Βίκτορ Πατρασκάν: Ο Ρουμάνος stand-up comedian έρχεται στην Ελλάδα

Ο έρωτας, η ταυτότητα, τα στερεότυπα και πολλά άλλα μπαίνουν στο στόχαστρο του Ρουμάνου κωμικού Βίκτορ Πατρασκάν που θα περιοδεύσει στη χώρα μας.

failing in love stand up comedy

Ο Βίκτορ Πατρασκάν περιοδεύει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και υπόσχεται να προσφέρει άφθονο γέλιο με το χιούμορ του. Ο διεθνής κωμικός είναι γνωστός στους κύκλους της κωμωδίας με το παρατσούκλι "Κωμικός Νομάς". Χωρίς σταθερή βάση, ο Βίκτορ ζει ουσιαστικά στον.... δρόμο, περιοδεύοντας ασταμάτητα. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει εμφανιστεί σε περίπου 50 χώρες, φέρνοντας το γέλιο μέσα από τις έξυπνες παρατηρήσεις του και το καθηλωτικό του αφήγημα.

Στην Ελλάδα, ο Βίκτορ θα παρουσιάσει δύο εντελώς διαφορετικές παραστάσεις. Η μία έχει τον τίτλο "Failing in Love" και σχολιάζει θέματα όπως ο έρωτας, οι σχέσεις, η ταυτότητα και το φύλο και η δεύτερη παράσταση έχει τον τίτλο "Stand up Comedy in Broken English"  στην οποία ο κωμικός στρέφει την προσοχή του σε ζητήματα όπως η εθνικότητα, το μίσος, η φυλή, η θρησκεία και τα στερεότυπα.

Ο Βίκτορ συνυφαίνει την προσωπική του ιστορία στις παραστάσεις του, προσκαλώντας το κοινό να δει τον εαυτό του μέσα από τα μάτια ενός καλλιτέχνη που έχει αποκοπεί από τις εθνικές του ρίζες. Ενώ σατιρίζει τα στερεότυπα κάθε έθνους που έχει επισκεφθεί, ταυτόχρονα αναδεικνύει πόσο παράλογη μπορεί να είναι η έννοια της ταυτότητας. Άραγε τι έχει να σχολιάσει για την Ελλάδα και τους κατοίκους της;  Θα το μάθουμε στις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

Ημερομηνίες και χώροι παραστάσεων:

4 Σεπτεμβρίου • Stand up Comedy in Broken English • Πάτρα στο Θέατρο Act

5 Σεπτεμβρίου • Failing in Love • Αθήνα στο Arch Live Stage

6 Σεπτεμβρίου • Stand up Comedy in Broken English • Αθήνα στο Arch Live Stage

7 Σεπτεμβρίου • Stand up Comedy in Broken English • Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αμαλία

8 Σεπτεμβρίου • Failing in Love • Θεσσαλονίκη στο Θέατρο Αμαλία

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Θέατρο

"Ικέτιδες": Sold out Επίδαυρος και έναρξη προπώλησης για Λυκαβηττό

Παρασκευή 23 Αυγούστου και Σάββατο 24 Αυγούστου θα παιχτούν οι "Ικέτιδες" στην Επίδαυρο κι όπως μαθαίνουμε έχουν μείνει ελάχιστα εισιτήρια. Λόγω της ζήτησης ανοίγει και η προπώληση του Λυκαβηττού. Μάθετε περισσότερα.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
14/08/2024

Πέντε κωμωδίες για τον Δεκαπενταύγουστο

Η κωμωδία έχει ευεργετικές ιδιότητες. Αν μείνατε Αθήνα την εβδομάδα του Δεκαπενταύγουστου και θέλετε να γελάσετε και να περάσετε καλά υπάρχουν πέντε κωμωδίες που υπόσχονται βραδιές χαλάρωσης και γέλιου.

Ακρόαση ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας

Άντρες και γυναίκες ηθοποιούς αναζητά το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο Πάτρας για τις νέες του παραγωγές. Προλαβαίνετε να στείλετε βιογραφικό μέχρι την Τρίτη 20 Αυγούστου.

Η μουσικός Κατερίνα Φωτεινάκη τραβά ένα ταρώ για το μέλλον

Μιλήσαμε με την καλλιτεχνική διευθύντρια και μία από τις μουσικούς της παράστασης "Ταρώ του Οδυσσέα" που θα παιχτεί στη Μήλο σε σκηνοθεσία Αγλαΐας Παππά, στο πλαίσιο του "Όλη η Ελλάδα ένας πολιτισμός".

Τέσσερις γυναίκες του πενταγράμμου εμφανίζονται στο θέατρο

Η Ελένη Τσαλιγοπούλου, η Κορίνα Λεγάκη, η Μαρίνα Σάττι και η Nalyssa Green, τέσσερις γοητευτικές προσωπικότητες του πενταγράμμου εμφανίζονται σε θεατρικές παραστάσεις αυτή την περίοδο.

Ο Κιάνου Ριβς κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ

Ο γνωστός ηθοποιός με καριέρα στο σινεμά σε πολλές επιτυχημένες ταινίες δράσης και επιστημονικής φαντασίας θα πρωταγωνιστήσει το φθινόπωρο του 2025 σε μια όχι και τόσο αναμενόμενη θεατρική επιλογή.