Το "St.George Lycabettus" μετατρέπεται σε ζωντανή γκαλερί

Νέα συλλογή έργων τέχνης κοσμεί τους χώρους του ξενοδοχείου.

St.George Lycabettus

Το ξενοδοχείο "St.George Lycabettus" ήταν πάντα αφοσιωμένο στην ανάδειξη των εικαστικών τεχνών και χρόνια τώρα τις προωθεί παρουσιάζοντας έργα τέχνης διασκορπισμένα οργανικά στους χώρους του, μετατρέποντας σταδιακά το ξενοδοχείο σε μια ζωντανή γκαλερί. Από το λόμπι μέχρι τα δωμάτια, τους διαδρόμους στους χώρους εκδηλώσεων, στην ομάδα του ξενοδοχείου αρέσει να επιδεικνύει μοναδικά έργα τέχνης που αντιπροσωπεύουν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής τέχνης, δημιουργώντας έτσι μια καθηλωτική πολιτιστική εμπειρία για τους επισκέπτες.

Η νέα συλλογή έργων τέχνης που εκτίθεται σε όλο το ξενοδοχείο αντικατοπτρίζει μια βαθιά δέσμευση για την προώθηση της δημιουργικότητας, της διαφορετικότητας και της καλλιτεχνικής έκφρασης. Είτε πρόκειται για σύγχρονους πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά ή φωτογραφίες, κάθε έργο έχει επιμεληθεί προσεκτικά για να ενισχύσει την καλαισθησία των χώρων του ξενοδχείου και να αναβαθμίσει την εμπειρία των επισκεπτών.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ο Luigi Campi έγραψε μια ερωτική επιστολή προς τους δρόμους της Αθήνας

Το βιβλίο θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο "Μετεωρίτης".

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
09/10/2024

Ο Πάνος Στασινός στις "Συναντήσεις με νέους ποιητές" του Ιανού

Ο συνεργάτης του Ιανού Θανάσης Πάνου συνομιλεί με τον ποιητή που εξέδωσε την πρώτη του συλλογή "Προϊστορία για έναν" στην ηλικία των 21 ετών.

"Προμηθέας Λυόμενος": Ένας αριστουργηματικός πίνακας ξαναβγαίνει στο φως

Στο Μουσείο Παύλου και Αλεξάνδρας Κανελλοπούλου θα παρουσιαστεί το ιστορικό έργο του Δανού ζωγράφου Carl Bloch.

"Velvet Rage and Beauty": Η αναζήτηση της ομορφιάς στο έργο του Άντι Γουόρχολ

Η νέα έκδοση από τη Neue Nationalgalerie προβάλλει τις διαφορετικές πτυχές και θεματικές στην τέχνη του διάσημου δημιουργού.

Έργα της Μαρίνα Αμπράμοβιτς παρουσιάζονται στο Μουσείο Moco του Λονδίνου

Η έκθεση "Healing Frequency" περιλαμβάνει ένα σημαντικό σύνολο δουλειάς που η καλλιτέχνιδα δουλεύει από τη δεκαετία του ’90.

Έρση Σωτηροπούλου: Η συγγραφέας πίσω και πέρα από το Νόμπελ Λογοτεχνίας

Λίγο πριν την ανακοίνωση του φετινού νικήτη, εμείς γνωρίζουμε περισσότερο τη συγγραφέα που φημολογείται ότι είναι πιθανό να κερδίσει το βραβείο, μέσα από 4 βιβλία της που κυκλοφορούν.

"Communities Between Islands": Πώς η σύγχρονη τέχνη γίνεται μέσο ανάδειξης της νησιωτικότητας;

Οι καλλιτέχνες της έκθεσης στο Ινστιτούτο Γκαίτε μιλούν στο "α" για τις ιστορικές ρήξεις και τους σύγχρονους περιβαλλοντικούς προβληματισμούς που απορρέουν από τις διαφορετικές νησιωτικές χρονικότητες.