Όσα θα δούμε στο φεστιβάλ της "Μαργιώρας" στην Κύθνο

Οι Φοίβος Δεληβοριάς, Pan Pan, Trashformers αλλά και ο Σπύρος Γραμμένος έρχονται στο Margiora Backyard Festival.

Φοίβος Δεληβοριάς © Δημήτρης Μακρής

Η "Μαργιώρα" στην Κύθνο ετοιμάζεται για το πιο uplifting καλοκαιρινό μουσικό φεστιβάλ που θα αφήσει αξέχαστες αναμνήσεις σε όλους τους επισκέπτες. Από τις 14 Ιουλίου έως τις 7 Αυγούστου, καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα γεμίσουν την ατμόσφαιρα με μουσικές, χορό και χαμόγελα. Η "Μαργιώρα", για 2η χρονιά, συνεχίζει να γεμίζει την χώρα της Κύθνου με μουσικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με τις επερχόμενες εκδηλώσει

Διαβάστε Επίσης

Στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 5α γενέθλια της "Μαργιώρας", ο αγαπημένος Φοίβος Δεληβοριάς θα μας ταξιδέψει με την ξεχωριστή φωνή και τις βαθιά συναισθηματικές του ερμηνείες. Η πλατεία της Μαργιώρας θα γεμίσει μαγευτικούς ήχους και αγαπημένα τραγούδια, προσφέροντας μια μοναδική μουσική εμπειρία. Μην χάσετε αυτή την ξεχωριστή βραδιά που υπόσχεται να είναι γεμάτη εκπλήξεις, με ιδιαίτερα cocktails και εκλεκτά αποστάγματα, στις 14 ΙουλίουΠροπώληση εισιτηρίων εδώ.

Το μπαρ της "Μαργιώρας" μετατρέπεται σε "Ανισόπεδη Ντίσκο" με τους Pan Pan και Years of Youth, στις 27 Ιουλίου. Η φιλία και η μουσική συνεργασία τους υπόσχονται να μας μεταφέρουν στον φαντασμαγορικό τους κόσμο με χορό και έντονα beats. Ελάτε να χορέψουμε με επιτυχίες όπως "Ανισόπεδη Ντίσκο” και "Χτύπα με σαν ρεύμα στην πίστα” και να ζήσουμε αξέχαστες στιγμές γεμάτες ενέργεια και χαρά. Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Pan Pan Years of Youth
​​

Οι Trashformers θα φέρουν τη νοσταλγία των 90s στην Κύθνο στις 3 Αυγούστου, συμμετέχοντας στο Margiora Backyard Festival. Το φεστιβάλ θα φιλοξενήσει το μοναδικό DJ set των Trashformers, που γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους με ένα εκρηκτικό, χορευτικό και οπτικοακουστικό υπερθέαμα. Οι Trashformers είναι γνωστοί για τα εντυπωσιακά show-parties τους, αναβιώνοντας μουσικές δεκαετίες όπως τα 80s, 90s και 00s. Υπόσχονται μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη ενέργεια και πάθος, μετατρέποντας τις καλοκαιρινές νύχτες της Κύθνου σε μια μοναδική εμπειρία. Η Μαργιώρα ετοιμάζει ένα καλοκαίρι γεμάτο μουσική και διασκέδαση, και καλεί το κοινό να παρακολουθήσει τα επερχόμενα events. Προπώληση εισιτηρίων εδώ.

Σπύρος Γραμμένος
© Dia Papadopoulou

Ο Σπύρος Γραμμένος, γνωστός για το ιδιαίτερο στυλ του που συνδυάζει μουσική και χιούμορ, υπόσχεται μια αξέχαστη βραδιά στις 7 Αυγούστου. Με τις πρωτότυπες συνθέσεις του και τις ειλικρινείς ερμηνείες του, υπόσχεται να μετατρέψει τη βραδιά σε ένα ασταμάτητο πάρτι. Ελάτε να διασκεδάσουμε μαζί του και να απολαύσουμε μια ολοκληρωμένη εμπειρία με μουσική, καλό ποτό και ξεχωριστή ατμόσφαιρα. Προπώληση εισιτηρίων εδώ

Διαβάστε Επίσης


 

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

ΓΡΑΦΕΙ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΖΕΥΚΙΛΗ
15/07/2024

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.

Judas Priest, Bruce Dickinson & Accept: Η μεταλλική "τρίαινα" του Release Athens 2024

Βγαλμένη από hard & heavy όνειρο μοιάζει η προτελευταία μέρα του φεστιβαλικού μαραθώνιου στην Πλατεία Νερού (Κυριακή 21/7), αφού ενώνει δύο θρυλικές φωνές της βρετανικής ατσάλινης εποποιίας των 1980s με το γκρουπ που προσωποποίησε τη γερμανική σχολή.

"Majesty Queen": Το αφιέρωμα στους θρυλικούς Queen επιστρέφει στην Αθήνα

Ο Σέθ Ντάνιελς εμφανίζεται ως ένας μικρός Φρέντι Μέρκιουρι στη σκηνή του City Garden Festical.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη περπατά "Σε άλλα μονοπάτια"

Η σημαντική ερμηνεύτρια έρχεται για δύο συλλεκτικές συναυλίες στο Μικρό Θέατρο της Αρχαίας Επιδαύρου.