Η Τάμτα ψάχνει featured artists για το νέο της τραγούδι

Στείλε τη δική σου ιδέα για το τραγούδι-έκπληξη της ερμηνεύτριας, με τίτλο “FLX”, στο μέιλ που θα βρεις παρακάτω.

Tamta Tamta

Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του album της "Identity Crisis”, και λίγες εβδομάδες μετά την deluxe version του album με την προσθήκη νέων τραγουδιών, η Τάμτα εξέπληξε το κοινό κυκλοφορώντας άλλο ένα νέο τραγούδι. Πρόκειται για το "FLX” σε στίχους και μουσική του Anastasios Tsordas και παραγωγή του Teo Pouzbouris, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο τελευταίο live performance της Τάμτα στο SMUT, την Παρασκευή 28 Ιουνίου.

Tamta
Tamta

Για πρώτη φορά, η Τάμτα δίνει την ευκαιρία σε νέους δημιουργούς να επικοινωνήσουν το ταλέντο τους, καλώντας καλλιτέχνες & παραγωγούς σε Ελλάδα και εξωτερικό να συμμετάσχουν ως featured artists στο "FLX”. Νέοι (ή και όχι) vocalistsperformers και ράπερς έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους verses στο "FLX” και να στείλουν την version τους στο email: flxdemos@gmail.com.

To τελικό τρακ με τη συμμετοχή του άγνωστου ακόμα featured καλλιτέχνη θα κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο καλοκαίρι, στα ψηφιακά καταστήματα από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

Βρείτε την Instrumental Version του "FLX” στον σύνδεσμο: 
https://umusic.box.com/s/w79ss8ljou7md9bk23tzpahj3h42e4qz

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι "Telenova" επιστρέφουν στην Αθήνα σύντομα

Η σκηνή του "Fuzz Live Music Club" θα φιλοξενήσει στην Αθήνα το συγκρότημα από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, λίγους μήνες μετά την ενθουσιώδη εμφάνισή τους στο Release Athens 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2024

"Γιατί ‘ναι μαύρα τα βουνά ’24": Κλαρίνα, πίπιζες και νεοκρυφο-αποικιοκράτες στην Κόνιτσα

Ταξιδέψαμε ως την Κόνιτσα παρέα με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση για να παρακολουθήσουμε από κοντά τις ιδιότυπες μουσικές των Βαλκανίων, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Γιατί ‘ναι μαύρα τα βουνά ‘24".

Το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταλαμβάνει ξανά την ΠΛΥΦΑ

Ένα διήμερο line-up με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι Λένα Πλάτωνος, Κ. Βήτα, Molyneaux+Agatha, Regressverbot, Expe και Metaman μεταξύ άλλων.

"60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος" με μια μεγάλη μουσική γιορτή στο Ηρώδειο

O Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει τα 60 χρόνια της σπουδαίας πορείας του στο ελληνικό λαϊκό με μια επίλεκτη παρέα μουσικών, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η Emma Shapplin έρχεται στο Ηρώδειο

Θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από νεοκλασική μουσική έως ποπ, καθώς και διάσημες οπερατικές άριες.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσκαλεί τον Λεωνίδα Καβάκο στην αρχαία Μεσσήνη

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο Λεωνίδας Καβάκος αφιερώνουν τη συναυλία στην αρχαία Μεσσήνη στον αρχαιολόγο Πέτρο Θέμελη.

Η σπουδαία Dionne Warwick στη σκιά της Ακρόπολης

Με μια καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 60 χρόνια, επιστρέφει στην Ευρώπη με το ολοκαίνουργιο της σόου "Don’t Make Me Over".