Το Olympia Golden Beach Resort & Spa είναι το "Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα" για το 2024

Το ξενοδοχείο γιορτάζει την κατάκτηση του Βραβείου Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 «Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα».

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Το Olympia Golden Beach Resort & Spa τιμήθηκε με το βραβείο Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 "Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα", αναγνωρίζοντας τη δέσμευσή του στη βιωσιμότητα στις υπηρεσίες φιλοξενίας. Αυτό το βραβείο αναδεικνύει την αφοσίωση του ξενοδοχείου στην περιβαλλοντική διαχείριση διατηρώντας παράλληλα τα υψηλότερα πρότυπα πολυτέλειας και άνεσης για τους επισκέπτες του.

Το Βραβείο Καλύτερου Βιώσιμου Ξενοδοχείου στην Ελλάδα απονέμεται σε ξενοδοχεία που επιδεικνύουν σημαντικές ενέργειες σε βιώσιμες πρακτικές, από την ενεργειακή αποδοτικότητα και την εξοικονόμηση νερού μέχρι τη μείωση αποβλήτων και τις φιλικές προς το περιβάλλον πρωτοβουλίες. Το θέρετρο του Olympia Golden Beach Resort & Spa βρίσκεται στην πρωτοπορία της ενσωμάτωσης αυτών των πρακτικών με τρόπο που ενισχύει τις εμπειρίες των επισκεπτών, διασφαλίζοντας ότι κάθε διαμονή είναι τόσο πολυτελής όσο και περιβαλλοντικά συνειδητή.

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Η φετινή αναγνώριση αποτελεί απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας του προσωπικού να καινοτομεί και να εφαρμόζει βιώσιμες λύσεις σε κάθε πτυχή των λειτουργιών του. Η σκληρή δουλειά και η αφοσίωση της ομάδας στη βιωσιμότητα έχουν θέσει ένα σημείο αναφοράς στη βιομηχανία, καθιστώντας το ξενοδοχείο προτιμώμενη επιλογή για τους ταξιδιώτες με οικολογική συνείδηση.

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Ο Ανδρέας Μπράτης, Γενικός Διευθυντής του Ολυμπία Golden Beach Resort & Spa, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του: "Η λήψη του Βραβείου Haute Grandeur Global Excellence Award 2024 ‘Καλύτερο Βιώσιμο Ξενοδοχείο στην Ελλάδα’ είναι μια πολύ σοβαρή βράβευση. Αντικατοπτρίζει το πάθος και τη δέσμευση της ομάδας μας για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και την πολυτέλεια που οι επισκέπτες μας περιμένουν. Αυτή η διάκριση μας παρακινεί να συνεχίσουμε το βιώσιμο ταξίδι μας και να εμπνεύσουμε και άλλους στην τουριστική βιομηχανία".

Olympia Golden Beach Resort & Spa

Σχετικά με τα Haute Grandeur Global Awards

Στον τομέα βράβευσης, τα Haute Grandeur Global Excellence Awards είναι απαράμιλλα. Η αριστεία αναγνωρίζεται μέσω των σχολίων των επισκεπτών αντί για ψήφους από το γενικό κοινό ή από επιτροπή κριτών. Αυτή η δίκαιη και διαφανής διαδικασία εγγυάται αμερόληπτα αποτελέσματα. Τα Haute Grandeur Global Excellence Awards τιμούν ιδρύματα που συνεχώς διακρίνονται μέσω αξιοσημείωτων εμπειριών φιλοξενίας. Τα Βραβεία αναγνωρίζουν εξαιρετικές συνεισφορές από ξενοδοχεία, καταλύματα, βίλες, θέρετρα, καταφύγια, SPA και εστιατόρια παγκοσμίως. Η σύνδεση με τα Haute Grandeur Global Excellence Awards εγγυάται παγκόσμια αναγνώριση, διάκριση, αξιοπιστία και επιρροή. Τα βραβεία θεωρούνται η υψηλότερη διάκριση στη φιλοξενία παγκοσμίως - μια υπόσχεση απαράμιλλης αριστείας υπηρεσιών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους νικητές των βραβείων του 2024, επισκεφθείτε το www.hautegrandeur.com.

Σας προτείνουμε να επισκεφθείτε το Ολυμπία Golden Beach Resort & Spa, όπου η πολυτέλεια συναντά τη βιωσιμότητα, και να ζήσετε από πρώτο χέρι πώς το προσωπικό του μεταμορφώνει το μέλλον των ταξιδιών.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το ogb.gr ή καλέστε στο +30 26230 95999.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
15/07/2024

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.

Σκιάθος: Παπαδιαμαντική αλλά και κοσμοπολίτισσα

Το νησί με την οργιώδη βλάστηση και τα "ρόδινα ακρογιάλια" μας ξανασυστήνεται.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.

Το πρώτο Guerlain Spa στην Ελλάδα άνοιξε στο "One&Only Aesthesis"

Το Guerlain Spa στο "One&Only Aesthesis" δεν αποτελεί εξαίρεση και παρέχει αποκλειστικά σχεδιασμένες εξατομικευμένες εμπειρίες, σε απόλυτη αρμονία με το φυσικό περιβάλλον.