Νέα ημερομηνία για τη Μαρίνα Σάττι στην Αθήνα

Μετά τα σερί sold-out, η απόλυτη ποπ σταρ της χώρας θα επιστρέψει στην Αθήνα για μια ακόμα συναυλία τον Σεπτέμβριο. Η προπώληση άνοιξε.

©️ Giorgos Fakitsas ©️ Giorgos Fakitsas

Μετά τα απανωτά sold out σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Παρίσι, η Μαρίνα Σάττι επιστρέφει στην Αθήνα για μια ακόμα συναυλία στις 8 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Μετά την φετινή συμμετοχή της στη Eurovision με το πιασάρικο "ZARI", η πάντα ενδιαφέρουσα δημιουργός κυκλοφόρησε το το νέο μίνι άλμπουμ της με τίτλο "P.O.P", μια εξωστρεφή συλλογή 100% ελληνικών pop τραγουδιών με ethnic & παραδοσιακούς ήχους έξυπνους και ατακαδόρικους στίχους.

Μαρίνα Σάττι
Μαρίνα Σάττι

 
Από τη "Μάντισσα" ως τη "YENNA" της, από το viral του περσινού καλοκαιριού "TUCUTUM", ένα τραγούδι-σχόλιο πάνω στη βαλκανική trap, έως την πανευρωπαϊκή έκρηξη που προξένησε το "ZΑRI" της που "κάθισε" από τις πρώτες μέρες στο #1 σε YouTube, spotify, apple music αλλά και στο #50 global YouTube, η αγαπημένη hitmaker και performer καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Δύο σχεδόν μήνες μετά την κυκλοφορία του "P.O.P." , το E.P. συνεχίζει να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των charts, ενώ το video clip του "LALALALA” πλησιάζει τις 8 εκ. προβολές στο Youtube.

Παρότι η Μαρίνα Σάττι δε σταματά να εκπλήσσει με τις έξυπνες αναφορές και ιντριγκαδόρικες επιρροές που ξαφνιάζουν και ανανεώνουν διαρκώς τη σχέση της με το κοινό, φέτος προσκαλεί τον κόσμο στις συναυλίες της με μια έξτρα διάθεση ανατροπής. Μέσα από απρόσμενες προσεγγίσεις και πειραματισμούς με pop και urban στοιχεία, η περφόρμερ δεν σταματά να αναδομεί με φρεσκάδα όλο το εύρος από την παραδοσιακή μουσική των Βαλκανίων ως την trap.

Γενική Είσοδος: 20 €

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι "Telenova" επιστρέφουν στην Αθήνα σύντομα

Η σκηνή του "Fuzz Live Music Club" θα φιλοξενήσει στην Αθήνα το συγκρότημα από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, λίγους μήνες μετά την ενθουσιώδη εμφάνισή τους στο Release Athens 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2024

"Γιατί ‘ναι μαύρα τα βουνά ’24": Κλαρίνα, πίπιζες και νεοκρυφο-αποικιοκράτες στην Κόνιτσα

Ταξιδέψαμε ως την Κόνιτσα παρέα με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση για να παρακολουθήσουμε από κοντά τις ιδιότυπες μουσικές των Βαλκανίων, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Γιατί ‘ναι μαύρα τα βουνά ‘24".

Το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταλαμβάνει ξανά την ΠΛΥΦΑ

Ένα διήμερο line-up με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι Λένα Πλάτωνος, Κ. Βήτα, Molyneaux+Agatha, Regressverbot, Expe και Metaman μεταξύ άλλων.

"60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος" με μια μεγάλη μουσική γιορτή στο Ηρώδειο

O Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει τα 60 χρόνια της σπουδαίας πορείας του στο ελληνικό λαϊκό με μια επίλεκτη παρέα μουσικών, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η Emma Shapplin έρχεται στο Ηρώδειο

Θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από νεοκλασική μουσική έως ποπ, καθώς και διάσημες οπερατικές άριες.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσκαλεί τον Λεωνίδα Καβάκο στην αρχαία Μεσσήνη

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο Λεωνίδας Καβάκος αφιερώνουν τη συναυλία στην αρχαία Μεσσήνη στον αρχαιολόγο Πέτρο Θέμελη.

Η σπουδαία Dionne Warwick στη σκιά της Ακρόπολης

Με μια καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 60 χρόνια, επιστρέφει στην Ευρώπη με το ολοκαίνουργιο της σόου "Don’t Make Me Over".