"Πιλοτικό Εργαστήριο Σύγχρονης Μουσικής" της ΚΟΑ στις Σπέτσες

Πρόκειται για ένα 10ημέρο εντατικών masterclasses με την υπογραφή του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού και του συνθέτη Γιάννη Κυριακίδη.

Πιλοτικό Εργαστήριο Σύγχρονης Μουσικής

Διευρύνοντας το πολυεπίπεδο εκπαιδευτικό της έργο, η Kρατική Ορχήστρα Αθηνών παρουσιάζει στις Σπέτσες το Πιλοτικό Εργαστήριο Σύγχρονης Μουσικής. Μια δράση που απευθύνεται σε νέους μαέστρους και συνθέτες  στους οποίους προσφέρεται μία ολοκληρωμένη εμπειρία διεύθυνσης και πρωτογενούς δημιουργίας, αντίστοιχα. Ιδανική θερμοκοιτίδα του εγχειρήματος το οποίο θεμελιώνεται το καλοκαίρι του 2024 (από 26 Αυγούστου έως 5 Σεπτεμβρίου) οι ανακαινισμένοι χώροι της Αναργυρείου και Κοργιαλενείου Σχολής των Σπετσών. 

Πρόκειται για ένα 10ημέρο εντατικών masterclasses, ομαδικών αλλά και one-on-one, όταν απαιτείται. Ο Κύκλος Διεύθυνσης Ορχήστρας, και ο Κύκλος Σύνθεσης φέρουν την υπογραφή του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού και του συνθέτη Γιάννη Κυριακίδη. Ενώ στους συμμετέχοντες, η Κ.Ο.Α. εκτός από την υψηλού επιπέδου διοργάνωση, προσφέρει μια πλήρη και επαγγελματική οπτικοακουστική καταγραφή. 

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στα αγγλικά. Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα, καθώς και για το περιεχόμενο και τη διαδικασία των αιτήσεων εδώ.

Το έργο συγχρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Αττικής.

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

Νέα ημερομηνία για τη Μαρίνα Σάττι στην Αθήνα

Μετά τα σερί sold-out, η απόλυτη ποπ σταρ της χώρας θα επιστρέψει στην Αθήνα για μια ακόμα συναυλία τον Σεπτέμβριο. Η προπώληση άνοιξε.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
01/07/2024

Ένα live με τον Πάνο Μουζουράκη στο Θέατρο Άλσος

Ο γνωστός performer μάς προσκαλεί σε ένα καλοκαιρινό ραντεβού στις 22 Ιουλίου, για να ακούσουμε παρέα τον νέο του δίσκο "Μεγαλώνω", μεταξύ άλλων.

Jason Derulo: Στην Ελλάδα για δύο μοναδικές εμφανίσεις

Άνοιξε η προπώληση για τον σούπερ σταρ που έρχεται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ξεκινούν οι εκδηλώσεις του "Όλη η Ελλάδα ένας Πολιτισμός"

Μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις, παραστάσεις και δράσεις για παιδιά και εφήβους πάνω στο θεματικό άξονα της σύγκρουσης θα δοθούν, με ελεύθερη είσοδο, σε αρχαιολογικούς χώρους στην Πρέβεζα, τους Δελφούς, την Καβάλα, το Ρέθυμνο, τη Μαρώνεια, τη Λαμία, τη Λέσβο, τα Ιωάννινα και την Αλεξανδρούπολη.

Sting: Ένα ακόμα διήμερο sold out κάτω από την Ακρόπολη

Επιβεβαιώνοντας τον δυνατό δεσμό που διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια, πια, με το ελληνικό κοινό, κλείνει νέο ραντεβού στο Ηρώδειο (Παρασκευή 5 & Σάββατο 6/7), ξαναφέρνοντας στα μέρη μας τα πιο λατρεμένα τραγούδια των Police και της σόλο καριέρας του.