Συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη με τον Υπουργό Τουρισμού του Λιβάνου

Η συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών διενεργήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας (ΜοU) στον τομέα του Τουρισμού μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου και Λιβάνου.

Όλγα Κεφαλογιάννη Walid Nassar Ghady El Khoury

Στις 17 Ιουλίου 2023, πραγματοποιήθηκε διμερής συνάντηση μεταξύ της Υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη με τον ομόλογό της Υπουργό Τουρισμού του Λιβάνου κ. Walid Nassar, ο οποίος συνοδευόταν από τον Πρέσβη του Λιβάνου στην Ελλάδα κ. Ghady El Khoury.

Η συνάντηση μεταξύ των δύο υπουργών διενεργήθηκε στο πλαίσιο υλοποίησης του Μνημονίου Συνεργασίας (ΜοU) στον τομέα του Τουρισμού μεταξύ Ελλάδος, Κύπρου και Λιβάνου, το οποίο υπογράφηκε προσφάτως. Μεταξύ προτεραιοτήτων και συναφών προτάσεων επισημάνθηκε η σημασία του εν λόγω μνημονίου το οποίο σκοπεύει στη διευκόλυνση και ενίσχυση των τουριστικών ροών μεταξύ των τριών χωρών.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Τουρισμός: η Μύκονος σε πτώση, η Σαντορίνη αντέχει, η Ρόδος απογειώνεται

Η Μύκονος σημειώνει πτώση επιβατικής κίνησης, ενώ η Σαντορίνη σταθεροποιείται και η Ρόδος εκτοξεύεται, καταγράφοντας εντυπωσιακή άνοδο σύμφωνα με τη Fraport.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

"Castello Infinity Suites": Ιδανικό μέρος για άνεση και χαλάρωση στο ιστορικό ψαροχώρι της Αγίας Πελαγίας

Το "Castello Infinity Suites" φέρνει ένα νέο επίπεδο κομψότητας και πολυτέλειας, προσφέροντας έναν όμορφο, άνετο και κομψό χώρο όπου φροντίζουν αποκλειστικά τους επισκέπτες.

"YeeOn": Ζούμε το Γύθειο αλλιώς σε ένα ολοκαίνουριο living-well boutique hotel

Το τετράστερο "YeeOn" φέρνει στο κέντρο της πόλης και της εμπειρίας των φιλοξενούμενών του την άνεση, την ευεξία, την ευζωία και τη χαλάρωση.

Μία art απόδραση στην Ύδρα

Επισκεφθήκαμε το νησί του Αργοσαρωνικού με αφορμή τα εγκαίνια της νέας έκθεσης του Ιδρύματος ΔΕΣΤΕ με έργα του Τζορτζ Κόντο και βρήκαμε την αφορμή για ένα μίνι πολιτιστικό τουρ (με τα πόδια!).

5η Γιορτή Βουνού και Κτηνοτροφίας Χίου: Ενα σαββατοκύριακο γεμάτο παραδόσεις και πολιτισμό

Ανακαλύπτοντας τη μαγεία της Χίου μέσα από την πολυδιάστατη εμπειρία της γιορτής του βουνού.

Λίμνη Βουλιαγμένη: Η απόλυτη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού

Ενσαρκώνοντας τέλεια τον ορισμό του lifestyle spot, η λίμνη Βουλιαγμένη είναι ταυτόχρονα και η πιο απαραίτητη "κρυφή" εμπειρία του αθηναϊκού καλοκαιριού.

Δίπλα στον Αρχαιολογικό Χώρο οι "Θησαυροί Κορινθιακής Γης" φέρνουν και φέτος τα τοπικά προιόντα ανάμεσα μας

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Ιουλίου στις 20:00 μ.μ. με την έναρξη να πραγματοποιείται στο αίθριο του Αρχαιολογικού Μουσείου της Αρχαίας Κορίνθου.