Η Wizz Air λανσάρει συνδρομή απεριόριστων πτήσεων: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Η Wizz Air παρουσίασε μια νέα συνδρομητική προσφορά που επιτρέπει στους ταξιδιώτες να πραγματοποιούν απεριόριστες πτήσεις για 12 μήνες με τιμή που ξεκινά από €599, αλλά με ορισμένους σημαντικούς περιορισμούς.

Wizz Air © shutterstock

Η Wizz Air, μία από τις κορυφαίες low-cost αεροπορικές εταιρείες στην Ευρώπη, ανακοίνωσε ένα νέο πρόγραμμα συνδρομής με την ονομασία "All You Can Fly", το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να κάνουν απεριόριστες πτήσεις για 12 μήνες με κόστος €599. Η ιδέα είναι παρόμοια με ένα "εισιτήριο απεριόριστων διαδρομών", δίνοντας στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να κλείσουν πολλές πτήσεις χωρίς να ανησυχούν για τα ατομικά κόστη των εισιτηρίων.

Ωστόσο, υπάρχει ένας σημαντικός περιορισμός. Η συνδρομή καλύπτει μόνο τις βασικές πτήσεις και δεν περιλαμβάνει άλλα έξοδα όπως τέλη αποσκευών, επιλογή θέσης, ή επιπλέον υπηρεσίες. Επιπλέον, ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί στη διαθεσιμότητα θέσεων για συγκεκριμένες πτήσεις, ειδικά κατά τη διάρκεια περιόδων αυξημένης ζήτησης. Αυτό σημαίνει ότι αν κάποιος θέλει να εκμεταλλευτεί πλήρως αυτή την προσφορά, θα πρέπει να είναι ευέλικτος και να προσαρμόζεται στη διαθεσιμότητα των πτήσεων. Η πρώτη πτήση είναι δωρεάν, αλλά κάθε επόμενη επιβαρύνεται με τέλος κράτησης €9,99. 

Συγκεκριμένα, μπορείτε να κλείσετε πτήσεις μόνο έως 72 ώρες πριν από την αναχώρηση, κάτι που σημαίνει ότι οι πτήσεις είναι ουσιαστικά σε κατάσταση "standby". Αυτό δεν είναι ιδανικό για οργανωμένα ταξίδια, καθώς δεν μπορείτε να προγραμματίσετε μακροπρόθεσμα. Υπάρχει, επίσης, περιορισμένος αριθμός συνδρομών για κάθε αεροδρόμιο. Η Wizz Air θα διαθέσει συνολικά 10.000 συνδρομές και ορισμένα αεροδρόμια μπορεί να έχουν εξαντληθεί.

Μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή εδώ.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

ΥΠΠΟ: Αποκατάσταση Αρχαίων Μνημείων στη Νικόπολη

Το Υπουργείο Πολιτισμού προχωρά στην αποκατάσταση θεάτρου, πολυτελούς οικίας και παλαιοχριστιανικών βασιλικών στην Αρχαία Νικόπολη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
21/08/2024

Μεγάλες Μέρες Νεμέας 2024: Μουσική, γαστρονομία και street art στο Κτήμα Σκούρα

Ένα απολαυστικό τριήμερο εκδηλώσεων με επίκεντρο το κρασί.

Εν εξελίξει η αποκατάσταση του ιερού Αυλιδείας Αρτέμιδος στην Εύβοια

Το Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε τη δρομολόγηση των εργασιών προστασίας, συντήρησης, αποκατάστασης και ανάδειξης του Ιερού της Αυλιδείας Αρτέμιδας στην Εύβοια.

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει

Πολυτέλεια χωρίς αμφιλεγόμενες "ερμηνείες", παραλιακός εκλεκτισμός με άμμο στα παπούτσια και orthodox chic φιλοξενία. Ένα βιωματικό "crash course Χαλκιδική".

3 ελεύθερες παραλίες για να ανακαλύψετε, μια ανάσα από τη πόλη

Ηρεμία, περιπέτεια, οικογενειακές στιγμές: Δες 3 παραλίες που θα σε κάνουν να νιώθεις πως βρίσκεσαι σε νησί.

Hotels we Love: Το "One & Only Kea Island" είναι ένα τζεϊμσμποντικό κρυσφήγετο

Περάσαμε κάτι λιγότερο από 24 ώρες στο μεγαλεπίβολο minimal luxury project της Τζιας, που ξεδιπλώνει την fusion κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική του στον όρμο του Βρόσκοπου, με τις σχεδόν αθέατες από μακριά ιδιωτικές του βίλες να κατρακυλούν προς τη θάλασσα σα να βρίσκονταν από πάντα εκεί.

Η άλλη όψη της Σαντορίνης

Όταν δεν ασφυκτιά από τουρίστες που υπερβαίνουν αριθμητικά τον πληθυσμό του, το νησί του ηφαιστείου διαθέτει χάρες πολιτιστικού, ιστορικού και φυσιολατρικού ενδιαφέροντος. Βρεθήκαμε στην 1η Μπιενάλε Σύγχρονης Κεραμικής Τέχνης στην Ελλάδα και είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε μια άλλη Σαντορίνη.