Navarino Challenge 2024: Αθλητικός Τουρισμός και Ευεξία στην Costa Navarino

Το Navarino Challenge επιστρέφει για 12η χρονιά από τις 18-20 Οκτωβρίου 2024 στην Costa Navarino και την Πύλο, με πάνω από 55 δράσεις για όλες τις ηλικίες. Με το μήνυμα "ο αθλητισμός ενώνει", το event θα προσφέρει μοναδικές εμπειρίες αθλητικού τουρισμού και ευεξίας.

Navarino Challenge
  

Αθλητές της The North Face θα τρέξουν τις μαγικές διαδρομές του Navarino Challenge

Navarino Challenge

Δυναμικό "παρών" αναμένεται να δώσει φέτος η ομάδα αθλητών της The North Face που θα αγωνιστεί στον κορυφαίο Ημιμαραθώνιο powered by The North Face με τους αθλητές της Γιώργο Δημουλά, Αλέξανδρο Τζουμάκα και Νικολέττα Τζαβάρα, ανακαλύπτοντας με το μήνυμα "Never Stop Exploring” τη συναρπαστική διαδρομή που διασχίζει τη Βοϊδοκοιλιά και συνδυάζει χώμα, άμμο και άσφαλτο.Οι συμμετέχοντες στο τρέξιμο μπορούν να λάβουν άμεσα μέρος στις διαδρομές των 21,1χλμ powered by The North Face, 10χλμ, 5χλμ powered by Miele και 1χλμ. Ο παιδικός αγώνας διεξάγεται χωρίς κόστος συμμετοχής. 

High-intensity training & CrossFit με τον Δημήτρη Μώρο

Σε συνεργασία με τον κορυφαίο καθηγητή φυσικής αγωγής Δημήτρη Μώρο και το FitnessArt, το Navarino Challenge θα πραγματοποιήσει και φέτος τις δράσεις του crossfit powered by Squatwolf και του high intensity training powered by Squatwolf φροντίζοντας για τη μυϊκή ενδυνάμωση των συμμετεχόντων. Η Squatwolf, το Premium Gymwear Brand από το DUBAI ήρθε και στην Ελλάδα, αποκλειστικά από τη SportAdore και μπαίνει για πρώτη φορά σε ελληνική αθλητική διοργάνωση, παρουσιάζοντας τεχνικά ρούχα για το γυμναστήριο που ανεβάζουν την προπόνηση σε άλλο επίπεδο.

Θαλάσσιες Δράσεις με το Moraitis Watersports

Navarino Challenge

Τα αγαπημένα σε όλους θαλάσσια σπορ, που έκαναν για πρώτη φορά πέρσι δυναμική παρουσία, φέρουν και φέτος το όνομα και την υπογραφή του Moraitis Watersports. Οι λάτρεις της θάλασσας και της αδρεναλίνης θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη πληθώρα δράσεων που θα γίνουν στον ιστορικό Όρμο του Ναυαρίνου, μέσα από την επιλογή τριών διαφορετικών vouchers

Το "Watersports Voucher 1” περιλαμβάνει Windsurf και Kayak Tour. Το "Watersports Voucher 2” περιλαμβάνει Wakeboard, Waterski, Wakesurf και Wingfoil όπου το 10% των εσοδών των εν λόγω δράσεων θα πάνε στη φιλανθρωπική δράση "Sharing Is Caring” και σε 12 ΜΚΟ. Τέλος, το "Watersports Voucher 3” περιλαμβάνει τις δράσεις e-Foil, Kitesurf και Catamaran. Η συμμετοχή στις δράσεις προϋποθέτει ο συμμετέχοντας να έχει κλείσει το πακέτο διαμονής του στην Costa Navarino μέσω του Navarino Challenge.

Beach Volleyball με τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη

Σε συνεργασία με τον πρώην διεθνή βολεϊμπολίστα και ρέκορντμαν συμμετοχών με την εθνική ομάδα, τον Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και το Triantafyllidis Beach Arena τα King of the Court Beach Volley Tournaments powered by Bacardi θα έχουν και φέτος την τιμητική τους.

Με το βλέμμα στο Navarino challenge King of the court που θα γίνει στην καταπληκτική The Dunes Beach της Costa Navarino η Triantafyllidis Beach Arena διοργανώνει, αυτό το καλοκαίρι, σειρά τουρνουά: Το beach arena challenge King of the court. Οι πρωταθλητές του, οι 2 πρώτοι δηλαδή της βαθμολογίας απ’ όλη τη σειρά, θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχή στο συναρπαστικό Navarino challenge King of the Court καθώς και δωρεάν διαμονή στην Πύλο, ενώ θα γίνει κλήρωση και για 5 δωρεάν συμμετοχές στο Navarino challenge King of the Court.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

"Castello Infinity Suites": Ιδανικό μέρος για άνεση και χαλάρωση στο ιστορικό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας

Το "Castello Infinity Suites" φέρνει ένα νέο επίπεδο κομψότητας και πολυτέλειας, προσφέροντας έναν όμορφο, άνετο και κομψό χώρο όπου φροντίζουν αποκλειστικά τους επισκέπτες.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
15/07/2024

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.