Το M Shop υποδέχεται την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου

Χειροποίητα γούρια και δώρα, αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Μέγαρο Μουσικής, ένα πολύ ιδιαίτερο ημερολόγιο και συλλεκτικές μεταξοτυπίες με την υπογραφή του εικαστικού δημιουργού Γιώργου Ξένου.

Xριστούγεννα στο M Shop ©Yorgos Kalfamanolis

Το M Shop υποδέχεται την πιο όμορφη γιορτή του χρόνου με νέες συλλογές από χειροποίητα γούρια και δώρα, όλα αποκλειστικά σχεδιασμένα για το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αλλά και τον καινούργιο χρόνο με ένα πολύ ιδιαίτερο ημερολόγιο και με συλλεκτικές μεταξοτυπίες του εικαστικού δημιουργού Γιώργου Ξένου, με την ευκαιρία της νέας του έκθεσης στο annexM (14/12-5/3).

Xριστούγεννα στο M Shop
©Yorgos Kalfamanolis

Το Κατάστημα του Μεγάρου διοργανώνει για πρώτη φορά μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά με CD και συλλεκτικούς δίσκους βινυλίου κλασικής μουσικής από την Παρασκευή 9 έως την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου. Κορυφαία ονόματα από τις χρυσές στιγμές της δισκογραφίας Χέρμπερτ φον Κάραγιαν, Μαρία Κάλλας, Εμίλ Γκιλέλς, Κλάουντιο Αρράου, Χοσέ Καρρέρας, Λουτσάνο Παβαρόττι – παρελαύνουν μέσα από σπάνιες, ενίοτε πολυτελέστατες, εκδόσεις. Ιστορικές ηχογραφήσεις από ρεσιτάλ και συναυλίες μουσικής δωματίου, συμφωνικά έργα και όπερες σε επιλεγμένα βινύλια από την εποχή του αναλογικού ήχου, των 33 στροφών, σε άριστη κατάσταση, αλλά και καινούργια CD της τρέχουσας δισκογραφίας, προσφέρονται σε ειδικές τιμές.

Τα έσοδα του M Shop διατίθενται για την ενίσχυση του έργου του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Athinorama Plus

Πάρτυ, συναυλίες και χορός λίγο πριν από το φετινό φινάλε του This is Athens City Festival

Προτάσεις για ψυχαγωγία, εκθέσεις και πρωτότυπο κουκλοθέατρο την τελευταία εβδομάδα του φεστιβάλ.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/05/2024

Το Athens Book Space γεμίζει τέχνη την Αθήνα και τον Ιούνιο

Δείτε τις δωρεάν δράσεις που περιμένουν τους επισκέπτες του Πάρκου Ελευθερίας.

Ξεκινά το 3ο φεστιβάλ Refugee Week Greece

Το φετινό φεστιβάλ αγκαλιάζει το θέμα "Το Σπίτι Μας", με μία πρόσκληση προς όλους να αναλογιστούν το τι σημαίνει η λέξη "Σπίτι".

Ανησυχία της ΕΛΛΕΤ για την κατασκευή ξενοδοχείου πολυτελείας στον αρχαιολογικό χώρο του Καστελίου στα Χανιά

Η ΕΛΛΕΤ καλεί την Υπουργό Πολιτισμού, τον Δήμαρχο Χανίων και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς να μην δεχθούν την μετατροπή των τριών ιστορικών κτιρίων στο λόφο Καστέλι σε πολυτελή ξενοδοχεία.

Live A Legacy: Η πρωτοβουλία της Mastercard και του Women On Top προσφέρει έμπνευση και καθοδήγηση σε όλες τις γυναίκες

Αν το Live A Legacy μας μαθαίνει κάτι, είναι ότι οι γυναίκες μπορούν να φτάσουν όσο ψηλά ονειρεύονται, αρκεί να θέσουν τους κατάλληλους στόχους και να αδράξουν τις σωστές ευκαιρίες, ξεπερνώντας όσα εμπόδια προκύψουν στο δρόμο τους.