Τα 4 φρι πάρτι που δεν πρέπει να χάσεις (φοιτητές edition)

Ξεκίνα δυναμικά τη νέα ακαδημαϊκή σεζόν με φρι events σε όλη την πόλη.

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

"Τους φοιτητές τους τρώει το στρες και η αγωνία αν θα βγουν από τις ανώτατες σχολές", κάτι παρόμοιο μας έχει τραγουδήσει η Άννα Βίσση, και επειδή το παραπάνω ισχύει, ετοιμάσαμε μια λίστα με φρι παρτάκια, που είναι η καλύτερη έναρξη για τη νέα ακαδημαϊκή σεζόν. Είτε είσαι νέος φοιτητής είτε παλιός, αυτές οι εκδηλώσεις θα σε παρασύρουν σε μουσικές, χορό και vibes που δεν θέλεις να χάσεις. Βάλε τα άνετά σου και ετοιμάσου για Κυψέλη, Στέγη και Νομική, γιατί αυτά τα events θα κάνουν το ξεκίνημα της σεζόν αξέχαστο.

Athinas Street Party

Το This is Athens – City Festival και ο Δήμος Αθηναίων φέρνουν μια γιορτή στην πόλη για την Παγκόσμια Ημέρα Χωρίς Αυτοκίνητο. Για 24 ώρες, η οδός Αθηνάς θα κλείσει για τα αυτοκίνητα και θα ανοίξει για εμάς. Από το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου στις 8 το βράδυ μέχρι την Κυριακή στις 8 το βράδυ, η Αθηνάς θα μετατραπεί σε έναν ζωντανό, χαρούμενο χώρο με ποδήλατα, υπαίθριες προβολές και πολλή μουσική. Αναμένουμε λοιπόω, το Athinas Street Party από το Enteka Athens, από τις 21:00 μέχρι τις 23:30 το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου, οι δρόμοι θα γεμίσουν με ρυθμούς και χορό, χωρίς αυτοκίνητα, αλλά με μια "van-έκπληξη" που υπόσχεται να κλέψει την παράσταση.

Κυψέλη Beat

Δημοτική Αγορά Κυψέλης

Την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, το Κυψέλη Beat επιστρέφει στη Δημοτική Αγορά Κυψέλης για να δώσει το πιο δυναμικό ξεκίνημα της νέας σεζόν. Από τις 13:00 έως τις 23:00, η αγορά μετατρέπεται σε ένα ζωντανό, φιλικό και προσβάσιμο σε όλους χώρο, όπου μουσική, φαγητό, μόδα και βινύλια ενώνονται σε ένα ολοήμερο social event με ελεύθερη είσοδο.

Με 10 ώρες μουσικής από τους καλύτερους DJs της πόλης – Rock & Roll Circus crew, George Rallis, Espeekay, Mr.Z, και Chevy. Η Κυψέλη χτυπά δυνατά, και όλοι είμαστε καλεσμένοι στον παλμό της.

Πάρτι στη Στέγη

πάρτι στη στέγη

Στις 3 Οκτωβρίου, από τις 18:00 μέχρι τα μεσάνυχτα, οι δρόμοι γύρω από τη Στέγη γεμίζουν μουσική, χορό και vibes που δεν θέλεις να χάσεις. Το block πάρτι που ξεσήκωσε την γειτονιά του Νέου Κόσμου επιστρέφει. Την ένταση θα ανεβάσει ένα πολυσυλλεκτικό lineup με αναπάντεχα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς μουσικής σκηνής: o Αθηναίος μύστης της northern soul και κυνηγός σπάνιων βινυλίων DJ Breakin Moves, η νέα φωνή της ελληνικής ραπ Ladele, η Billie Kark με το δικό της Πάρτι, το φαινόμενο της ελληνικής house και τέκνο σκηνής K.atou, το δυναμικό hip-hop δίδυμο των Joker/Two-Face και, τέλος, η εκρηκτική Αυστραλιανή DJ και παραγωγός HAAi με τη μελωδική τέκνο της.

Partaki in Nomiki vol. 3

Tο Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2024, από τις 23:00 μέχρι το πρωί, η Νομική μετατρέπεται σε ένα ατελείωτο dancefloor, όπου η μουσική, ο ρυθμός και η διασκέδαση θα γίνουν ένα. Με ένα lineup που θα σε απογειώσει, οι DJs Ale, Syk και RAVE lution υπόσχονται να σε παρασύρουν σε ένα ταξίδι από Pop, RnB και Trap μέχρι Techno, House και Party Hits που θα κρατήσει τη νύχτα ζωντανή. Εξοπλίσου με όρεξη και γιόρτασε το νέο ακαδημαϊκό έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Nightlife

Βίκυ Καρατζόγλου: Λαϊκά αριστουργήματα στο "Σταυρό του Νότου Plus"

Η αγαπημένη φωνή του ελληνικού λαϊκού τραγουδιού επιστρέφει συνοδευόμενη από τις Μελίνα Ασλανίδου, Νατάσσα Μποφίλιου και Ελένη Τσαλιγοπούλου.

30/09/2024

Ο "Σταυρός του Νότου" γιορτάζει 30 χρόνια με ένα δυνατό πρόγραμμα

Με τρεις σκηνές γεμάτες αγαπημένα ονόματα, ο Σταυρός του Νότου ξεκινά τη νέα σεζόν 2024-2025 με εντυπωσιακές μουσικές και θεατρικές παραστάσεις.

Η Θωμαή Απέργη επιστρέφει στο "Gatsby"

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θα εμφανίζεται τα βράδια της Πέμπτης στο κέντρο της Αθήνας.

Μια έκτακτη "Ταράτσα του Φοίβου" σήμερα

Καλεσμένοι η Ιουλία Καραπατάκη και ο Μιχάλης Μαθιουδάκης.

Ποιοι θα ανέβουν στην "Ταράτσα του Φοίβου" τον Οκτώβριο;

Φοίβος Δεληβοριάς, λαμπεροί καλεσμένοι και ανεπανάληπτο πολυθέαμα στο Θέατρο Αλσος.

Πρεμιέρα για τον Γιώργο Μαζωνάκη στο "Fantasia"

O δημοφιλής τραγουδιστής θα εμφανίζεται κάθε Πέμπτη και Σάββατο για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων.