O The Kid LAROI κερνάει "Aperol Spritz"

Η νέα κυκλοφορία του 21χρονου ράπερ είναι εδώ.

The Kid LAROI

Συνεχίζοντας μια ήδη δημιουργική σεζόν, ο υποψήφιος για Grammy πολυπλατινένιος παγκόσμιος superstar, The Kid LAROI, μας παρουσιάζει το νέο του single, "Aperol Spritz" που κυκλοφορεί από την Panik Records/Sony Music. H αναμονή για την άφιξη του νέου τραγουδιού είχε κορυφωθεί, τους δύο τελευταίους μήνες, με τους θαυμαστές του να ανυπομονούν για την επόμενη επιτυχία του, έχοντας ήδη ακούσει διάφορα αποσπάσματα από το τραγούδι στο TikTok.

Πρόκειται για ένα ηλιόλουστο τραγούδι με ξεσηκωτικό ρυθμό, ενώ ο The Kid LAROI φωτίζει τον ρυθμό τραγουδώντας "My favorite hobby's probably getting rich". Η δυναμική του τραγουδιού αυξάνεται σταδιακά και υμνεί την αληθινή αγάπη, με έναν μοναδικό τρόπο που μόνο ο The Kid LAROI θα μπορούσε να καταφέρει. Στο συνοδευτικό music video, σε σκηνοθεσία του Alex Lill, o The Kid LAROI φαίνεται να περιβάλλεται από δεκάδες κοπέλες που καταλήγουν να τον κυνηγούν σε αργή κίνηση μέχρι η δράση να κορυφωθεί σε ένα πλάνο βγαλμένο από τη δεκαετία του '90.


Το "Αperol Spritz" έρχεται ακριβώς μετά από μια μνημειώδη στιγμή στη γενέτειρα του LAROI, το Σίδνεϋ, όπου εμφανίστηκε στον μεγάλο τελικό του NRL. Πριν από αυτό, ο LAROI κυκλοφόρησε το "Baby I'm Back (remix)" με τον Gunna. Σε μόλις ένα μήνα από τώρα, ο The Kid LAROI έχει προγραμματίσει εμφανίσεις σε πολύ σημαντικά events στην Αυστραλία με special guests τους Quavo και ONEFOUR - το μεγαλύτερο κατόρθωμά του μέχρι στιγμής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Άνοιξε η προπώληση για τους Green Day στο Ejekt 2025

Το θρυλικό pop punk τρίο έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

16/10/2024

O Δώρος Δημοσθένους, η Λένα Κιτσοπούλου και τα "Τα Δικά Μας LikeA"

Για δύο εμφανίσεις στο Club του "Σταυρού του Νότου".

Τα St Paul's Sessions 7 κάνουν πρεμιέρα με τον Shabaka

Το πρώην μέλος των The Comet Is Coming και των The Sons Of Kemet έρχεται στο Ωδείο Αθηνών.

O Μιχάλης Καλκάνης παρουσιάζει το νέο του δίσκο στο Half Note

O χαρισματικός κοντραμπασίστας έρχεται με το σχήμα του Mihalis Kalkanis Group για να μας ξεναγήσει στον εύθραυστο αλλά και ταυτόχρονα δυνατό ηχόκοσμο του "Emotions".

Η Stevie Nicks εμφανίστηκε στο Saturday Night Live μετά από 41 χρόνια

Η θρυλική τραγουδίστρια των Fleetwood Mac επέστρεψε στο πλατό της δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής για μια συγκινητική σκηνή.

Colin Stetson: "Το κοινό μου δεν είναι τζαζ κοινό"

Ξεχωριστός, συζητημένος, και με αξιοθαύμαστο εύρος δράσης στον μουσικό χάρτη του μέχρι στιγμής 21ου αιώνα, ο Αμερικανός σαξοφωνίστας εκφράζει το "σύγχρονο" όσο λίγοι συνάδελφοί του. Δεν χανόταν, λοιπόν, η ευκαιρία για μια συζήτηση, τώρα που ετοιμάζεται για την πρώτη του συναυλία στην Ελλάδα (Σάββατο 19/10, "Gazarte").

EDEN parties: Οι Κυριακές είναι για χορό

Τα κυριακάτικα απογευματινά πάρτι στο Ωδείο Αθηνών πλησιάζουν.