To εστιατόριο του ξενοδοχείου «Porto Valitsa» μπαίνει σε νέα γευστικά μονοπάτια με τη συνδρομή του σεφ Δημήτρη Πέτκου.
Χτισμένο στο υψηλότερο σημείο του ξενοδοχείου «Porto Valitsa» στο Παλιούρι Χαλκιδικής, το εστιατόριο «Sea of Tastes» μπαίνει, ύστερα από 15 χρόνια, σε μια νέα εποχή με τη συνδρομή του σεφ Δημήτρη Πέτκου. Με ένα ιδιαίτερο και ανατρεπτικό menu, ο γνωστός σεφ της Θεσσαλονίκης, και το επιτελείο του, παντρεύει την Μεσόγειο με την Ανατολή και αναδεικνύει τα απλά και ποιοτικά υλικά μέσα από σύνθετες παρασκευές.
Σαλάτα πράσινη με αρωματικά και βινεγκρέτ από φρούτα του δάσους, φράουλες και κατσικίσιο τυρί brulee, τηγανητό καλαμάρι με piri piri, ταλιατέλες λαχανικών με θαλασσινά (φωτό), χταποδάκι στη σχάρα με μελιτζανοσαλάτα, κροκέτες καπνιστού τυριού γεμισμένες με προσούτο συνοδεία σαλάτας από πεπόνι, ψαρονέφρι με μαρμελάδα μπέικον και φιλέτο από φρέσκο λαυράκι και λαδολέμονο από μυρωδικά του κήπου, είναι μόνο μερικά από τα νέα πιάτα στο μενού του ατμοσφαιρικού εστιατορίου.
Περισσότερα για το ξενοδοχείο εδώ.