αρτέμιδας στην Εύβοια.

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει

Πολυτέλεια χωρίς αμφιλεγόμενες "ερμηνείες", παραλιακός εκλεκτισμός με άμμο στα παπούτσια και orthodox chic φιλοξενία. Ένα βιωματικό "crash course Χαλκιδική".

3 ελεύθερες παραλίες για να ανακαλύψετε, μια ανάσα από τη πόλη

Ηρεμία, περιπέτεια, οικογενειακές στιγμές: Δες 3 παραλίες που θα σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε νησί.

Hotels we Love: Το "One & Only Kea Island" είναι ένα τζεϊμσμποντικό κρυσφήγετο

Περάσαμε κάτι λιγότερο από 24 ώρες στο μεγαλεπίβολο minimal luxury project της Τζιας, που ξεδιπλώνει την fusion κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του στον όρμο του Βρόσκοπου, με τις σχεδόν αθέατες από μακριά ιδιωτικές του βίλες να κατρακυλούν προς τη θάλασσα σα να βρίσκονταν από πάντα εκεί.

Η άλλη όψη της Σαντορίνης

Όταν δεν ασφυκτιά από τουρίστες που υπερβαίνουν αριθμητικά τον πληθυσμό του, το νησί του ηφαιστείου διαθέτει χάρες πολιτιστικού, ιστορικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος. Βρεθήκαμε στην 1η Μπιενάλε Σύγχρονης Κεραμικής Τέχνης στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια άλλη Σαντορίνη.