Το "Avant Mar" δένει στην Πάρο και φέρνει μαζί του το "Matsuhisa"

Μία πεντάστερη άφιξη στρέφει το ταξιδιωτικό όσο και το γαστρονομικό ενδιαφέρον στη Νάουσα.

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο

Μία ακόμη σημαντική ξενοδοχειακή πινέζα αποκτά ο καλοκαιρινός χάρτης της Πάρου, καθώς το 5* "Avant Mar" ανοίγει τις πόρτες του, σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Νάουσα, φέρνοντας παράλληλα για πρώτη φορά στο νησί το κορυφαίο εστιατορικό brand name που ακούει στο όνομα "Matsuhisa".

Άφιξη 5 αστέρων στη Νάουσα

Με όνομα που πηγάζει από τo ρεύμα του μετα-μοντερνισμού "Avant Garde" αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία του μία ανάσα από τη θάλασσα, το "Avant Mar" απλώνεται σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων και  38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool. Τόσο η "The Avant Mar Premium Sea View Suite" όσο και τα υπόλοιπα δωμάτια διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους.

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 2

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 1

Η θαλασσινή αύρα και η αίσθηση του κυκλαδίτικου καλοκαιριού αποτυπώνονται σε κάθε έκφανση του ξενοδοχείου, με την αρχή να αποτελεί το λογότυπό του - εμπνευσμένο από το αλμυρίκι (χαρακτηριστικό δέντρο των παραλιών των Κυκλάδων και της Μεσογείου). Από εκεί αντλείται και η χρωματική παλέτα που αγκαλιάζει την άμμο αλλά και τις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου. 

Στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών του "Avant Mar" συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης νου και σώματος. Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο.

Focus στη γεύση με επίκεντρο το "Matsuhisa"

Με τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ Nobu και σε συνδυασμό με τη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου, το "Matsuhisa" εμπλουτίζει τη γαστρονομική εμπειρία στο νησί, προσθέτοντας fine dining και fusion στοιχεία. 

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 4

Ξενοδοχείο Avant Mar και εστιατόριο Matsuhisa στην Πάρο 3

Το διεθνές brand "Matsuhisa" αναλαμβάνει το εστιατόριο του ξενοδοχείου, με τη γνωστή Nobu-Style κουζίνα, που περιλαμβάνει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού. Με τη μαγευτική θέα να απλώνεται στο Αιγαίο και με ατμόσφαιρα που ισορροπεί στην απέριττη πολυτέλεια και την απλότητα, εγγυάται ένα ταξίδι στα άδυτα της φιλοσοφίας του διάσημου σεφ-restaureur, που υπηρετεί άψογα και νόστιμα τις σύγχρονες, υψηλές απαιτήσεις.

Διαβάστε Επίσης

Η ελληνική κουζίνα κατέχει επίσης σημαντική θέση με τον βραβευμένο executive chef, Δημήτρη Κατσάνο να επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του "Avant Mar". Δίπλα στο κύμα και με θέα το Αιγαίο, το all-day restaurant υπηρετεί τo κόνσεπτ του bistronomy, με κλασικά πιάτα να προσεγγίζονται με σύγχρονη ματιά αλλά και τη δημιουργικότητα του σεφ Κατσάνου. Ο τελευταίος τιμά τα ντόπια υλικά και τους τοπικούς παραγωγούς, με απώτερο σκοπό γεύματα-φόρο τιμής στις ελληνικές και κυκλαδίτικες γεύσεις. 


Info

Avant Mar
Πιπέρι, Νάουσα, Πάρος
www.avantmar.com

Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Travel

Διήμερο στη Νεμέα με οινική αφορμή

Αποχαιρετούμε το καλοκαίρι και καλωσορίζουμε το φθινόπωρο με τις "Μεγάλες μέρες της Νεμέας" που επιστρέφουν για εικοστή χρονιά κι αποτελούν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για απόδραση στη μεγαλύτερη οινοπαραγωγική ζώνη της Ελλάδας.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/08/2024

4 άγνωστες παραλίες κοντά στην Αθήνα για να ανακαλύψετε αυτό το Σαββατοκύριακο

Ανακαλύψτε τέσσερις μοναδικές παραλίες κοντά στην Αθήνα για γρήγορες αποδράσεις.

Έρχεται το πρώτο πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθίας

Το φεστιβάλ περιλαμβάνει δράσεις σε εμβληματικές τοποθεσίες, πολιτιστικές εκδηλώσεις, εκθέσεις τοπικών προϊόντων και γευσιγνωσίες, εκδηλώσεις live cooking.

Τάρτου: Φιλιά απ’ τη ρομαντική φοιτητούπολη της Εσθονίας

Aπ' το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Εσθονίας στην τέχνη του δρόμου, μετρήσαμε οκτώ λόγους που μάς δελεάζουν ν’ ανακαλύψουμε μία απ’ τις Πολιτιστικές Πρωτεύουσες της Ευρώπης 2024.

Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ "Διαδρομές στη Μάρπησσα"

Για 14η χρονιά είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί στην Πάρο το πρωτοποριακό φεστιβάλ της Μάρπησσας.

4 κοντινά νησιά για σύντομες αποδράσεις από την Αθήνα

4 προορισμοί που θα σε κάνουν να ψάξεις για το επόμενο καράβι, καθώς το ταξίδι είναι λιγότερο από δύο ώρες.

Μπανγκόκ: Η ασιατική "Πόλη των Αγγέλων"

Μεγαλοπρεπή μνημεία πολιτισμού, θεόρατοι φουτουριστικοί ουρανοξύστες, πλωτές και υπαίθριες αγορές, θεατράλε γαστρονομικές αλητείες και street food ντελικάτσες με τοπική ούγια χτίζουν τον πληθωρικό μύθο ενός από τους πιο κουλ προορισμούς της νοτιανατολικής Ασίας.