Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You”, της θρυλικής σειράς "Friends”, έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Duran Duran © Nefer Suvio
   

Το Release Athens 2024 υποδέχεται τον JC Stewart, την Πέμπτη 18 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού. Ο ταλαντούχος τραγουδοποιός από την Ιρλανδία θα συνοδεύσει τους Duran Duran σε ένα από τα μεγαλύτερα shows του καλοκαιριού.

Ο John Callum Stewart μεγάλωσε σε μια φάρμα της Βόρειας Ιρλανδίας και στα 27 του χρόνια έχει ήδη καταφέρει πολλά. Ερωτευμένος με τη μουσική από πολύ μικρή ηλικία, ξεκίνησε τις σόλο εμφανίσεις ενώ ήταν ακόμα μαθητής και σε ηλικία 18 χρονών κυκλοφόρησε μόνος του το πρώτο του single, με τίτλο "Gold”. Στα 21 του υπέγραψε στη Warner Music και έγινε χρυσός στις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης ενώ λίγο αργότερα συνεργάστηκε με τον Σκοτσέζο super star Lewis Capaldi, με τον οποίο έγραψε το hit "Hollywood” που πλέον έχει ξεπεράσει τα 80εκ streams στο Spotify.

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You”, της θρυλικής σειράς "Friends”,  έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη, με την Jennifer Aniston να τον αποθεώνει και τον ίδιο να πραγματοποιεί τις πρώτες του εμφανίσεις στην αμερικανική τηλεόραση. Πλέον, έχει επιστρέψει πάλι στη χώρα του και την τελευταία διετία έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πλέον ανερχόμενους τραγουδοποιούς της γενιάς του που ξεχωρίζει χάρις στο προσωπικό του στυλ και τις καθηλωτικές, ζωντανές εμφανίσεις του.

Εισιτήρια θα βρείτε στο more.com με ένα κλικ εδώ.

 Όλες οι συαναυλίες εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Release Athens 2024 - Duran Duran

  • Φεστιβάλ

Με αφορμή το 16ο άλμπουμ τους, «Danse Macabre», οι pop stars των διαχρονικών 80s και δημιουργοί των μεγαλύτερων anthems των τελευταίων 40 ετών έρχονται ξανά στην Αθήνα. Οι σπουδαίοι Βρετανοί έρχονται στην Αθήνα λίγο μετά την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ, “Danse Macabre”, για να παρουσιάσουν ένα μεγάλο show βασισμένο στον πρωτοποριακό ήχο και ύφος τους, τα οποία έχουν με συνέπεια διευρύνει τα όρια της μουσικής, της μόδας και της τέχνης καθ' όλη τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας τους.

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
15/07/2024

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.

Judas Priest, Bruce Dickinson & Accept: Η μεταλλική "τρίαινα" του Release Athens 2024

Βγαλμένη από hard & heavy όνειρο μοιάζει η προτελευταία μέρα του φεστιβαλικού μαραθώνιου στην Πλατεία Νερού (Κυριακή 21/7), αφού ενώνει δύο θρυλικές φωνές της βρετανικής ατσάλινης εποποιίας των 1980s με το γκρουπ που προσωποποίησε τη γερμανική σχολή.

"Majesty Queen": Το αφιέρωμα στους θρυλικούς Queen επιστρέφει στην Αθήνα

Ο Σέθ Ντάνιελς εμφανίζεται ως ένας μικρός Φρέντι Μέρκιουρι στη σκηνή του City Garden Festical.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περπατά "Σε άλλα μονοπάτια"

Η σημαντική ερμηνεύτρια έρχεται για δύο συλλεκτικές συναυλίες στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.

Charles Lloyd: "Ο Μίκης Θεοδωράκης μπόρεσε κι άγγιξε το οικουμενικό"

Λίγο πριν τον νέο του ερχομό στην Αθήνα (Ηρώδειο, Πέμπτη 18/7), ο σπουδαίος τζαζίστας θυμάται τις συνομιλίες του με τον Έλληνα συνθέτη, αλλά κουβεντιάζει και για τον καινούριο του δίσκο, τη βαθιά του φιλία με τη Μαρία Φαραντούρη, τον Thelonious Monk, και τον καιρό που πέρασε πλάι στους Beach Boys.