
Όπως κάθε Νοέμβριο και για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στο Premier Luxury Mountain Resort 5*, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, γιορτάζει η τέχνη της γαστρονομίας.

Διεθνώς αναγνωρισμένοι σεφ και προσωπικότητες του χώρου, ο Gianfranco Chiarini, ο Πολυχρόνης Δαμαλάς, ο Πατέρας Επιφάνιος, ο Petar Yorgov και ο Σταμάτης Τσίλιας, θα μας ταξιδέψουν σε γεύσεις που ενώνουν την παράδοση με την καινοτομία. Από την ανεξερεύνητη Μοναστηριακή κουζίνα του Αγίου Όρους ως τη σύγχρονη ματιά στην παραδοσιακή κουζίνα της Βουλγαρίας και την αστεράτη ιταλική κουζίνα
μέχρι τη γοητευτική Ιαπωνική, συνεχίζοντας στην Υψηλή Ιταλική κουζίνα και μετά στη βιολογική Βουλγαρία, αυτό το απολαυστικό ταξίδι θα κορυφωθεί στη μοναδική πόλη που ενώνει δύο ηπείρους, στο γαστρονομικό παράδεισο της Κωνσταντινούπολης.
Εξαίσια δείπνα, συνοδευόμενα από τα εκλεκτά κρασιά της Bibendum και της Domaine Boyar, σε συνδυασμό με γευστικές δοκιμές κρασιού από διακεκριμένους σομελιέ όπως ο Dimitar Nikolov, η Kristina Ivanova και ο Marin Atanasov, καθώς και επίδειξη μαγειρικής από τον Πατέρα Επιφάνιο, θα σας παρασύρουν σ’ ένα ταξίδι γεύσεων και αρωμάτων.

Για τους επαγγελματίες του κλάδου, που επιθυμούν πραγματικά να γνωρίσουν τον καινούργιο πρωταγωνιστή της γαστρονομίας, τον κόσμο του “fusion”, έχουμε ετοιμάσει δύο μοναδικά σεμινάρια εξαιρετικού ενδιαφέροντος.
Την αρχή κάνει η κορυφαία σχολή Le Cordon Bleu Madrid με τον Chef Victor Pérez. Από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου 2015, οι ειδικοί της κουζίνας θα γνωρίσουν τα μυστικά της Ισπανικής Fusion κουζίνας και τα σύγχρονα tapas (Spanish Fusion Cuisine & Modern Tapas) σε 18 ώρες ατέρμονης δημιουργικότητας. Καλά μελετημένα πιάτα με εξαιρετικής ποιότητας υλικά θα εμπλουτίσουν τις μαγειρικές σας ικανότητες.
Στο δεύτερο σεμινάριο, από τις 16 έως τις 18 Νοεμβρίου 2015, θα έχετε τη δυνατότητα να μυηθείτε στη δημιουργική Ιταλική κουζίνα Fusion (Italian Fusion Cuisine for buffet and a la carte) υπό την καθοδήγηση του παγκοσμίου φήμης Celebrity Chef Gianfranco Chiarini. Είτε ασχολείστε με a la carte, είτε με buffet, θα μάθετε περισσότερα για τις γεύσεις, την προέλευσή τους, τις αλληλοεπιδράσεις τους και τις τάσεις που προκύπτουν στην Ιταλική κουζίνα.
Σε συνεργασία με τη Gastronomy Essentials και την BACC (Bulgarian Association of Culinary Culture), η γιορτή των γεύσεων και της αυθεντικής υψηλής γαστρονομίας πλησιάζει!
Είτε είστε επαγγελματίας είτε λάτρης της γαστρονομίας και του κρασιού, αυτό το Νοέμβριο στο Premier θα ζήσετε την απόλυτη γαστριμαργική εμπειρία.
Κρατήσεις-Πληροφορίες:
κα Diana Mlazeva Tηλ: 2310 548956
reservations@premiermountainresort.com
www.premierfoodfestival.com