Jason Derulo: Στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις

Άνοιξε η προπώληση για τον σουπερστάρ που έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Jason Derulo

Ο διεθνής σούπερ σταρ Jason Derulo θα βρεθεί σε Θεσσαλονίκη (15/11, PAOK Sports Arena) και Αθήνα (16/11, Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ) τον Νοέμβριο στο πλαίσιο της φετινής περιοδείας του, Nu King World Tour.

Τραγουδιστής, τραγουδοποιός, στιχουργός και χορευτής, o Jason Derulo είναι μια από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες της μουσικής και του θεάματος στην εποχή μας. Από τους πλέον διάσημους και εμπορικούς urban pop performer, με πλήθος διακρίσεων. 

Τα τραγούδια του κυριαρχούν στα  ραδιόφωνα όλου του πλανήτη και σημειώνουν δισεκατομμύρια αναπαραγωγές σε ψηφιακές μουσικές πλατφόρμες όπως το Spotify και το Youtube. Με 11 πλατινένιες κυκλοφορίες: ανάμεσά τους τα hits "Wiggle", "Talk Dirty", "In MyHead", "Whatcha Say", "Swalla", "Savage Love" και "Want To Want Me". 

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Οι "Telenova" επιστρέφουν στην Αθήνα σύντομα

Η σκηνή του "Fuzz Live Music Club" θα φιλοξενήσει στην Αθήνα το συγκρότημα από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, λίγους μήνες μετά την ενθουσιώδη εμφάνισή τους στο Release Athens 2024.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
04/07/2024

"Γιατί ‘ναι μαύρα τα βουνά ’24": Κλαρίνα, πίπιζες και νεοκρυφο-αποικιοκράτες στην Κόνιτσα

Ταξιδέψαμε ως την Κόνιτσα παρέα με τη Στέγη Ιδρύματος Ωνάση για να παρακολουθήσουμε από κοντά τις ιδιότυπες μουσικές των Βαλκανίων, στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Γιατί ‘ναι μαύρα τα βουνά ‘24".

Το Αγοραφοβικό Φεστιβάλ καταλαμβάνει ξανά την ΠΛΥΦΑ

Ένα διήμερο line-up με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όπως οι Λένα Πλάτωνος, Κ. Βήτα, Molyneaux+Agatha, Regressverbot, Expe και Metaman μεταξύ άλλων.

"60 χρόνια Χρήστος Νικολόπουλος" με μια μεγάλη μουσική γιορτή στο Ηρώδειο

O Χρήστος Νικολόπουλος γιορτάζει τα 60 χρόνια της σπουδαίας πορείας του στο ελληνικό λαϊκό με μια επίλεκτη παρέα μουσικών, το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο.

Η Emma Shapplin έρχεται στο Ηρώδειο

Θα ερμηνεύσει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της, από νεοκλασική μουσική έως ποπ, καθώς και διάσημες οπερατικές άριες.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσκαλεί τον Λεωνίδα Καβάκο στην αρχαία Μεσσήνη

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και ο Λεωνίδας Καβάκος αφιερώνουν τη συναυλία στην αρχαία Μεσσήνη στον αρχαιολόγο Πέτρο Θέμελη.

Η σπουδαία Dionne Warwick στη σκιά της Ακρόπολης

Με μια καριέρα που εκτείνεται σε περισσότερα από 60 χρόνια, επιστρέφει στην Ευρώπη με το ολοκαίνουργιο της σόου "Don’t Make Me Over".