Νεκρός βρέθηκε ο Liam Payne του συγκροτήματος One Direction

Liam Payne

Ο Bρετανός μουσικός Liam Payne, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, βρήκε τον θάνατο σε ηλικία 31 ετών στην Αργεντινή, ανακοίνωσε η αστυνομική διεύθυνση του Μπουένος Άιρες. "Ο Λίαμ Τζέιμς Πέιν, τραγουδοποιός και κιθαρίστας, πρώην μέλος του συγκροτήματος One Direction, πέθανε σήμερα αφού έπεσε από τον τρίτο όροφο ξενοδοχείου" στη συνοικία Παλέρμο του Μπουένος Άιρες, αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας.

Διαβάστε ακόμα: Παγκόσμια συγκίνηση για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν: "Τα καταστρέφει όλα, το δωμάτιο έχει μπαλκόνι και φοβόμαστε"

Η αστυνομία κλήθηκε στο ξενοδοχείο CasaSur στις 17:04 (τοπική ώρα, 23:04 ώρα Ελλάδος). Ασθενοφόρο έφθασε επτά λεπτά αργότερα, αλλά οι διασώστες διαπίστωσαν απλώς τον θάνατο του Πέιν. Οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό περιστατικό διερευνώνται. Οι εφημερίδες La Nacion και Clarin αναφέρουν ότι η αστυνομία εκλήθη στο ξενοδοχείο έπειτα από αναφορές για "ταραξία που ήταν πιθανότατα υπό την επήρεια ναρκωτικών και αλκοόλ".

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Toc.gr

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Piece By Piece": Το soundtrack της lego αυτοβιοραφίας του Pharrell Williams είναι εδώ

Το soundtrack περιλαμβάνει πέντε ολοκαίνουρια τραγούδια από τον βραβευμένο με GRAMMY, υποψήφιο για Όσκαρ μουσικό και σκηνοθέτη.

17/10/2024

"Τα λαϊκά που αγάπησα" με την Ηρώ επανέρχονται στο Half Note

Η τραγουδίστρια επιστρέφει στη σκηνή του Jazz Club για να ερμηνεύσει διαλεγμένα λαϊκά με το δικό της μοναδικό ύφος.

Δωρεάν μουσικά βιωματικά σεμινάρια στο Αγγέλων Βήμα

Συνεχίζεται η παράδοση που η Υβόνη Σιέμου και το Αγγέλων Βήμα ξεκίνησαν από το 2021, με φετινό τίτλο "Δρόμοι Παραδοσιακοί".

Οι θρυλικοί The Hooters για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Μια ανεπανάληπτη συναυλία γιορτή για τα 45 χρόνια τους στην Τεχνόπολη Αθηνών.

52 χρόνια Eminem: Σαν σήμερα (17/10) γεννιέται ο κορυφαίος ράπερ

Με αφορμή τα γενέθλιά του, θυμόμαστε την πορεία του από τις δυσκολίες της παιδικής του ηλικίας στο Ντιτρόιτ μέχρι την ανάδειξή του σε παγκόσμιο μουσικό φαινόμενο, αλλά και έξι αγαπημένα κομμάτια.

"Λυρωδίες" στο Ολύμπια: Μια μουσική αναδρομή στην αρχαία Ελλάδα για γονείς και παιδιά

Το πρόγραμμα προσφέρει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να εξερευνήσουν την αρχαία ελληνική μουσική παράδοση μέσα από βιωματικές δράσεις, μαθήματα λύρας, αφηγήσεις αρχαιολογικών παραμυθιών και χορωδία.

5 αγαπημένα τραγούδια της Ελευθερίας Αρβανιτάκη που γεννήθηκε σαν σήμερα (17/10)

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια έχει γενέθλια και εμείς ακούμε ξανά πέντε επιτυχημένα κομμάτια της.