Μία ακόμη σημαντική ξενοδοχειακή πινέζα αποκτά ο καλοκαιρινός χάρτης της Πάρου, καθώς το 5* "Avant Mar" ανοίγει τις πόρτες του, σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη Νάουσα, φέρνοντας παράλληλα για πρώτη φορά στο νησί το κορυφαίο εστιατορικό brand name που ακούει στο όνομα "Matsuhisa".
Άφιξη 5 αστέρων στη Νάουσα
Με όνομα που πηγάζει από τo ρεύμα του μετα-μοντερνισμού "Avant Garde" αλλά και την εξαιρετική τοποθεσία του μία ανάσα από τη θάλασσα, το "Avant Mar" απλώνεται σε μία έκταση 6,1 στρεμμάτων και 38 δωματίων, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται επτά πολυτελείς σουίτες με ιδιωτική plunge pool. Τόσο η "The Avant Mar Premium Sea View Suite" όσο και τα υπόλοιπα δωμάτια διακρίνονται για την εκλεπτυσμένη αισθητική τους.
Η θαλασσινή αύρα και η αίσθηση του κυκλαδίτικου καλοκαιριού αποτυπώνονται σε κάθε έκφανση του ξενοδοχείου, με την αρχή να αποτελεί το λογότυπό του - εμπνευσμένο από το αλμυρίκι (χαρακτηριστικό δέντρο των παραλιών των Κυκλάδων και της Μεσογείου). Από εκεί αντλείται και η χρωματική παλέτα που αγκαλιάζει την άμμο αλλά και τις αποχρώσεις του μπλε και του γαλάζιου.
Στο ευρύ φάσμα των υπηρεσιών του "Avant Mar" συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων μία μπουτίκ, ένα ζαχαροπλαστείο με παραδοσιακό χαρακτήρα, χώροι ευεξίας, καθώς και ένα υπαίθριο θέατρο που θα λειτουργούν ως σημεία αναζωογόνησης νου και σώματος. Την εμπειρία διαμονής συμπληρώνει η αμμώδης και με γαλαζοπράσινα νερά παραλία Πιπέρι που εκτείνεται μπροστά από το ξενοδοχείο.
Focus στη γεύση με επίκεντρο το "Matsuhisa"
Με τη σφραγίδα του πολυβραβευμένου σεφ Nobu και σε συνδυασμό με τη φιλοξενία του high-end ξενοδοχείου, το "Matsuhisa" εμπλουτίζει τη γαστρονομική εμπειρία στο νησί, προσθέτοντας fine dining και fusion στοιχεία.
Το διεθνές brand "Matsuhisa" αναλαμβάνει το εστιατόριο του ξενοδοχείου, με τη γνωστή Nobu-Style κουζίνα, που περιλαμβάνει γεύσεις από την Ιαπωνία με επιρροές από το Περού. Με τη μαγευτική θέα να απλώνεται στο Αιγαίο και με ατμόσφαιρα που ισορροπεί στην απέριττη πολυτέλεια και την απλότητα, εγγυάται ένα ταξίδι στα άδυτα της φιλοσοφίας του διάσημου σεφ-restaureur, που υπηρετεί άψογα και νόστιμα τις σύγχρονες, υψηλές απαιτήσεις.
Η ελληνική κουζίνα κατέχει επίσης σημαντική θέση με τον βραβευμένο executive chef, Δημήτρη Κατσάνο να επιμελείται συνολικά το γαστρονομικό concept του "Avant Mar". Δίπλα στο κύμα και με θέα το Αιγαίο, το all-day restaurant υπηρετεί τo κόνσεπτ του bistronomy, με κλασικά πιάτα να προσεγγίζονται με σύγχρονη ματιά αλλά και τη δημιουργικότητα του σεφ Κατσάνου. Ο τελευταίος τιμά τα ντόπια υλικά και τους τοπικούς παραγωγούς, με απώτερο σκοπό γεύματα-φόρο τιμής στις ελληνικές και κυκλαδίτικες γεύσεις.
Info
Avant Mar
Πιπέρι, Νάουσα, Πάρος
www.avantmar.com
Ακολούθησε το Αθηνόραμα στο Facebook και το Instagram.