Ο Μάνος Αγγελάκης και οι "Κυλιόμενη Λήθη" έρχονται στο HolyWood Stage

Ένα μουσικό πάρτι ετοιμάζουν ο καλλιτέχνης και το συγκρότημα με special guest τον Βίκτωρα Ρομποτή των ''Apalaente Band''.

Μάνος Αγγελάκης, Κυλιόμενη Λήθη © Θάνος Αθανασίου

O Μάνος Αγγελάκης και το συγκρότημα Κυλιόμενη Λήθη καλούν το Βίκτωρα Ρομποτή από τους ''Apalaente Band'' ως special guest να τραγουδήσει δίπλα τους σε μια ξεχωριστή βραδιά στο HolyWood Stage (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 289, Άγιος Δημήτριος), το Σάββατο 19 Οκτωβρίου (10 μ.μ.)

Κάθε εμφάνισή τους είναι μοναδική και αποτελεί σίγουρα ένα κίνητρο για να τους δεις ξανά αφου ο Μάνος Αγγελάκης – Φωνή και Ακουστική Κιθάρα, ο Μάριος Αναστασόπουλος - Μπάσο και Φωνή, ο Λυσίμαχος Ζαρίφης - Ακορντεόν Πλήκτρα και Φωνή, ο Σταύρος Νικητόπουλος - Βιολί και Φωνή, ο Alex Randan – Τύμπανα και ο Γιώργος Τσιμπούκης- Ηλεκτρική Κιθάρα και Φωνή, έχουν βρεί τον τρόπο να μετατρέπουν κάθε συνάντηση με το κοινό τους σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάρτυ, τόσο με διασκευές ελληνικών και ξένων τραγουδιών αλλά και με δικά τους τραγούδια όσο και με τις guest εμφανίσεις γνωστών μουσικών και τραγουδιστών.

Το συγκρότημα έχει έντονες επιρροές από την Ελληνική και ξένη ροκ και ποπ μουσική σκηνή. Επιπλέον, τα μέλη του έχουν συμμετάσχει ως μουσικοί σε δίσκους διάφορων καταξιωμένων καλλιτεχνών ενώ βρίσκονται ήδη στο studio για την πρώτη τους δισκογραφική δουλειά.

Σημαντικό: Είσοδος συναυλίας: 10€ (Ορθίων & Καθήμενων). Η κατανάλωση είναι προαιρετική. Το HolyWood Stage διαθέτει ράμπα, καθώς και ειδικές τουαλέτες για ΑμεΑ. Περισσότερες πληροφορίες: holywoodstage.gr.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

HolyWood Stage

Λεωφ. Βουλιαγμένης 289
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνοιξε η προπώληση για τους Green Day στο Ejekt 2025

Το θρυλικό pop punk τρίο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

16/10/2024

O Δώρος Δημοσθένους, η Λένα Κιτσοπούλου και τα "Τα Δικά Μας LikeA"

Για δύο εμφανίσεις στο Club του "Σταυρού του Νότου".

Τα St Paul's Sessions 7 κάνουν πρεμιέρα με τον Shabaka

Το πρώην μέλος των The Comet Is Coming και των The Sons Of Kemet έρχεται στο Ωδείο Αθηνών.

O Μιχάλης Καλκάνης παρουσιάζει το νέο του δίσκο στο Half Note

O χαρισματικός κοντραμπασίστας έρχεται με το σχήμα του Mihalis Kalkanis Group για να μας ξεναγήσει στον εύθραυστο αλλά και ταυτόχρονα δυνατό ηχόκοσμο του "Emotions".

Η Stevie Nicks εμφανίστηκε στο Saturday Night Live μετά από 41 χρόνια

Η θρυλική τραγουδίστρια των Fleetwood Mac επέστρεψε στο πλατό της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής για μια συγκινητική σκηνή.

Colin Stetson: "Το κοινό μου δεν είναι τζαζ κοινό"

Ξεχωριστός, συζητημένος, και με αξιοθαύμαστο εύρος δράσης στον μουσικό χάρτη του μέχρι στιγμής 21ου αιώνα, ο Αμερικανός σαξοφωνίστας εκφράζει το "σύγχρονο" όσο λίγοι συνάδελφοί του. Δεν χανόταν, λοιπόν, η ευκαιρία για μια συζήτηση, τώρα που ετοιμάζεται για την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα (Σάββατο 19/10, "Gazarte").

EDEN parties: Οι Κυριακές είναι για χορό

Τα κυριακάτικα απογευματινά πάρτι στο Ωδείο Αθηνών πλησιάζουν.