Οι θρυλικοί Trocks έρχονται ξανά στην Ελλάδα

Το Θέατρο Παλλάς θα υποδεχτεί τον πιο δημοφιλή ανδρικό θίασο χορευτών, οι οποίοι ενσαρκώνουν γυναικείους ρόλους με τεχνική και χιούμορ.

Trocks © Roberto Ricci

Το διάσημο και πολυσυζητημένο μπαλέτο "Les Ballets Trockadero de Monte Carlo" γνωστοί και ως Trocks, επιστρέφει στην Ελλάδα για τέσσερις μοναδικές παραστάσεις τον Οκτώβριο του 2024 (2-5/10) στο Θέατρο Παλλάς. Το εμβληματικό θέαμα κλασικού χορού του κόσμου, από το Τροκαντερό και το Σηκουάνα, 13 χρόνια μετά τη sold out εμφάνισή τους στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα κατακτήσει και πάλι την ελληνική σκηνή, φέρνοντας μαζί του την ικανότητα συνδυασμού χιούμορ, τέχνης και μοναδικού στυλ.

Trocks

Οι "Les Ballets Trockadero de Monte Carlo" αποτελούνται αποκλειστικά από άνδρες χορευτές, οι οποίοι ενσαρκώνουν γυναικείους ρόλους με τεχνική και χιούμορ. Ο συνδυασμός της εκπληκτικής χορευτικής ικανότητας με την υπέροχη παρωδία των κλασικών έργων δημιουργεί ένα θέαμα γεμάτο συγκίνηση και γέλιο, που αποδομεί με κομψό τρόπο τη σοβαροφάνεια του κλασικού χορού.

Trocks

Η εμβληματική παράσταση έχει λάβει διεθνείς επαίνους, ενώ η καλλιτεχνική της αξία αποδεικνύεται μέσα από εκατοντάδες παγκόσμιες περιοδείες και συνεργασίες με κορυφαίους χορογράφους, όπως ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ. 

Trocks

Οι παραστάσεις είναι προγραμματισμένες για τις εξής ημερομηνίες:

  • Τετάρτη 2 Οκτωβρίου, 8 μ.μ.
  • Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, 9 μ.μ.
  • Παρασκευή 4 Οκτωβρίου, 9 μ.μ.
  • Σάββατο 5 Οκτωβρίου, 9 μ.μ.

Για να εξασφαλίσετε τα τελευταία διαθέσιμα εισιτήρια, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Θεάτρου Παλλάς.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Παλλάς

Βουκουρεστίου 5 (City Link)

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

Αποκλειστικό: Τι έχουν να μας πουν "Οι δύο σκύλοι" Ιβάν Σβιτάιλο και Πίτερ Ραντλ;

Η Κωνσταντίνα Νικολαΐδη μας εκπλήσσει ευχάριστα και πάλι, με την επιλογή της. Η νέα της παράσταση με πρωταγωνιστές τους Ιβάν Σβιτάιλο και Πίτερ Ραντλ βασίζεται στη γεμάτη χιούμορ νουβέλα "Ο διάλογος των σκύλων" του Θερβάντες.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΑΡΙΑ ΚΡΥΟΥ
10/09/2024

"Matilda The Musical": Νέα ημερομηνία πρεμιέρας για το μιούζικαλ σε σκηνοθεσία Θέμιδας Μαρσέλλου

Η λαμπερή παράσταση έρχεται στο Θέατρο Παλλάς τον Νοέμβριο με πρωταγωνιστές τους Θανάση Τσαλταμπάση, Χάρη Ρώμα, Ντορέττα Παπαδημητρίου και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

"Φλάι": Η πικρή σάτιρα της Στέλλας Ζαφειροπούλου επιστρέφει τον Οκτώβριο στο Faust Bar Theatre

Η πικρή σάτιρα σχετικά με την ανθρώπινη απόγνωση στο δρόμο προς την αναζήτηση της ταυτότητας και της αποδοχής, επιστρέφει εννέα χρόνια μετά την πολύ επιτυχημένη πρώτη παρουσίασή της.

"Οι οικοδόμοι της Αυτοκρατορίας": Ο Μπορίς Βιάν παίζεται για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή

Ο αμφιλεγόμενος στην εποχή του συγγραφέας των "Θα φτύσω στους τάφους σας" και "Αφρός των ημερών", Μπορίς Βιάν, ανεβαίνει για πρώτη φορά στην ελληνική σκηνή.

Θέατρο Σταθμός: Νέα σεζόν με 16 παραστάσεις και άξονες το ελληνικό έργο και την ετερότητα

Το φετινό ρεπερτόριο παρουσίασε ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Σταθμός, Μάνος Καρατζογιάννης, που φέτος κλείνει οκτώ χρόνια στο τιμόνι του, με οκτώ νέες και οκτώ θεατρικές παραστάσεις σε επανάληψη.

"Moonwalk": Μια μοναδική εμπειρία αφιερωμένη στον Michael Jackson

Η παράσταση του Europaballett St. Pölten φέρνει στη σκηνή του Christmas Theater την αξεπέραστη τέχνη και την κληρονομιά του Michael Jackson, συνδυάζοντας χορό, μουσική και οπτικά εφέ.

Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ανεβάζει το νέο έργο του Γιάννη Τσίρου με ένα all star cast

Η μαύρη κωμωδία για τον παραλογισμό στην Ελλάδα του 2.0 με τίτλο "Κανόνια και τρομπέτες" έρχεται στο θέατρο Εμπορικόν.