Μια σινεφίλ βραδιά "Πριν τα Μεσάνυχτα" και το πρώτο W Cocktail Festival στρέφουν τους προβολείς στη Navarino Agora της Costa Navarino

Signature cocktails από κορυφαίους mixologists και μία ειδική προβολή επιβεβαιώνουν το πολιτιστικό και γαστρονομικό αποτύπωμα του πολυχώρου της Navarino Agora.

Danaos Open Air Cinema1

Από πέρυσι το καλοκαίρι που άνοιξε η Navarino Agora, αυτός ο ξεχωριστός μικρόκοσμος εμπειριών, στην περιοχή Navarino Waterfront, που συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα, εστιατόρια, street food, θερινό σινεμά και είναι ελεύθερα προσβάσιμος για όλους τους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής, η Costa Navarino έκανε ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα προς την ανάδειξη και την ουσιαστική ανάπτυξη της Μεσσηνίας. 

Καθοριστικό ρόλο σε αυτό έπαιξε βέβαια και το θερινό σινεμά Danaos Open Air Cinema, ένα πραγματικό κόσμημα που φέρνει στους επισκέπτες και κατοίκους της περιοχής επιλεγμένες ταινίες με τη σφραγίδα της γνωστής αθηναϊκής αίθουσας. Την Κυριακή 30 Ιουνίου μάλιστα, ετοιμάζει μία ειδική προβολή της ταινίας "Πριν τα Μεσάνυχτα" που έχει γυριστεί στην περιοχή, ενώ, ένα Σαββατοκύριακο μετά, πάντα στη Navarino Agora μάς περιμένουν signature cocktails από κορυφαίους mixologists ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το eating & drinking προφίλ του χώρου που αποτελεί βασικό κομμάτι της γοητείας του.

Danaos Open Air Cinema2

"Πριν τα Μεσάνυχτα", 30 Ιουνίου στις 9 μ.μ. 

Ειδική προβολή της ταινίας "Πριν τα Μεσάνυχτα" στο Danaos Open Air Cinema παρουσία της Ζιλί Ντελπί
Η γνωστή ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της τριλογίας "Πριν" θα παρουσιάσει την ταινία και θα μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία της, πριν από την προβολή. Εννέα χρόνια μετά το "Πριν τα μεσάνυχτα", την πολυβραβευμένη συνέχεια του "Πριν το ηλιοβασίλεμα", ο σκηνοθέτης Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ συνεργάστηκε ξανά με τους Ίθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί για το "Πριν τα Μεσάνυχτα", το οποίο γυρίστηκε στη Μεσσηνία και την Costa Navarino.

W Cocktail Festival, 5-7 Ιουλίου

To πρώτο W Cocktail Festival έρχεται από τις 5 έως τις 7 Ιουλίου στη Navarino Agora με signature cocktails από κορυφαίους mixologists. Ανακαλύψτε μερικά από τα καλύτερα bars του κόσμου: "The Clumsies", "The Bar In Front of The Bar", "Barro Negro" και "42", κάθε βράδυ από τις 8 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα.

Τα decks για την Παρασκευή 5 Ιουλίου αναλαμβάνει ο Μύρωνας Στρατής, το Σάββατο 6 Ιουλίου η Shaya σε ένα μοναδικό live event και την Κυριακή 7 Ιουλίου το festival κλείνει ο DJ Nick Devon, με άκρως καλοκαιρινή διάθεση για το απόλυτο dance party.

Navarino Agora, Costa Navarino

Η Navarino Agora αποτελεί ένα σημείο συνάντησης για όλους, κατοίκους κι επισκέπτες της Μεσσηνίας. Είναι ένας πολυχώρος με πληθώρα γαστρονομικών και πολιτιστικών εμπειριών που συνδυάζει επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, εκθέσεων και φεστιβάλ, μέσα από τα οποία μπορεί να εκφραστεί και να παρουσιαστεί τόσο η μεσσηνιακή παράδοση όσο και οι σύγχρονες πολιτιστικές δράσεις.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Zagori Mountain Running 2024: Ο μεγαλύτερος αγώνας ορεινού τρεξίματος επιστρέφει

Η φετινή διοργάνωση προσφέρει 7 πακέτα διαδρομών για να επιλέξει ο κάθε δρομέας την πρόκληση που του ταιριάζει καλύτερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/06/2024

"Radisson Blu Park": Τέχνη και πολυτέλεια στην Αθήνα

Στην all day εμπειρία του ξενοδοχείου, που περιλαμβάνει το "10 Urban Roof" και ένα εστιατόριο με a la carte menu, προστίθεται φέτος το καλοκαίρι και η έκθεση με έργα του αναγνωρισμένου εικαστικού Αλέξη Κυριτσόπουλου.

Ταξίδι στη Γερμανία: Στον Πυρετό του ΕURO 2024

Φέτος το καλοκαίρι, δέκα γερμανικές πόλεις συντονίζονται στους ρυθμούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, φέρνοντας στο επίκεντρο όχι μόνο την μπάλα, αλλά και τον πολιτισμό.

Ολοκληρώθηκαν τρία προγράμματα του Cycladic Identity σε Κέα και Πάρο

Πρόκειται για τη νέα πρωτοβουλία του Μουσείου Κυκλαδική Τέχνης, που έχει στόχο την προστασία της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς των Κυκλάδων.

Η Μήλος απέχει μόλις 4 ώρες με τη Minoan Lines

Σαλπάρουμε με Minoan Lines για τη Μήλο σε 4 ώρες, με συνοδοιπόρους μας την άνεση, την απολαυστική μετακίνηση εν πλω και την κρητική γαστρονομία.

"Vision Omonia": Το πρώτο ξενοδοχείο της αλυσίδας Vision Greece στην καρδιά της Αθήνας

Πρόκειται για ένα νέο ξενοδοχείο μοντέρνου σχεδιασμού, τέχνης και φιλοξενίας.

Η Ρόδος του Δημήτρη Κονταράτου

Ο Ροδίτης σεφ και ιδιοκτήτης του μαγειρικού "τεχνουργείου", όπως το αποκαλεί, "Λακάνη", μάς ξεναγεί στα στέκια του "νησιού των ιπποτών", που ξεχωρίζει και αγαπά.