Τα μπαρ που βγάζουν τα πάρτι στο δρόμο

Δεν έχεις πλανάρει ακόμα τις εξόδους του σαββατοκύριακου; Σου βρήκαμε τέσσερα μπαράκια που γεμίζουν τους δρόμους και τις στοές της πλατείας Καρύτση με μουσικές.

Το μπαρ The 7 Jokers στην οδό Βουλής

Αν ψάχνεις τον τρόπο να ζήσεις την αθηναϊκή νύχτα, τα street parties των bars της πόλης είναι η τέλεια αφορμή. Τα dj sets, η ατμόσφαιρα που ξεχειλίζει ενέργεια και ο κόσμος που γεμίζει τους δρόμους, μεταμορφώνουν τα στενά της Αθήνας σε μια μεγάλη γιορτή. Εδώ θα βρεις τα bars που ξέρουν να βγάζουν το πάρτι έξω από τους τοίχους και να το μεταφέρουν κατευθείαν στο δρόμο. 

Τhe 7 Jokers Bar

Η διεύθυνση που πρέπει να ξέρεις για να διασκεδάσεις είναι Βουλής 7, κέντρο, εκεί βρίσκεται το "The 7 Jokers Bar". Εκεί όπου η διασκέδαση ξεφεύγει από τους τέσσερις τοίχους γιατί όλοι ξεχύνονται στον δρόμο. Το αφτεράδικο της Πλατείας Καρύτση δεν είναι απλώς μια βόλτα, είναι το σημείο συνάντησης όλων. Εκεί το προσωπικό των γύρω μπαρ, οι τακτικοί θαμώνες και όσοι ξέρουν το vibe, δίνουν το πιο αυθόρμητο ραντεβού αργά τη νύχτα.

Περισσότερα εδώ.

Bless me father

Διαβάστε Επίσης


To Bless me father, που γιόρτασε πρόσφατα τον ένα χρόνο λειτουργίας του -με ένα πάρτι που συζητήθηκε- βρίσκεται στη Πλατεία Καρύτση και έχει να προσφέρει πολλά στις αθηναϊκές νύχτες. Τα κοκτέιλ διά χειρός Αλέξανδρου Γκικόπουλου, είναι η συνταγή για μια επιτυχημένη βραδιά και θα τα βρεις στο Bless me father. Αυτό που πρέπει να περιμένεις από το μπαρ της Πλατείας Καρύτση είναι ένα mix παλιάς Αθήνας με urban στοιχεία και παιχνιδιάρικη, "αμαρτωλή" ατμόσφαιρα. Καταλαβαίνεις πως όλα τα παραπάνω συντελούν για τα πιο δυνατά street party.

Περισσότερα εδώ.

Δραχμή Bar


Η "Δραχμή", ανάμεσα σε Σταδίου και Ψυρρή, μεταμορφώνεται μόλις πέσει η νύχτα. Αν και all day bar, το βράδυ αποκτά τη δική της μαγεία. Η μουσική απλώνεται στους δρόμους, τα vibes ξεφεύγουν από τα όρια του μαγαζιού, και ο κόσμος γίνεται ένα με το πάρτι. Highlight του μαγαζιού; Τα νέον φώτα και η στοά, όπου τα αυτοσχέδια street parties γράφουν κάθε βράδυ τη δική τους ιστορία. Αν είσαι αυτό που λέμε πολυδιάστατος χαρακτήρας, αυτό που θα λατρέψεις εδώ είναι η μουσική, θα χορέψεις σε ρυθμούς ροκ, ποπ και ό,τι άλλο προκύψει. 

Περισσότερα εδώ.

Πικ-απ Bar


Ένα στενό κάτω από τη Δραχμή βρίσκεται το "Πικ-απ", δίνοντάς σου την τέλεια ευκαιρία για bar hopping. Από Πέμπτη μέχρι Κυριακή, το Πικ-απ φιλοξενεί 4 ξεχωριστά πάρτι που αναδεικνύουν τη street culture, με guest DJs που απογειώνουν την εμπειρία. Η μουσική είναι η ψυχή του μαγαζιού, και μπορείς να απολαύσεις από τα καλύτερα hits των 00s μέχρι τη σύγχρονη ελληνική ραπ σκηνή. Τα πάρτι γίνονται έξω, με τη μουσική να σε τραβάει σε funky, disco, house και indie ρυθμούς, ενώ το στενό της Καρύτση 3, γεμίζει με κόσμο που χορεύει ασταμάτητα. Αυτά τα street parties είναι ο προορισμός για όσους λατρεύουν τη διασκέδαση.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

7 Jokers (The)

Βουλής 7, κέντρο
  • Bars

Δραχμή

Άνθιμου Γαζή 9, κέντρο
  • Bars

Bless Me Father

Πλατεία Καρύτση 2, κέντρο
  • Bars

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Bars & Clubs

Οι μιλανέζικοι ναοί του Negroni

Η Negroni Week μπορεί να πέρασε ωστόσο το γλυκόπικρο βαθυκόκκινο cocktail εξακολουθεί να είναι το ποτό-highlight της εποχής μας, με μία πολύ συγκεκριμένη ιταλική πόλη να το τιμά με τρόπο μοναδικό.

ΓΡΑΦΕΙ: ΜΠΑΜΠΗς ΔΟΥΚΑς
23/09/2024

Τα 'Ανοιχτά Ζυθοποιεία' είναι και πάλι εδώ

Μία μοναδική εμπειρία ζύθου επιστρέφει, το Σαββατοκύριακο 28-29 Σεπτεμβρίου.

Astrix και Drip Drop σε ένα άχαστο psy-trance ραντεβού

Δύο τους κυρίαρχους της παγκόσμιας ψυχεδελικής trance σκηνής στο "Bolivar".

"Koumkan": Ένα νέο grand hotel bar στην Κηφισιά

Έρχεται προσεχώς στο "Semiramis", για να αφήσει το αποτύπωμά του.

O θρυλικός Fatboy Slim έρχεται στο "Bolivar"

Με την υπέροχα εκκρηκτική του ενέργεια έρχεται να μας ανεβάσει τους παλμούς, δίνοντας ρυθμό στο Σάββατο μας.

"Queen Granny": Η Μαυρομιχάλη απέκτησε νέα παμπ

Η Guinness ρέει άφθονη και σε καταπράσινο φόντο, σε μία από τις πιο πρόσφατες προσθήκες του δημοφιλούς δρόμου των Εξαρχείων.

Full Moon Party με τον Αλέξανδρο Χριστόπουλο στο "Deos Athens"

Ο πολυβραβευμένος DJ με την διεθνή φήμη δίνει το δικό του στίγμα, συνδυάζοντας την πανσέληνο του Σεπτεμβρίου με εξαιρετική μουσική και πανοραμική θέα 360 μοιρών από το υψηλότερο σημείο της πόλης.