Οι ΜΕΛΙSSES μεταφέρουν τη sold out συναυλία τους σε νέο χώρο

Σε νέο χώρο θα πραγματοποιηθεί η μεγάλη συναυλία του συγκροτήματος. Δείτε το μήνυμα της μπάντας και τους λαμπερούς καλεσμένους.

ΜΕΛΙSSES

Οι ΜΕΛΙSSES ανακοινώνουν αλλαγή τοποθεσίας για τη συναυλία τους στην Αθήνα, που έγινε sold out ενάμιση μήνα πριν την πραγματοποίησή της. Η συναυλία της 9ης Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο, αντί για το Κατράκειο θέατρο Νίκαιας.

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί για το Κατράκειο ισχύουν και στην Πλατεία Νερού, ενώ επιπλέον εισιτήρια είναι διαθέσμα για την καινούργια τοποθεσία.

Την ίδια ώρα, το νέο τους single, "Μοναχική Καρδιά", που κυκλοφορεί από την Panik Records, έγινε διπλά πλατινένιο, με περισσότερα από 21 εκατομμύρια stream points, έχοντας παραμείνει στο no1 του ραδιοφωνικού airplay επί 1 μήνα και επί μακρόν στο no1 των γενικών και των μουσικών trends του YouTube, όπου μετρά πάνω από 5,2 εκατομμύρια views.

Σε μήνυμά τους για τη συναυλία οι ΜΕΛΙSSES αναφέρουν

"Αγαπημένοι μας, 

θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το συγκινητικό sold out της συναυλίας μας στο Κατράκειο στις 9 Σεπτεμβρίου. Δεχθήκαμε εκατοντάδες μηνύματα από φίλες και φίλους που δεν πρόλαβαν να προμηθευτούν εισιτήριο. Προσπαθήσαμε να δώσουμε περισσότερα εισιτήρια, αλλά δεν ήταν εφικτό. Προσπαθήσαμε να κάνουμε δεύτερη συναυλία στο Κατράκειο, αλλά δεν υπήρχαν κατάλληλες ημερομηνίες.

Γι’ αυτό το λόγο αποφασίσαμε να μεταφέρουμε τη μία και μοναδική συναυλία μας στην Αθήνα σ’ ένα χώρο μεγαλύτερο και αντάξιο των προσδοκιών μας και των απαιτήσεών σας. Η συναυλία μας λοιπόν μεταφέρεται στην Πλατεία Νερού την ίδια ημέρα, στις 9 Σεπτεμβρίου. Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 6:30 μ.μ.. Θα έχουμε τη χαρά να παίξουμε στο πιο μεγάλο και πιο φαντασμαγορικό stage που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Στη μεγάλη μας μουσική παρέα θα έχουμε την number one star Έλενα Παπαρίζου, την υπέροχη Marseaux και πολλές ακόμα εκπλήξεις."

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Ο Μιχάλης Ρακιντζής επιστρέφει με νέα μπαλάντα και μία συναυλία στην Τεχνόπολη

Ο Μιχάλης Ρακιντζής παρουσιάζει το νέο του τραγούδι "Το κορίτσι μου" και ετοιμάζεται για μια εμφάνιση στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
31/07/2024

Tarja και Marko Hietala ζωντανά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Οι δύο πρώην Nightwish έρχονται στην Ελλάδα για δύο παραστάσεις στο πλαίσιο του "Living The Dream TOGETHER" tour.

Ο παλμός της μουσικής συνεχίζει να χτυπά στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς μουσικής σκηνής, θεατρικές παραστάσεις, κλασικό χορό, μοναδικά οπτικοακουστικά shows, αλλά και ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα στο ελληνικό πολιτικό τραγούδι.

"Νυν και αεί": Δείτε το δεύτερο επεισόδιο για τη ζωή του Σταύρου Ξαρχάκου

Μια σειρά επεισοδίων στο youtube αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές του μεγάλου συνθέτη.

Για πρώτη φορά στην Αθήνα η αισθαντική System Olympia

Η Ιταλίδα DJ μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους ετοιμάζουν μια ξεχωριστή βραδιά με άρωμα Ιταλίας.

Το 3ο Φεστιβάλ Πορτοκαλιάς είναι ένας πολύ καλός λόγος να επισκεφθείς τα Κύθηρα

Στη Πλατιά Άμμο Κυθήρων θα πραγματοποιηθεί το μουσικό τριήμερο με καλλιτέχνες όπως ο Εισβολές και η Μαρίνα Σάττι μεταξύ άλλων.

Αύγουστος στην αυλή της Μαργιώρας στην Κύθνο με μουσικά events, dj sets και stand-up βραδιές

Σπύρος Γραμμένος, Trashformers, Φουντούλης-Σπηλιόπουλος, θα καταλάβουν το bar της Μαργιώρας.