"Grapes & Beats": To Οινοποιείο Nico Lazaridi αποχαιρέτησε το καλοκαίρι όπως του άξιζε κλείνοντας το μάτι στη νέα σεζόν

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Château Nico Lazaridi, στην Αγορά της Δράμας, το event "Grapes & Beats" άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις και υπάρχει λόγος.

Οινοποιείο Nico Lazaridi

Με ένα δυναμικό οινικό event το Οινοποιείο Nico Lazaridi αποχαιρέτησε το καλοκαίρι και ταυτόχρονα καλωσόρισε την νέα σεζόν η οποία υπόσχεται πολλά. Νέα αρώματα και νέες γεύσεις αλλά και ένα γευστικό ταξίδι που για ακόμα μία χρονιά θα έχει να σερβίρει αγαπημένες ετικέτες που θα συντροφεύσουν κάθε οινόφιλο. 

Στο ειδυλλιακό περιβάλλον του Château Nico Lazaridi, στην Αγορά Δράμας, το πρώτο event "Grapes & Beats" πρόσφερε μία ατμόσφαιρα μαγική και μία οινική εμπειρία που έμεινε στην μνήμη και στον ουρανίσκο των επισκεπτών.

Nico Lazaridi

Αυτή η ξεχωριστή βραδιά γεμάτη γεύσεις και μουσική συγκέντρωσε πάνω από 450 άτομα, επιβεβαιώνοντας δύο πολύ σημαντικά πράγματα όπως την δυναμική που διαθέτει ο χώρος αλλά και την αγάπη του κοινού. 

Το "Grapes & Beats" είχε το οινικό story που θέλεις να ακολουθήσεις

Για μερικά πράγματα δεν χρειάζονται πολλά. Αρκεί ένα οινικό story που έχει ιδαίτερη αισθητική εναρμονισμένη με το περιβάλλον, αγαπημένες ετικέτες κρασιού, ευφάνταστα cocktails και φυσικά ηχοχρώματα που ταξιδεύουν ή και ξεσηκώνουν. 

Nico Lazaridi

Το "Grapes & Beats" είχε όλα αυτά και με το παραπάνω, δημιουργώντας ένα γοητευτικό περιβάλλον για να αποχαιρετήσει κανείς την καλοκαιρινή σεζόν και να βάλει πλώρη για το φθινόπωρο που με την σειρά του επιφυλλάσει τις δικές του μοναδικές συνθήκες.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία λοιπόν να απολαύσουν από το μινι βαν που είχε στηθεί στο χώρο πρωτότυπα cocktails δια χειρός του bartender Mois Babis αλλά και γευστικά bites από το food truck "Giristroula” όπου επιμελήθηκε νόστιμες γαστρονομικές λιχουδιές. 

Nico Lazaridi

Στο μουσικό κομμάτι της βραδιάς, οι DJ Skinny και DJ Ekonpale κράτησαν ψηλά τη διάθεση με τα σύγχρονα beats τους, δημιουργώντας την πιο fun ατμόσφαιρα. Ο χώρος του οινοποιείου, με φόντο τους αμπελώνες, έγινε το τέλειο σκηνικό για την εκδήλωση, χαρίζοντας στους επισκέπτες μια αίσθηση party και διασκέδασης κάνοντας cheers στο καλοκαίρι που έφυγε αλλά και στην νέα σεζόν που ήδη έχει ανοίξει αυλαία. 

Άλλωστε όπως αναφέρει και η ομάδα του Οινοποιείου, "το "Grapes & Beats” αποτέλεσε μόνο την αρχή καθώς σχεδιάζουμε ήδη νέες εκδηλώσεις που θα συνεχίσουν να αναδεικνύουν την μοναδική εμπειρία που μπορεί ο κάθε επισκέπτης να ξετυλλίξει στο Château Nico Lazaridi".

*Το "Grapes & Beats" πραγματοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου 2024. 

site: www.chateau-lazaridi.com | facebook: Nico Lazaridi Winery | instagram: @nicolazaridiwinery | τηλέφωνο επικοινωνίας:2521 082049

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Περιφέρεια Αττικής: Υποψήφια για τον τίτλο της "πιο ελκυστικής Περιφέρειας της Ευρώπης"

Η Περιφέρεια Αττικής στοχεύει σε μια σημαντική διεθνή διάκριση, καθώς συμπεριλαμβάνεται ανάμεσα στους δημοφιλέστερους προορισμούς της Ευρώπης στον διαγωνισμό των Wanderlust Reader Awards.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
26/09/2024

Η Ελλάδα στη WOMEX 2024: Προώθηση της ελληνικής μουσικής σκηνής στο Μάντσεστερ

Το Υπουργείο Πολιτισμού αναλαμβάνει πρωτοβουλία για την προβολή της πλούσιας ελληνικής μουσικής κληρονομιάς, συμμετέχοντας στη WOMEX 2024, μια πλατφόρμα για την προώθηση καλλιτεχνών και τη δικτύωση στη μουσική βιομηχανία.

9 ιδέες για βόλτα αυτή την εβδομάδα στην Αθήνα (26/9-2/10)

Από εκθέσεις για την αρχαία υγεία μέχρι επαναστατικές καλλιτεχνικές παραστάσεις, η Αθήνα προσφέρει έναν πλούτο πολιτιστικών δρώμενων που διερευνούν την παράδοση, την τέχνη και τη μουσική με σύγχρονες οπτικές.

Γιατί το Google μάς "κερνάει" ποπ κορν;

Πιθανώς στη σημερινή σου διαδικτυακή πλοήγηση (25/9) να είδες το σκίτσο παραλλάσσει το κλασικό λογότυπο. Παρατήρησες ότι η λέξη Google είναι γραμμένη σε ένα κουβά ποπ κορν;

Στρατηγική συνεργασία Ελλάδας-Ιαπωνίας στον τουρισμό

Η πρόσφατη συνάντηση της Όλγας Κεφαλογιάννη, με τον Ιάπωνα Υπουργό Tetsuo Saito υπογραμμίζει τη νέα εποχή στις διμερείς σχέσεις Ελλάδας και Ιαπωνίας, εστιάζοντας στις ευκαιρίες συνεργασίας στον τομέα του τουρισμού και της ανάπτυξης.

Βραδιά ερευνητή 2024: Στον αστερισμό του... οίνου με σαμιώτικο κρασί

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου συμμετέχει στη βραδιά αστροπαρατήρησης που διοργανώνει το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών προσφέροντας δωρεάν κρασί.

Μία συζήτηση για τη Μεταπολίτευση στο Ινστιτούτο Γκέτε

Το Κέντρο Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου – Ίδρυμα Θεμιστοκλή & Δημήτρη Τσάτσου και το παρατηρητήριο Syntagma Watch διοργανώνουν συνέδριο με θέμα "Η στιγμή της Μεταπολίτευσης (Ιούλιος 1974-Αύγουστος 1975): Τα κρίσιμα συνταγματικοπολιτικά ζητήματα".