To νέο άλμπουμ του Leon Bridges είναι εδώ

O βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης από το Τέξας επέστρεψε με το 4ο album του, «Leon».

Leon

O βραβευμένος με Grammy καλλιτέχνης, τραγουδοποιός και ερμηνευτής, Leon Bridges, από το Τέξας μοιράζεται μαζί μας το 4ο album του, "Leon". Ξεκινώντας την εβδομάδα του στο θρυλικό Continental Club, στο Όστιν, ο Leon παρουσίασε στο κοινό τα ολοκαίνουργια τραγούδια του από το album "Leon", καθώς και πολλές άλλες αγαπημένες επιτυχίες του.

Το album του αυτό έρχεται αμέσως μετά την κυκλοφορία του single "Peaceful Place", του fan track "Laredo" και του "That's What I Love". Ηχογραφημένο και σε παραγωγή του Ian Fitchuk (Kacey Musgraves, Maggie Rogers) στο El Desierto, στα περίχωρα της Πόλης του Μεξικού, με συμπαραγωγή από τον Daniel Tashian (Kacey Musgraves) στο Nashville, το "Leon" περιλαμβάνει 13 singles που αναδεικνύουν την χαρακτηριστική αφήγηση του καλλιτέχνη και τo χαρακτηριστικό του είδος.

Το "Leon" θεωρείται το album για τη δημιουργία του οποίου ο ίδιος ο καλλιτέχνης αφιέρωσε πολύ χρόνο και στο οποίο εκφράζονται πολλά στοιχεία της προσωπικής του ιστορίας, αποτελώντας, έτσι, και την πιο "δυνατή" του δουλειά μέχρι σήμερα. Στο εν λόγω album βλέπουμε τον Leon να μας ταξιδεύει στους δρόμους που γνωρίζει καλύτερα, σε πολύ αγαπημένα του πράγματα και σε όλες αυτές τις αναμνήσεις που τον διαμόρφωσαν ως άνθρωπο. Έπειτα από έξι χρόνια προετοιμασίας, αυτός ο δίσκος είναι αναμφισβήτητα ο ίδιος Leon. Το "Leon" βασίζεται στην κληρονομιά των τριών προηγούμενων album του Leon Bridges, "Gold-Diggers Sound", "Good Thing" και "Coming Home", τα οποία έλαβαν υποψηφιότητες GRAMMY για το καλύτερο R&B album. 


Η κυκλοφορία του album συμπίπτει με τις εμφανίσεις του Leon στο Τέξας, εγκαινιάζοντας, έτσι, το "Leon Bridges: The Leon Tour" αυτό το Σαββατοκύριακο στο φεστιβάλ ACL στο Όστιν. Έπειτα, η περιοδεία θα συνεχιστεί σε λιγότερο πολυσύχναστες αγορές του Τέξας, προτού ο Leon διασχίσει τη Βόρεια Αμερική, σε πόλεις όπως το Σικάγο, το Τορόντο, τη Νέα Υόρκη, το Νάσβιλ και άλλες και πριν ολοκληρωθεί με μια ειδική SOLD OUT συναυλία στο Dickies Arena στο Fort Worth, τη μεγαλύτερη headline συναυλία του Leon μέχρι σήμερα. Ο Leon είναι, επίσης, στην ιδιαίτερα ευχάριστη θέση να δηλώσει ότι 1 δολάριο από κάθε εισιτήριο που θα πωλείται θα πηγαίνει στο φιλανθρωπικό του ίδρυμα, The Big Good. Οι Hermanos Gutiérrez θα εμφανίζονται με τον Leon σε όλα τα προγραμματισμένα live, με τον Charley Crockett να είναι το άμεσο support στο Fort Worth. 

Τracklist

  1. When A Man Cries
  2. That’s What I Love
  3. Laredo
  4. Panther City
  5. Ain’t Got Nothing On You
  6. Simplify
  7. Teddy’s Tune
  8. Never Satisfied
  9. Peaceful Place
  10. Can’t Have It All
  11. Ivy
  12. Ghetto Honeybee
  13. God Loves Everyone

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ταξίδι στην κλασική εποχή με την Underground Youth Orchestra

Δύο εμβληματικά έργα του κλασικού ρεπερτορίου θα διευθύνει ο Στάθης Καραπάνος στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

09/10/2024

Carminho: Η νέα ιέρεια του fado για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Η ταλαντούχα καλλιτέχνις από την Πορτογαλία, που την είδαμε και στο "Poor Things", έρχεται στο θέατρο Παλλάς για να ξεδιπλώσει τους ήχους του χαρακτηριστικού μουσικού είδους της Πορτογαλίας. Η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Ένα πολύχρωμο μουσικό ταξίδι με την μπάντα Penelope & The Suitors στο "Faust"

Μια βραδιά γεμάτη ήχους από Βραζιλία, Ισπανία και Κούβα.

Τζον Λένον: Σαν σήμερα (9/10) γεννιέται ο θρύλος των Beatles

Ο μουσικός, συγγραφέας και αγωνιστής της ειρήνης, που έγινε παγκόσμια γνωστός ως μέλος των Beatles, γεννιέται σαν σήμερα και εμείς θυμόμαστε πέντε αγαπημένα του τραγούδια.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για το 59ο Φεστιβάλ Δημητρίων

Σε συνεργασία με τους φορείς της πόλης έχει δημιουργήσει ένα πρόγραμμα το οποίο περιλαμβάνει όπερα δωματίου αλλά και για παιδιά και νέους, συναυλίες και τραγούδια ελλήνων συνθετών.

3 μουσικά ραντεβού στο Half Note (16-21/10)

Ο Παντελής Πρωτοπαπάς με το κουαρτέτο του, μία παρουσίαση δίσκου αλλά και ο Kahil El’Zabar με τους Ethnic Heritage Ensemble έρχονται τις προσεχείς μέρες στο jazz club.

Οι Gojira είναι το πρώτο όνομα του Release Athens 2025

Μία από τις κορυφαίες μπάντες του σύγχρονου σκληρού ήχου σε ένα show που προβλέπεται ισοπεδωτικό, λίγο καιρό μετά την καταιγιστική εμφάνισή τους στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.