Τι θα δούμε στη σκηνή του "Faust" τον Οκτώβριο;

Το Faust ανοίγει τη νέα μουσική του σεζόν, φιλοξενώντας καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Τσελώνης με τους Red Wines, η soul funk βασίλισσα Idra Kayne, καθώς και πολλούς άλλους, προσφέροντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα.

Idra Kayne

Το Faust ανοίγει τη νέα μουσική του σεζόν με δυνατές εμφανίσεις και ποικιλία μουσικών ειδών. Από την Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα γεμίζει με rock, alternative, funk, soul και πολλά ακόμα είδη.

3/10 | Γιάννης Τσελώνης & Red Wines και Deterrents

Η έναρξη της σεζόν ανήκει στον Γιάννη Τσελώνη και τους Red Wines, που θα ανέβουν στη σκηνή μαζί με τον Λάμπρο Λαμπρικίδη των Domenica και τους Deterrents. Οι Deterrents, ένα ανερχόμενο alternative rock συγκρότημα από το Λουτράκι, σχηματίστηκαν το 2021 και έχουν ήδη αφήσει το στίγμα τους με τη συμμετοχή σε φεστιβάλ και την εμφάνισή τους στην ΕΡΤ. Με κομμάτια όπως το "Hopeless With a Gun" και το νέο τους single "Just From Breathing," η βραδιά υπόσχεται rock και alternative rock ενέργεια.

Είσοδος: 8€

4 & 25/10 | Idra Kayne

Η soul funk queen της ελληνικής σκηνής, Idra Kayne, επιστρέφει στο Faust για δύο δυναμικές βραδιές γεμάτες χορευτική διάθεση. Με τραγούδια από την προσωπική της δισκογραφία, καθώς και διασκευές, η Idra υπόσχεται εκρηκτικές εμφανίσεις.

Είσοδος: 8€

5/10 | Johnny Vavouras & The Cadillacs

Johnny Vavouras & The Cadillacs

Οι θρυλικοί Johnny Vavouras & The Cadillacs επιστρέφουν στη σκηνή του Faust για μια ακόμα χρονιά. Με ιστορία που ξεκινάει από το 1987, το μακροβιότερο ελληνικό Rock n’ Roll συγκρότημα θα προσφέρει αυθεντικές Rock n’ Roll στιγμές, όπως μας έχει συνηθίσει για πάνω από τρεις δεκαετίες.

Είσοδος: 8€

10/10 | Απόστολος Καλτσάς & Σάσα Παπαλάμπρου

Απόστολος Καλτσάς & Σάσα Παπαλάμπρου

Την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου, ο μπασίστας Απόστολος Καλτσάς και η τραγουδίστρια Σάσα Παπαλάμπρου ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια απρόβλεπτη και ευφάνταστη μουσική βραδιά. Από jazz standards μέχρι δημοτικά τραγούδια με μοντέρνα αισθητική, η συνεργασία τους θα συμπληρωθεί από τον ταλαντούχο κρουστό Βαγγέλη Καρίπη.

Είσοδος: 8€

11/10 | Blueballs

Blueballs

Οι Blueballs ανεβαίνουν στη σκηνή του Faust την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου για να ξεκινήσουν μια ακόμα ξέφρενη συναυλιακή σεζόν. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο rock, funk, disco και ska διασκευές, καθώς και δικά τους τραγούδια, οι Blueballs υπόσχονται μία βραδιά γεμάτη γέλιο, εκπλήξεις και ασταμάτητο χορό.

Είσοδος: 8€

12/10 | Majovoli

Majovoli

Οι Majovoli, ένα νεανικό πενταμελές σχήμα, φέρνουν τη δική τους δυναμική παρουσία στο Faust το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Με πολυφωνικές ερμηνείες και ποικιλία από pop, indie και rock κομμάτια, η μπάντα θα μας ταξιδέψει μέσα από τις μουσικές της επιλογές, τόσο από το ελληνικό όσο και από το διεθνές ρεπερτόριο.

Είσοδος: 9€

18/10 | Άγγελος Πεντάρης

Άγγελος Πεντάρης

Ο ταλαντούχος ντράμερ Άγγελος Πεντάρης θα βρεθεί στη σκηνή του Faust στις 18 Οκτωβρίου, μαζί με τον DJ Δημήτρη Θεολόγο, για μια βραδιά γεμάτη διασκευές και remixes. Από Red Hot Chili Peppers και Arctic Monkeys μέχρι Taylor Swift και Lizzo, το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει αγαπημένα hits των τελευταίων δεκαετιών, με την επιλογή του κοινού να παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση της βραδιάς.

Είσοδος: 8€

19/10 | Πηνελόπη Αναστασοπούλου & Mama Sings Fire

Πηνελόπη Αναστασοπούλου & Mama Sings Fire

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και οι Mama Sings Fire επιστρέφουν στη σκηνή του Faust με rock n' roll διάθεση, με μουσικές που συνδυάζουν το ύφος των 80’s, 90’s και metal.

Είσοδος: 10€

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας στον οδηγό μουσικής του "α".

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Faust

Αθηναΐδος 12 & Καλαμιώτου 11, κέντρο
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Εκπτωτικά εισιτήρια για άτομα σε αμαξίδιο στις συναυλίες της Smoke the Fuzz

Η σχετική καμπάνια ισχύει και για τις προσεχείς παραγωγές (Fu Manchu, Alcest, Chelsea Wolfe).

02/10/2024

Αντλώντας δύναμη μέσα από το τραγούδι

Διαβάστε το άρθρο της Μεξικανής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Silvana Estrada στους New York Times.

5+1 τραγούδια του Sting που γεννήθηκε σαν σήμερα (2/10)

Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου τραγουδιστή, ακούμε ξανά έξι κομμάτια του.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλή μουσική

Στα άχαστα μουσικά ραντεβού των επόμενων ημερών βρίσκουμε ένα open party στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, ένα δωρεάν φεστιβάλ που ξετυλίγει διαφορετικές πτυχές της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, ένα all-rap b2b στον Λόφο του Λυκαβηττού και πολλά ακόμα.

Δανάη Παπαματθαίου-Μάτσκε και Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δύο έλληνες σολίστ με διεθνή διαπιστευτήρια ερμηνεύουν τρεις εμβληματικές σονάτες του ρεπερτορίου της μουσικής δωματίου.

Tο 2025 ανακηρύσσεται έτος Μίκη Θεοδωράκη

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων για να τιμήσει τον μεγάλο συνθέτη.

Ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Ozzy Osbourne από τους Rhoads of Revelation

Το Wizards Of Ozz Fest vol.2 έρχεται στο "HolyWood Stage", στον Άγιο Δημήτριο