Ο ανήσυχος τσελίστας Hauser επιστρέφει στην Ελλάδα

Μια μοναδική βραδιά στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στο πλαίσιο της περιοδείας του "Rebel with a Cello".

HAUSER | REBEL WITH A CELLO

Ο αγαπημένος Hauser επισκέπτεται για πρώτη φορά την Θεσσαλονίκη, στις 11 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Γης. Δύο μέρες μετά επιστρέφει στην Αθήνα, στις 13 Σεπτεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, για δύο μοναδικές βραδιές στο πλαίσιο της περιοδείας του "Rebel with a Cello". Με αυτή τη περιοδεία μας φέρνει όλα τα έργα του που γνωρίζουμε και αγαπούμε, αλλά και τις διασκευές σύγχρονων ροκ και χορευτικών κομματιών από το τελευταίο άλμπουμ του "The Player".

HAUSER | REBEL WITH A CELLO

Δημιουργώντας ένα νέο μουσικό ρεύμα μακριά από στεγανά και καθιερωμένες αντιλήψεις, ο Hauser γεμίζει αρένες σε όλο τον κόσμο καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Το 2020 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ, "CLASSIC", το οποίο έφτασε στο #1 του Billboard. Για την προώθησή του, ξεκίνησε μία εκπληκτική σειρά μουσικών βίντεο με τίτλο "Alone Together", στα οποία ερμηνεύει κομμάτια από το άλμπουμ του με σκηνικό τα εντυπωσιακά τοπία της πατρίδας του της Κροατίας και μετρούν πλέον πολλά εκατομμύρια views.

HAUSER | REBEL WITH A CELLO

Κάποτε ήταν απλά ένα οκτάχρονο αγόρι από την Pula της Κροατίας, που ερωτεύτηκε το τσέλο και αποφάσισε ότι θα ακολουθήσει το δρόμο της μουσικής στη ζωή του, ενάντια σε εμπόδια και αντιξοότητες. Σήμερα έχει καταφέρει να είναι ο απόλυτος σταρ που γεμίζει θέατρα σε όλο τον κόσμο και συνεργάζεται με θρύλους όπως ο Andrea Bocelli ή οι Red Hot Chili Peppers, ο Elton John ή ο Steven Tyler. 

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

System Olympia: Καλτ erotica, γκρούβα και Μεσόγειος από μια Ιταλίδα που πρέπει να ανακαλύψετε

Η DJ έρχεται στο Σεράφειο Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο του φετινού Mediterranean Soundwaves και με αφορμή την άφιξή της στην Ελλάδα επιλέξαμε τα κομμάτια που θα σας ζεστάνουν στην ώρα για το set της.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
06/09/2024

Το Off the Hook 2024 στρέφει όλα τα φώτα στη hip hop σκηνή

Οι διοργανωτές του μεγάλου hip hop φεστιβάλ, Γιώργος Ραυτόπουλος (Dynasty Group Athens) και Χρήστος Καμπύλης (Lab Art), μιλούν στο "α" για τη διοργάνωση που καταφέρνει να συμπορεύεται όμορφα με τη δυναμική σκηνή που εκπροσωπεί.

"Piaf! the show": Μια συναυλία φόρος τιμής στην Edith Piaf στον Λυκαβηττό

Σε μιά χρονιά που ανήκει δικαιωματικά στο Παρίσι και τη ζωντανή μνήμη της Edith Piaf, η παράσταση "Piaf! The Show" ταξιδεύει ξανά στην Αθήνα.

Τα εξωφρενικά ακριβά εισιτήρια των Oasis και η δυναμική τιμολόγηση

Η προπώληση των εισιτηρίων ακολουθεί τη δυναμική τιμολόγηση, με αποτέλεσμα τα εισιτήρια να ξεφεύγουν σε τιμές, φτάνοντας ακόμη και τα 421 ευρώ για το βασικό tier.

Όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την έναρξη του Primer Music Festival

Δείτε τις χρήσιμες πληροφορίες για το πρόγραμμα των δύο stages, το "έξυπνο" βραχιόλι ανέπαφης πληρωμής κ.λπ.

Alphaville: Οι synth pop ήρωες των 80s στο "Floyd"

Η θρυλική γερμανική μπάντα έρχεται στην Αθήνα για μια μοναδική ζωντανή εμφάνιση.

Επιπλέον ημερομηνίες για τις αποχαιρετιστήριες συναυλίες των The Last Drive

Το "Gagarin" θα φιλοξενήσει τους The Last Drive για δύο ακόμη εμφανίσεις.