"Majesty Queen": Το αφιέρωμα στους θρυλικούς Queen επιστρέφει στην Αθήνα

Ο Σέθ Ντάνιελς εμφανίζεται ως ένας μικρός Φρέντι Μέρκιουρι στη σκηνή του City Garden Festical.

Majesty Queen

Το Majesty Queen είναι το αυθεντικό Βρετανικό musical tribute για τους Queen και έρχεται στην Αθήνα στις 16 Ιουλίου στον χώρο του City Garden (εξ. χώρος του christmas theater). Όπως το χαρακτήρισαν κοινό και κριτικοί είναι "Ένα από τα καλύτερα αφιερώματα στον κόσμο για ένα από τα καλύτερα συγκροτήματα στον κόσμο".

Κι αυτό γιατί στο Majesty Queen πρωταγωνιστής είναι ο μουσικός και ηθοποιός Σεθ Ντάνιελς, ο οποίος φημίζεται για την μοναδική του ενέργεια πάνω στη σκηνή και τις σπουδαίες φωνητικές του δυνατότητες. Με την σχολαστική του ματιά και την αγάπη του για την λεπτομέρεια, ξαναφέρνει για λίγο τον Φρέντι μπροστά μας, με τρόπο που κανένας άλλος καλλιτέχνης αφιερώματος δεν έχει κάνει πριν.

Το Majesty Queen εδώ και μια δεκαετία κάνει τον γύρο του κόσμου και ενθουσιάζει όλους τους θαυμαστές του μοναδικού ροκ συγκροτήματος που μας χάρισε μια από τις σπουδαιότερες φωνές της ροκ μουσικής, τον ανεπανάληπτο Φρέντι Μέρκιουρι που ξεχώριζε όχι μόνο για την φωνή του, αλλά και για την εκρηκτική σκηνική του παρουσία, με την οποία κατάφερε να συνδυάσει θεατρικότητα, ερμηνεία και ταλέντο.

To Majesty Queen είναι ένα δίωρο show αφιερωμένο στο θρυλικό συγκρότημα αλλά και στην ψυχή της μεγάλης αυτής μπάντας, σε έναν από τους πιο ταλαντούχους μουσικούς του πλανήτη, μια εκκεντρική προσωπικότητα του κόσμου της μουσικής με μαγνητική παρουσία επάνω στη σκηνή. Άλλωστε μετά την ίδρυση των Queen, ο Φρέντι Μέρκιουρι συνέθεσε πολλές από τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος, όπως το "Somebody to Love", τον γηπεδικό ύμνο "We Are the Champions" και το οπερατικό "Bohemian Rhapsody", για πολλούς η κορυφαία συνθετική του δημιουργία.

Majesty Queen

Το αφιέρωμα στους Queen δημιουργήθηκε από ανθρώπους λάτρεις του συγκροτήματος οι οποίοι βασίζονται στις iconic εμφανίσεις των queen. Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι, αυτός είναι ο δικός τους μοναδικός τρόπος να αποδώσουν φόρο τιμής στο θρυλικό συγκρότημα και ταυτόχρονα επηρεασμένοι από τα τόσο διαφορετικά λάιβ μεταξύ τους που προσέφεραν οι queen ευελπιστούν κάθε φορά να προσφέρουν στο κοινό τους μία διαφορετική εμπειρία. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που έχει χαρακτηριστεί πολλές φορές από κοινό και κριτικούς το πιο επιτυχημένο αφιέρωμα όλων των εποχών.

Το ελληνικό κοινό αγαπούσε, αγαπάει και φαίνεται ότι θα συνεχίσει για πολύ ακόμα να αγαπάει το θρυλικό συγκρότημα. Όλες οι επισκέψεις του αφιερώματος στην Αθήνα βρήκαν ένα κατάμεστο στάδιο να λικνίζεται και να τραγουδάει παθιασμένα τα τραγούδια που μας μεγάλωσαν. Κανείς δε θα μπορούσε να πραγματοποιήσει αφιέρωμα σε αυτό το συγκρότημα και να αγκαλιαστεί τόσο όμορφα από τους διαχρονικά φανατικούς οπαδούς του όπως συμβαίνει με το Majesty Queen. Για άλλη μία φορά λοιπόν, το κοινό της Αθήνας θα ζήσει μία μαγευτική εμπειρία στον μοναδικό χώρο του CT Garden.

Προπώληση μέσω more.com εδώ

Δείτε όλες τις συναυλίς της εβδομάδας εδώ

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

«Majesty Queen»

  • Μουσική παράσταση

Ένα θρυλικό musical tribute στους Queen με μια αυθεντική αναπαράσταση του εκρηκτικού live που έδιναν στο απόγειο της καριέρας τους. Το «Majesty Queen», το βρετανικό μουσικό αφιέρωμα στους Queen με πρωταγωνιστή –στο ρόλο του Freddy Mercury– τον μουσικό και ηθοποιό Seth Daniels, επιστρέφει στην Αθήνα μετά το sold out του περασμένου καλοκαιριού (3/7). Στο δίωρο show το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θρυλικού συγκροτήματος, από το «Somebody to Love» και τον γηπεδικό ύμνο «We Are the Champions» μέχρι το οπερατικό «Bohemian Rhapsody».

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
15/07/2024

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.

Judas Priest, Bruce Dickinson & Accept: Η μεταλλική "τρίαινα" του Release Athens 2024

Βγαλμένη από hard & heavy όνειρο μοιάζει η προτελευταία μέρα του φεστιβαλικού μαραθώνιου στην Πλατεία Νερού (Κυριακή 21/7), αφού ενώνει δύο θρυλικές φωνές της βρετανικής ατσάλινης εποποιίας των 1980s με το γκρουπ που προσωποποίησε τη γερμανική σχολή.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περπατά "Σε άλλα μονοπάτια"

Η σημαντική ερμηνεύτρια έρχεται για δύο συλλεκτικές συναυλίες στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Charles Lloyd: "Ο Μίκης Θεοδωράκης μπόρεσε κι άγγιξε το οικουμενικό"

Λίγο πριν τον νέο του ερχομό στην Αθήνα (Ηρώδειο, Πέμπτη 18/7), ο σπουδαίος τζαζίστας θυμάται τις συνομιλίες του με τον Έλληνα συνθέτη, αλλά κουβεντιάζει και για τον καινούριο του δίσκο, τη βαθιά του φιλία με τη Μαρία Φαραντούρη, τον Thelonious Monk, και τον καιρό που πέρασε πλάι στους Beach Boys.