Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου αποχαιρετά το καλοκαίρι με δύο μεγάλες συναυλίες

Ο "αιώνιος έφηβος" ολοκληρώνει την περιοδεία του στο Θέατρο Πέτρας και στο Θέατρο Βράχων.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

Μετά από μια μεγαλειώδη συναυλία στην Πλατεία Νερού, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου,  ο ακέραιος και ακούραστος "αιώνιος έφηβος", συνεχίζει τις καλοκαιρινές του εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, τις οποίες ολοκληρώνει τον Σεπτέμβριο στην Αττική με δύο σταθερά αγαπημένα του ραντεβού: στο Θέατρο Πέτρας τη Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και στο Θέατρο Βράχων τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου.

Με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, καλλιτεχνικές συνεργασίες που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας του ελληνικού τραγουδιού και εμβληματικά τραγούδια μεγάλων ποιητών, στιχουργών και συνθετών, που διαπέρασαν τα βιώματα και τις αναμνήσεις τουλάχιστον τριών γενεών, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ξέρει πολύ καλά πώς να μετατρέπει κάθε συναυλία του σε τρυφερή και ορμητική γιορτή.

Σε αυτό το ταξίδι στη δισκογραφία του που αποτελεί διαχρονική πηγή συνεχών μουσικών ανασκαφών και ανακαλύψεων για μικρούς και μεγάλους, κανείς δεν μένει παραπονεμένος. Ο Βασίλης ανοίγει τα χέρια του και αγκαλιάζει το κοινό του, τραγουδώντας με την τρυφερή, δυναμική και αισθαντική του φωνή όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν. Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια.

Για δύο μοναδικές βραδιές ο κουρσάρος της καρδιάς μας, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, θα μας ταξιδέψει με τα πάντα επίκαιρα τραγούδια του σε όλες τις μεγάλες και μικρές μας στιγμές.

Στο πιάνο και τα keyboards, ο Ανδρέας Αποστόλου θα δίνει το ρυθμό, ενώ ο Βαγγέλης Πατεράκης στο ηλεκτρικό μπάσο θα ενισχύει το δυναμικό μουσικό υπόβαθρο.

Η Μαίρη Μπρόζη με το βιολί της και τη φωνή της θα προσθέτει μια μοναδική μελωδική διάσταση, ενώ ο Γιάννης Αυγέρης και ο Απόστολος Μόσιος στις κιθάρες, με τον δεύτερο να τραγουδάει κιόλας, θα γεμίζουν την ατμόσφαιρα με την ηλεκτρική τους ενέργεια. Στα τύμπανα, ο Γιώργος Κατσίκας θα δίνει τον παλμό της βραδιάς, κρατώντας το κοινό σε συνεχή ένταση.

Η παράσταση θα ζωντανέψει ακόμη περισσότερο χάρη στην άψογη επιμέλεια του ήχου από τους Γιώργο Καραγιαννίδη και Λυσιέν Κλήμη, ενώ ο Γιάννης Δίπλας στην επιμέλεια των φώτων θα δημιουργήσει το ιδανικό σκηνικό, μετατρέποντας τη συναυλία σε μια μοναδική εμπειρία για όλες τις αισθήσεις.

Προπώληση εισιτηρίων από το more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Olivia Rodrigo: Ταξιδέψαμε στο Βερολίνο και είδαμε το απαστράπτον, ροκ και απροσποίητα φαν "Guts Tour"

Η superstar της Gen-Z επιβεβαιώνει τη γρήγορη άνοδό της στο pop/rock stardom, έχοντας αφήσει πίσω της τα Disney χρόνια της, χωρίς όμως να ενηλικιωθεί απότομα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΑΝΝΑ ΦΑΡΔΗ
31/08/2024

Αυτό είναι το αναλυτικό πρόγραμμα του Plisskën Festival 2024

Με τρομερά ονόματα της παγκόσμιας σκηνής όπως οι Viagra Boys, Yung Lean και Acid Pauli ετοιμάζεται το φετινό φεστιβάλ.

Οι Mother of Millions επιστρέφουν με νέο υλικό στο "Fuzz"

Για μια live εμφάνιση στη καρδία της πρωτεύουσας ετοιμάζονται λίγο μετά τη κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ.

Οπερατικό οδοιπορικό στην Κοπεγχάγη: "Σαούλ" του Χαίντελ και "Αριάδνη στη Νάξο" του Ρ. Στράους με αξιομνημόνευτες σκηνοθετικές υπογραφές Κόσκυ και Μίτσελ

Μία ολιγοήμερη επίσκεψη στην Κοπεγχάγη στις αρχές του περασμένου Απρίλη αποτέλεσε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε δύο παραστάσεις στην πανέμορφη Όπερα της πόλης.

Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού: Όλες οι συναυλίες που θα δούμε στον λόφο το φθινόπωρο

Στον Λυκαβηττό έρχεται από τα τέλη Αυγούστου μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου πληθώρα καλλιτεχνών της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής. Βρες παρακάτω τους αγαπημένους σου τραγουδιστές και απόλαυσε τους από κοντά!

5 live που δεν θα χάσουμε τις επόμενες μέρες

Επιστροφή στην αστική πραγματικότητα με αφορμή τις πρώτες συναυλίες του Σεπτέμβρη.

Μουσική Τεχνόπολη, Μέρος Β’: Ραντεβού κάτω από τις καμινάδες

Η Τεχνόπολη πιάνει το νήμα του συναυλιακού προγραμματισμού της από εκεί που το άφησε με 12 νέα μουσικά ραντεβού για κάθε γούστο.