Ο Τζέιμς Χέτφιλντ των Metallica είναι οργισμένος σερίφης στο γουέστερν Thicket

Σε ρόλο που δεν τον έχουμε συνηθίσει, αλλά δείχνει να του πηγαίνει, εμφανίζεται ο frontman του σπουδαίου thrash συγκροτήματος.

The Thicket trailer

Με πρόσφατη την κυκλοφορία του "Ορίζοντας: Ένα Αμερικανικό Έπος - Κεφάλαιο 1" (Κέβιν Κόστνερ), έρχεται τώρα ένα ακόμα αμερικανικό γουέστερν που φιλοδοξεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στο είδος, μόνο που έχει ένα ακόμα ξεχωριστό χαρακτηριστικό.

Το "Thicket", διασκευή του ομώνυμου βιβλίου του Τζο Ρ. Λάνσντεϊλ, τοποθετείται στην Άγρια Δύση και συγκεκριμένα στο Τέξας. Εκεί ένα αγόρι, αφότου βλέπει την αδερφή του να πέφτει θύμα απαγωγής από έναν αιμοδιψή εγκληματία, αποφασίζει να προσλάβει έναν κυνηγό επικηρυγμένων για να την εντοπίσει. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται ο Έλιοτ Λέστερ, ο οποίος στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με τους Άρνολντ Σβατσενέγκερ ("Aftermath") και Τζέισον Στέιθαμ ("Blitz"), ενώ, μεταξύ άλλων, πρωταγωνιστούν οι Πίτερ Ντίνκλατζ ("Game of Thrones") και Τζούλιετ Λιούις ("Γεννημένοι Δολοφόνοι").

Ωστόσο, στη διανομή των ρόλων του "Thicket" την προσοχή κλέβει ένα ακόμα όνομα. Πρόκειται για αυτό του Τζέιμς Χέτφιλντ, θρυλικού frontman του συγκροτήματος Metallica, ο οποίος υποδύεται έναν οργισμένο σερίφη. Αυτή δεν είναι η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Χέτφιλντ, καθώς στο παραγωγής Netflix "Τεντ Μπάντι, Ένας Γοητευτικός Δολοφόνος" (Τζο Μπέρλινγκερ, 2019) υποδύθηκε έναν αστυνομικό. Εδώ, όμως, φαίνεται να κρατά έναν πληρέστερο ρόλο και ας μη γελιόμαστε, δείχνει αρκετά πειστικός και άνετος σε αυτόν.

Το "Thicket" κυκλοφορεί 6 Σεπτεμβρίου στην πλατφόρμα Tubi.

Δείτε το τρέιλερ του "Thicket":

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Σινεμά

Πήγαμε στα γυρίσματα του Υπάρχω, της βιογραφίας του Στέλιου Καζαντζίδη και πιο αναμενόμενης ελληνικής ταινίας της χρονιάς

Παρακολουθήσαμε την προετοιμασία της ταινίας του Γιώργου Τσεμπερόπουλου με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα στο ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ΓΙΑΝΝΗς ΚΑΝΤΕΑ-ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟς
26/07/2024

Για καλό σινεμά, κρασί και πίτσα στην ανανεωμένη Αίγλη Ζαππείου

Με νέο πρόσωπο συστήνεται το ιστορικό θερινό σινεμά στην καρδιά του κέντρου, το οποίο έχει αναβαθμιστεί σε όλα του.

Η επανέκδοση του "Όλα για τη Μητέρα μου" του Πέδρο Αλμοδόβαρ είναι ίσως η σημαντικότερη του καλοκαιριού

Το οσκαρικό μελόδραμα "Όλα για τη Μητέρα μου" του Πέδρο Αλμοδόβαρ άλλαξε άρδην το κινηματογραφικό τοπίο πριν 25 χρόνια και τώρα επιστρέφει σε ένα κόσμο πιο κοντά σε εκείνον που οραματίστηκε ο Ισπανός auteur.

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής των Όσκαρ

Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου καλεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες παραγωγούς ταινιών να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους για τα βραβεία της Αμερικάνικης Ακαδημίας Κινηματογράφου.

Παγκόσμια πρεμιέρα στο Τορόντο για το "Κρέας" του Δημήτρη Νάκου

Ο πολυβραβευμένος σκηνοθέτης ταξιδεύει στο κορυφαίο φεστιβάλ του Καναδά για την παγκόσμια πρεμιέρα του μεγάλου μήκους ντεμπούτου του.

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ είναι ο Μπομπ Ντίλαν στο teaser του A Complete Unknown

Τραγουδώντας το "A Hard Rain's A-Gonna Fall" συστήνεται στο ρόλο του θρυλικού τραγουδοποιού ο διάσημος ηθοποιός.

Όλα για τη Μητέρα μου

Βραβείο διεθνούς Όσκαρ για ένα απενοχοποιημένα πληθωρικό και απόλυτα αλμοδοβαρικό μελόδραμα, το οποίο παραμένει μοντέρνο, συγκινητικό και αδιαπραγμάτευτα πολύτιμο.