Μια "βαθιά ελληνική" έκθεση εγκαινιάζει ο Γιώργος Σταθόπουλος στην Τήνο

Η έκθεση "Αισθησιακοί Ορίζοντες: Γυμνά και Αστικές Οράσεις" θα φιλοξενηθεί στο χώρο τέχνης "Arch Studio".

Γιώργος Σταθόπουλος

Ο χώρος τέχνης Arch Studio στην Τήνο θα φιλοξενήσει την έκθεση ζωγραφικής του Έλληνα ζωγράφου Γιώργου Σταθόπουλου, '"Αισθησιακοί Ορίζοντες: Γυμνά και Αστικές Οράσεις", από τις 24 Ιουλίου έως τις 27 Αυγούστου. Στα εγκαίνια της έκθεσης, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον καλλιτέχνη και τον επιμελητή της έκθεσης και να συζητήσουν.

Γιώργος Σταθόπουλος

Η έκθεση θα περιλαμβάνει μια σειρά από νέα και παλαιότερα έργα του Σταθόπουλου, τα οποία αντικατοπτρίζουν την εξέλιξη του καλλιτέχνη και την αέναη εκφραστική αναζήτησή του στη ζωγραφική τέχνη. Μέσα από τα ζωγραφικά του έργα, ο Σταθόπουλος αποτυπώνει μοναδικά το φως και την ατμόσφαιρα της Ελλάδας, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μια βαθύτερη σύνδεση με τον πολιτισμό και την ιστορία της χώρας μας.

"Η Τήνος είναι ένα νησί γεμάτο έμπνευση και τέχνη," δήλωσε ο Γιώργος Σταθόπουλος. "Αισθάνομαι χαρά που θα παρουσιάσω τη δουλειά μου σε αυτόν τον υπέροχο χώρο και ανυπομονώ να μοιραστώ τη ζωγραφική μου με το κοινό της Τήνου."

Γιώργος Σταθόπουλος

Ο Γιώργος Σταθόπουλος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους σύγχρονους Έλληνες ζωγράφους. Με μια μακρά καλλιτεχνική πορεία, τα έργα του έχουν εκτεθεί σε πολλές γκαλερί. Η τέχνη του χαρακτηρίζεται από την έντονη χρήση χρωμάτων και τη μοναδική του ικανότητα να αποτυπώνει την ανθρώπινη μορφή.

Info: Arch Studio | 24/7 - 27/8/2024 | Δευτ.- Κυρ. 7:00 μ.μ. - 10:00 μ.μ. | Είσοδος ελεύθερη κατόπιν ραντεβού στο info@tinos.arch-studios.com   

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Ένα φωτογραφικό road trip μας κάνει να νοσταλγούμε τα ελληνικά καλοκαίρια

Η Ροζίτα Σπινάσα κάνει μια φωτογραφική διαδρομή περιπλάνησης και αυτογνωσίας στο νομό Ηλείας.

Τη διπλή όψη της "Urban Life" αποτυπώνει στα έργα του ο Κωστής Δαμουλάκης

Η έκθεση προσδοκά να φέρει το κοινό σε επαφή με μία ολοκληρωμένη παρουσίαση της έως τώρα πορείας του καλλιτέχνη, από τα χρόνια της μαθητείας του στην Σχολή Καλών Τεχνών της Θεσσαλονίκης έως σήμερα.

Στοχεύοντας ψηλά | Συνέντευξη με την καταξιωμένη εικαστικό Δανάη Στράτου

Η Δανάη Στράτου αυτή την εποχή συμμετέχει στην έκθεση "Tale of Two Cities", με έργα Ελλήνων και Αιγύπτιων καλλιτεχνών.

Ανακαλύψτε την κυπριακή συλλογή του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου

Με αφορμή τα πενήντα χρόνια από την εισβολή του τουρκικού στρατού στην Κύπρο, το ΕΑΜ διοργανώνει μια σειρά ξεναγήσεων στην κυπριακή συλλογή του.

Παραδοσιακές νησιώτικες και ηπειρώτικες ενδυμασίες στο Φεστιβάλ Βωβούσας

Η φωτογραφική έκθεση του Γιώργου Τατάκη παρουσιάζεται στο Φεστιβάλ Βωβούσας.

Η δήλωση της Υπουργού Πολιτισμού για την παραίτηση του Προέδρου του Βυζαντινού και Χριστιανικού Μουσείου

Η Λίνα Μενδώνη σχολίασε την παραίτηση, απαντώντας στην ερώτηση της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κυριακής Μάλαμα "Τι συμβαίνει τελικά με το Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο;".