4 άγνωστες παραλίες κοντά στην Αθήνα για να ανακαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανακαλύψτε τέσσερις μοναδικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για γρήγορες αποδράσεις.

15 ελεύθερες παραλίες για τα κοντινά μακροβούτια του Αυγούστου

Μόλις λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πολύβουη πρωτεύουσα, σας περιμένουν τέσσερις μοναδικές παραλίες που υπόσχονται στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης. Η Παραλία Τσονίμα στην Κερατέα, η Παραλία Τσίου στο Λαύριο, η Παραλία Μαύρο Λιθάρι και το γραφικό Λιμάνι του Πασά αποτελούν ιδανικούς προορισμούς για γρήγορες αποδράσεις.  

Παραλία Τσονίμα (Κερατέα) 

Ανακαλύψτε την κρυμμένη όαση της Κερατέας, την Παραλία Τσονίμα. Καταγάλανα νερά, χρυσαφένια αμμουδιά και μια αίσθηση ηρεμίας που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα. Ιδανική για οικογένειες και λάτρεις της φύσης, η Τσονίμα υπόσχεται αξέχαστες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης. Μόλις 50 χιλιόμετρα από την Αθήνα, είναι ο τέλειος προορισμός για μια γρήγορη απόδραση.

Παραλία Τσίου (Λαύριο)

Η Παραλία Τσίου στο Λαύριο είναι το απόλυτο καλοκαιρινό καταφύγιο. Φανταστική θέα στο απέραντο γαλάζιο, καθαρά νερά και μια γαλήνια ατμόσφαιρα που θα σας μαγέψει. Ιδανικός προορισμός για ρομαντικές αποδράσεις και αξέχαστες βουτιές. Βρίσκεται μόλις 60 χιλιόμετρα από την Αθήνα, καθιστώντας την, την τέλεια επιλογή για μια ημερήσια εκδρομή.

Παραλία Μαύρο Λιθάρι

Ζήστε την απόλυτη καλοκαιρινή εμπειρία στην Παραλία Μαύρο Λιθάρι. Μόλις 40 χιλιόμετρα από την Αθήνα, αυτή η παραλία σας καλωσορίζει με τα καταγάλανα νερά της και την απαλή αμμουδιά της. Ιδανική για ηλιοθεραπεία και θαλάσσια σπορ, το Μαύρο Λιθάρι είναι ο τέλειος προορισμός για όσους αναζητούν μια γρήγορη και φάν απόδραση από την πόλη.

Λιμάνι του Πασά

Το Λιμάνι του Πασά είναι ένας κρυμμένος θησαυρός που απέχει μόλις 55 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Αυτός ο γραφικός όρμος με τα κρυστάλλινα νερά και την ήσυχη ατμόσφαιρα είναι ιδανικός για όσους θέλουν να απολαύσουν μια ημέρα χαλάρωσης και εξερεύνησης. Ανακαλύψτε την ιστορία και τη γοητεία του Λιμανιού του Πασά και αφήστε τη μαγεία του να σας ταξιδέψει.

Μην χάσετε την ευκαιρία για μια απόδραση από την καθημερινότητα. Εξερευνήστε αυτές τις μαγευτικές παραλίες και απολαύστε καλοκαιρινές στιγμές, μόλις λίγα χιλιόμετρα από την Αθήνα. Είτε αναζητάτε ηρεμία είτε περιπέτεια, οι προορισμοί αυτοί καλύπτουν κάθε ανάγκη σας.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Διήμερο στη Νεμέα με οινική αφορμή

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τις "Μεγάλες μέρες της Νεμέας" που επιστρέφουν για εικοστή χρονιά κι αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/08/2024

Έρχεται το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθίας

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις live cooking.

Τάρτου: Φιλιά απ’ τη ρομαντική φοιτητούπολη της Εσθονίας

Aπ' το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Εσθονίας στην τέχνη του δρόμου, μετρήσαμε οκτώ λόγους που μάς δελεάζουν ν’ ανακαλύψουμε μία απ’ τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2024.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα"

Για 14η χρονιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στην Πάρο το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Μάρπησσας.

4 κοντινά νησιά για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα

4 προορισμοί που θα σε κάνουν να ψάξεις για το επόμενο καράβι, καθώς το ταξίδι είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μπανγκόκ: Η ασιατική "Πόλη των Αγγέλων"

Μεγαλοπρεπή μνημεία πολιτισμού, θεόρατοι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, πλωτές και υπαίθριες αγορές, θεατράλε γαστρονομικές αλητείες και street food ντελικάτσες με τοπική ούγια χτίζουν τον πληθωρικό μύθο ενός από τους πιο κουλ προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας.

Η sui generis γοητεία της Νισύρου

Το νησί με το ηφαιστειώδες σεξ απήλ, σε χαϊδεύει με τρυφερό ζεν, σε ηλεκτρίζει με έξαψη, καλλιεργεί τον πολιτισμό και την οικολογία, το φεστιβάλ είναι επιπλέον λόγος επίσκεψης, και οι γεύσεις του θα σας εκπλήξουν.