Μία νύχτα στο Ηρώδειο με τη μουσική του Hans Zimmer

Η ορχήστρα Lords of the Sound επιστρέφει με βραβευμένες συνθέσεις στην Αθήνα.

hans zimmer

Η αξεπέραστη μουσική του βραβευμένου με Όσκαρ, Χρυσή  Σφαίρα και Γκράμυ συνθέτη Hans Zimmer, έρχεται για μία συναυλία στις 21 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο. Με 80 μουσικούς και συντελεστές κάθε συναυλία της ορχήστρας Lords of the Sound αποτυπώνεται αξέχαστα στο μυαλό και στην καρδιά των χιλιάδων θαυμαστών του Χανς Ζίμερ ανά των κόσμο αλλά και ανθρώπων που παρακινημένοι από τις μουσικές που έχουν επενδύσει αγαπημένες τους ταινίες τις παρακολουθούν για πρώτη φορά ζωντανά. Τα έργα του διακρίνονται για την ενσωμάτωση ήχων ηλεκτρονικής μουσικής με παραδοσιακές ορχηστρικές ενορχηστρώσεις. Από τη δεκαετία του 1980, ο Zimmer έχει συνθέσει μουσική για περισσότερες από 150 ταινίες.


hans zimmer

Έχει κερδίσει δύο Όσκαρ Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής για τον Βασιλιά των Λιονταριών και το Dune. Όταν σκεφτόμαστε τον μουσικό αντίκτυπο που άφησαν πίσω τους οι ταινίες Lion King, Gladiator, The Last Samurai, Pirates of the Caribbean, η τριλογία The Dark Knight, Inception, Man of Steel, Batman, Interstellar, Dunkirk, Spiderman 2, Madagascar, το No Time to Die και πολλές άλλες, ένα όνομα μας έρχεται στο μυαλό, Hans Zimmer. Συγκαταλέγεται 72ος στη λίστα με τις 100 μεγαλύτερες ιδιοφυΐες εν ζωή από την "The Daily Telegraph”.

hans zimmer

Ο Γερμανός συνθέτης φέρει στο βιογραφικό του περισσότερα από 500 έργα. Οι δεκάδες υποψηφιότητες του σε παγκόσμιες βραβεύσεις μας αποδεικνύουν περίτρανα την αναγνωρισιμότητα που έχει λάβει το έργο του ενώ τα χιλιάδες εισιτήρια που κόβει κάθε συναυλία με την μουσική του, είναι ένα δείγμα μόνο της αγάπης του κοινού. Κρατήστε και εσείς μία θέση στο μουσικό γεγονός της χρονιάς που θα χαρίσει στο κοινό της Αθήνας μία συναυλία που θα τη θυμούνται για όλοι τους τη ζωή.

Προπώληση εισιτηρίων από το more.com.

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ηρώδειο

Διονυσίου Αρεοπαγίτου
  • Συναυλίες

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

3 βίντεο κλιπ ξένων σταρ μόλις κυκλοφόρησαν

Μπορεί ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού να κινείται με πιο αργούς ρυθμούς, όμως στη διεθνή μουσική βιομηχανία μάλλον αυτό δεν ισχύει, αφού τέσσερα μεγάλα αστέρια κυκλοφόρησαν πρόσφατα τα ολοκαίνουργια βίντεο κλιπ τους.

ΓΡΑΦΕΙ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟς ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟς
19/08/2024

Το 1ο Jazzét Festival στήνει μια τζαζ γιορτή στην Αθήνα

Το 1st Hellenic International Jazz Festival φέρνει στη σκηνή του Θεάτρου Πέτρας διεθνούς φήμης καλλιτέχνες και ανερχόμενα σχήματα για μια τριήμερη μουσική εμπειρία.

6+1 εκδηλώσεις για να απολαύσετε την πανσέληνο του Αυγούστου

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες εκδηλώσεις για μια αξέχαστη νύχτα στην καρδιά της Αθήνας υπό το φως της πανσελήνου.

Οι διεθνείς συναυλίες του Σεπτέμβρη

Η νέα σεζόν ξεκινά τη Δευτέρα 26/8 κι εκμεταλλεύεται την "παραδοσιακή" επιμονή του καλοκαιρίας, ώστε να ξετυλιχθεί τόσο σε ανοιχτούς, όσο και σε κλειστούς χώρους. Με πρόγραμμα αρκετά πλούσιο, το οποίο περιλαμβάνει 33 μεμονωμένες βραδιές, μα και φεστιβάλ, όλα στοχευμένα σε ευρύ φάσμα μουσικών γούστων.

Μία playlist για τον Δεκαπενταύγουστο

Δέκα συν ένα τραγούδια αφιερωμένα σε όλα τα άτομα που έμειναν Αθήνα και θέλουν να μελαγχολήσουν, να ονειροπολήσουν ή να νιώσουν main character μέσα στους έρημους δρόμους.

Το αρχαιολογικό μουσείο Πειραιά θα "ντύσει" τη πανσέληνο με μουσική

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της πανσελήνου του Αυγούστου, θα διεξαχθεί η μουσική εκδήλωση με τίτλο "Μελωδίες στην Αυγουστιάτικη πανσέληνο με τρεις τενόρους".

Η Αννα Βίσση "προτιμά"... το Καλλιμάρμαρο

Γιορτάζει με ακόμα περισσότερο κόσμο μισό αιώνα επιτυχημένης μουσικής διαδρομής.