Η ανθρωπιστική πλευρά της τέχνης, στην έκθεση της Ελένης Μπαχτή

Σε συνεργασία με την Human Flourishing Movement (HMF) που επικεντρώνεται στον τομέα της ψυχικής ευημερίας και της προαγωγής του ατομικού και κοινωνικού ευ ζην, αντίτυπα των έργων της Ελένης Μπαχτή διατίθενται προς πώληση για να υποστηρίξουν το έργο του Κέντρου Ειδικών Ατόμων Χαρά.

Ελένη Μπαχτή

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου η Ελένη Μπαχτή, μαθήτρια του International Baccalaureate στο Κολλέγιο Ψυχικού, πραγματοποιεί την πρώτη της προσωπική έκθεση και μας προσκαλεί να γνωρίσουμε από κοντά τον κόσμο και την τέχνη της  και να συμμετάσχουμε σε μια ξεχωριστή πρωτοβουλία. Σε συνεργασία με την HFM που επικεντρώνεται στον τομέα της ψυχικής ευημερίας και της προαγωγής του ατομικού και κοινωνικού ευζην, προσφέροντας υποστήριξη και καθοδήγηση προς αυτήν την κατεύθυνση, αντίτυπα των έργων της Ελένης Μπαχτή διατίθενται προς πώληση για να υποστηρίξουν το έργο του Κέντρου Ειδικών Ατόμων ΧΑΡΑ.

Η Ελένη Μπαχτή δημιουργεί συνδυάζοντας τη δημιουργικότητα και την αισθητική της σε κάθε έργο της. Με αγάπη για την τέχνη και τη ζωή, μεταφέρει τις αξίες της μέσα από τη ζωγραφική. Κάθε πινελιά της αποτελεί έκφραση και ενέργεια.

Ελένη Μπαχτή

Πρόκειται για μία πρωτοβουλία της κ. Φρόσως Λεμού που με την φιλανθρωπική της ευαισθησία και δράση οργάνωσε την συγκεκριμένη εκδήλωση με στόχο την υποστήριξη του κέντρου και των παιδιών που φιλοξενεί στους χώρους του.

Ελένη Μπαχτή

"Είμαστε περήφανοι που στηρίζουμε το έργο της, ένα έργο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα από αυτήν την έκθεση θα δοθούν για έναν πολύτιμο φιλανθρωπικό σκοπό. Συγκεκριμένα, θα στηρίξουμε την αγορά ιατρικού εξοπλισμού για το Κέντρο ειδικών ατόμων "Χαρά" .

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Παλαιό Δημαρχείο Γλυφάδας, σε επιλεγμένο χώρο που αποτελεί προσφορά του Δήμου Γλυφάδας, το Σάββατο 7 Οκτωβρίου στις 4-8 μ.μ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Τέχνες

Translatress: μια θηλυκή μεταφραστική συλλογικότητα "ανοίγει τ' αυτιά μας" ώστε να ακουστεί κάθε φωνή

Η θηλυκή παρέα μεταφραστριών που βρίσκεται πίσω από το βιβλίο της Κάρμεν Μαρία Ματσάδο "Το σώμα της και άλλες εκδηλώσεις" που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αντίποδες μας διηγείται τη συναρπαστική περιπέτεια που ξεκίνησε με τη ντανταϊστική απόφαση να δουλέψουν μαζί εξ αποστάσεως.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
16/07/2024

"L’objet regard": Τα διονυσιακά μυστήρια γίνονται αφορμή για μια φωτογραφική έκθεση

Στον χώρο του Antisocial θα πραγματοποιηθεί η ατομική έκθεση της καλλιτέχνιδας Εύης Ζαμπέλη.

Οι The Callas στήνουν ένα αυτοσχέδιο post punk cabaret στην Ύδρα

Mε αφορμή την έκθεση "Magic Mirror", το δίδυμο Λάκης και Άρης Ιωνάς κάνουν αναφορά στη Νέα Υόρκη των 70s και τον Leonard Cohen.

"Overloaded": Μπορεί η υπερπληροφόρηση να οδηγήσει σε αμφισβήτηση του εαυτού μας;

Ένα νέο πρότζεκτ από το Cream Athens εγκαινιάζεται στο T.A.F. The Art Foundation με τη συμμετοχή 20 εικαστικών.

Η σύγχρονη γυναικεία δημιουργία συνομιλεί με την παράδοση στο "Υφαίνοντας το Μέλλον VII"

Στην Ύδρα η έκθεση "Υφαίνοντας το Μέλλον VII ή Παραδοσιακές Πρακτικές- Σύγχρονο Τραύμα" για τα δικαιώματα των γυναικών και την έμφυλη βία.

Δύο ιδιότυπες ηχητικές περφόρμανς στο Ηραίο Περαχώρας

Γλυπτά και έργα ηχητικής μυθοπλασίας συμβιώνουν στον αρχαιολογικό χώρο του Ηραίου Περαχώρας, με αφορμή την έκθεση "Otherlands".

Στη ζωγραφική του, ο Δημήτρης Εφέογλου εξερευνά το άγνωστο

Η έκθεση "On Vanishing Land" θα παρουσιαστεί στη Baraka Art Space, στο παλαιό λιμάνι των Σπετσών.