Διπλό αφιέρωμα στους Metallica και τους Tool

Οι tribute μπάντες AdrenaliN-MetallicA και Clism-Tool προσγειώνονται στο «HolyWood Stage».

HolyWood

Οι AdrenaliN-MetallicA Τribute Βand έρχονται για πρώτη φορά στο "HolyWood Stage", την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου (10 μ.μ.). Δημιουργήθηκαν το 2013 με μόνο σκοπό να παίζουν κομμάτια της αγαπημένης τους μπάντας. Το 2014 ξεκίνησαν τα live ενώ το 2015 υπήρξαν αλλαγές στο line up. Έκτοτε η μπάντα είχε συμμετοχές: -στο release party του Hardwired...to self destruct το 2016-στα 4 παγκόσμια Metallica chapter days 2020-2021-2022-2023 οπού εκπροσωπεί πανάξια την Ελλάδα..ερχεται και το πεμπτο οι οποίες συνδυάστηκαν με πολλές εμφανίσεις σε Αθήνα και επαρχία.

Μεγάλα χορταστικά σετ, από την αρχή μέχρι την πρόσφατη ιστορία των Metallica, μουσικές αναδρομές από Metallifans προς κάθε μουσικόφιλο. Για πολλούς η κορυφαία Metallica Tribute band της χώρας, που εδώ και μια δεκαετία με συνέπεια και άγνοια κινδύνου επιβεβαιώνει διαρκώς, ζωντανά, τον τίτλο της, Ονόματα του χώρου έχουν πει ότι είναι ό,τι πιο κοντά σε Metallica υπάρχει στην Ελλάδα. Πρόκειται για μια μπάντα που αναφέρθηκε και στη σελίδα των original Θεών. Παίζουν οι: Άγγελος Σακκετας (φωνή), Έκτορας Σταύρακας (ρυθμική κιθάρα), Αντώνης Παππαθανασιου (lead guitar), Δημήτρης Λυβιδικος (μπάσο) και Ρένος Λιαλιουτης (τύμπανα).

Clism

Οι Clism δημιουργήθηκαν το 2018 μέσα από ένα jam session μεταξύ αγνώστων. Ο Μάνος Σιδέρης (μπάσο), ο Άκης Παπαβασιλείου (κιθάρα) και ο Κώστας Παπακώστας (τύμπανα) παίξαμε για πρώτη φορά μαζί το Schism και καταλάβαμε πολύ γρήγορα ότι η αγάπη μας για τον μυστηριώδη, τελετουργικό ήχο των Tool δεν πρέπει να μείνει απλά σε ένα jam session. Πέρασε αρκετός καιρός ψάχνοντας την κατάλληλη φωνή, και τη βρήκαμε σε αυτή του Νίκου Νεραντζάκη, ο οποίος έδεσε μαζί μας όχι μόνο όσων αφορά στα φωνητικά αλλά και στην αναζήτηση της τελειότητας που επιβάλλεται όταν καταπιάνεσαι με Tool.
 
"Μετά από πολλά χρόνια προβών αρχίσαμε τα πρώτα μας live. No Remorse Festival, Lazy Club, Club 273 και τώρα στο The Ultimate Tribute Bands. Περιμένουμε να σας δούμε όλους με ένα πολύ δυνατό playlist που δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Spiral Out", Clism.

Γενική είσοδος: € 10 | Πληροφορίες: 2109700418

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Τι θα δούμε στη σκηνή του "Faust" τον Οκτώβριο;

Το Faust ανοίγει τη νέα μουσική του σεζόν, φιλοξενώντας καλλιτέχνες όπως ο Γιάννης Τσελώνης με τους Red Wines, η soul funk βασίλισσα Idra Kayne, καθώς και πολλούς άλλους, προσφέροντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα.

02/10/2024

Εκπτωτικά εισιτήρια για άτομα σε αμαξίδιο στις συναυλίες της Smoke the Fuzz

Η σχετική καμπάνια ισχύει και για τις προσεχείς παραγωγές (Fu Manchu, Alcest, Chelsea Wolfe).

Αντλώντας δύναμη μέσα από το τραγούδι

Διαβάστε το άρθρο της Μεξικανής τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Silvana Estrada στους New York Times.

5+1 τραγούδια του Sting που γεννήθηκε σαν σήμερα (2/10)

Με αφορμή τα γενέθλια του αγαπημένου τραγουδιστή, ακούμε ξανά έξι κομμάτια του.

Αυτή η εβδομάδα θα έχει πολλή μουσική

Στα άχαστα μουσικά ραντεβού των επόμενων ημερών βρίσκουμε ένα open party στη γειτονιά του Νέου Κόσμου, ένα δωρεάν φεστιβάλ που ξετυλίγει διαφορετικές πτυχές της εγχώριας εναλλακτικής σκηνής, ένα all-rap b2b στον Λόφο του Λυκαβηττού και πολλά ακόμα.

Δανάη Παπαματθαίου-Μάτσκε και Γιώργος-Εμμανουήλ Λαζαρίδης συναντιούνται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Δύο έλληνες σολίστ με διεθνή διαπιστευτήρια ερμηνεύουν τρεις εμβληματικές σονάτες του ρεπερτορίου της μουσικής δωματίου.

Tο 2025 ανακηρύσσεται έτος Μίκη Θεοδωράκη

Ο Σύλλογος Οι Φίλοι της Μουσικής διοργανώνει πλήθος εκδηλώσεων για να τιμήσει τον μεγάλο συνθέτη.