Piraeus Club Academy (Loulou is Present)

Είσ.: € 10. Προπ.: www.more.com

Διεύθυνση:

Tηλ:

Συναυλίες

Morphing Jar

  • Metal

Το alternative rock/metal power trio μοιράζεται τη σκηνή με τους Nix και On Our Way Home. Οι Morphing Jar είναι ένα power trio alternative rock/metal συγκρότημα από την Αθήνα, Ελλάδα. Η μπάντα ξεκίνησε αρχικά σαν side project την περίοδο του Covid το 2020. Γρήγορα από δευτερεύον έργο που προσέγγιζε τους Nirvana και τους Alice In Chains, μετατράπηκε σε ένα συγκρότημα με διαφορετικές επιρροές. Από τον ήχο της Grunge του ’90, έως metal, sludge,alternative rock etc. Το πρώτο τους ολοκληρωμένο concept άλμπουμ, Ink Stained Days κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2023,μια ωδή κυρίως στην 90ς γκραντζ επιρροή της μπάντας και πραγματεύεται το ψυχολογικό rollercoaster της ενηλικίωσης και αναζήτησης του εαυτού. Δέκα μήνες μετά,επιστρέφουν με το καινούριο τους σινγκλ "Burn The Trails" συνοδευόμενο με το πρώτο τους Official video clip, σηματοδοτώντας το νέο era για την μπάντα καθώς και το ξεκίνημα ηχογραφήσεων για το δεύτερο άλμπουμ.

28/09 Σάβ. 8.30 μ.μ.

Kiss Me Cleopatra

  • Metal

Μια μεγάλη metal συνάντηση με τίτλο «Make metalcore great again» και προσκεκλημένους τους Kiss Me Cleopatra, Till Silence Breaks, Nonlinear και Lavender.

05/10 Σάβ. 8 μ.μ.

Scorpion Child

  • Rock-pop-folk

Krautrock και early 70s ψυχεδελικό ροκ με ένα μοντέρνο heavy metal twist. Η 5μελής μπάντα-φαινόμενο από το Austin του Texas έχει προκαλέσει αίσθηση με την ωριμότητα και φρεσκάδα των συνθέσεών της, αλλά και την σαρωτική σκηνική της παρουσία. Το ομώνυμο άλμπουμ τους έκανε το ντεμπούτο του στο #26 του Billboard Heatseekers chart και στο #99 του Billboard Hard Music Album chart. Ο ήχος των Scorpion Child θυμίζει τις εποχές που το guitar rock κυριαρχούσε στα ερτζιανά και οι συναυλίες ήταν τα απόλυτα μουσικά γεγονότα.

06/10 Κυρ. 9 μ.μ.