SepticFlesh: Tο ελληνικό ροκ μουσικό συγκρότημα με την μεγάλη διεθνή καριέρα στο Ηρώδειο

Το συγκρότημα συμπράττει με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, ενώ συμμετέχει το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro.

SepticFlesh

Το 8ο Classic Rock παρουσιάζει στο Ηρώδειο ένα crossover project όπου οι ροκ και μέταλ ήχοι των SepticFlesh συναντούν τον συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου. Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro συμπληρώνει το μοναδικό θέαμα.

Το symphonic/metal live των SepticFlesh παρουσιάστηκε για μια μοναδική φορά το 2019, στο "Μetropolitan Theater of Mexico city" με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μεξικό, με 140 μουσικούς και 40μελή χορωδία. Πρόκειται για μια κορυφαία sold out συναυλία την οποία  παρακολούθησαν περισσότεροι από 3500 θεατές. Ήρθε η ώρα να ζήσουμε κι εμείς αυτό το ξεχωριστό θέαμα, με την εμπειρία να απογειώνεται με τον δυνατό συμφωνικό ήχο της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και 60 μουσικούς επί σκηνής υπό την διεύθυνση του διεθνούς φήμης Ολλανδού μαέστρου Koen Schoots.

SepticFlesh

Το όραμα των SepticFlesh είναι να παρουσιάζουν ένα, ακουστικά και οπτικά, άρτιο αποτέλεσμα, με έμφαση στην θεατρικότητα, προσπαθώντας πάντα να συμπεριλαμβάνουν στοιχεία στους στίχους και την εικόνα από τον Ελληνικό πολιτισμό. 9 άλμπουμ, αναρίθμητες συναυλίες και συνεχόμενες παγκόσμιες περιοδείες, συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ, 24 χρόνια καριέρας στην παγκόσμια rock/metal μουσική σκηνή. Από την Ιαπωνία, το Μεξικό, την Νότιο Αμερική, μέχρι κάθε γωνιά της Ευρώπης, οι Septicflesh περιοδεύουν εδώ και δύο δεκαετίες χτίζοντας μια διεθνή καριέρα.

Δισκογραφικά, το συγκρότημα συνεργάζεται με μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο του rock/metal, την Nuclear Blast Records (με έδρα την Γερμανία), ενώ η τελευταία δισκογραφική δουλειά τους "Modern Primitive", έλαβε πολύ θερμή ανταπόκριση.

Την εκτέλεση και διοργάνωση παραγωγής του Classic Rock 8 θα αναλάβει όπως κάθε χρόνο η εταιρεία Robin 4 Arts.

Τιμές εισιτηρίου: 30-80€

Δείτε όλες τις συναυλίες της εβδομάδας εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Περισσότερες πληροφορίες

Ηρώδειο

Διονυσίου Αρεοπαγίτου
  • Βινιέτες Μουσικής

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

"Πιλοτικό Εργαστήριο Σύγχρονης Μουσικής" της ΚΟΑ στις Σπέτσες

Πρόκειται για ένα 10ημέρο εντατικών masterclasses με την υπογραφή του αρχιμουσικού Λουκά Καρυτινού και του συνθέτη Γιάννη Κυριακίδη.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
28/06/2024

Πολλές δυνατότητες και υποσχέσεις από Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ και Μιχάλη Οικονόμου

Με τη συναυλία για την Παγκόσμια Ημέρα της Μουσικής, που παραδοσιακά προσφέρει κάθε χρόνο στο Ηρώδειο, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών, ολοκλήρωσε τις προάλλες η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ την τρέχουσα καλλιτεχνική σεζόν.

Ο Σάκης Ρουβάς μάς δίνει ραντεβού στο θέατρο Άλσος

Ο αγαπημένος Έλληνας σταρ θα μας χαρίσει ένα βράδυ με πολύ κέφι, χορό και τις τεράστιες επιτυχίες του από την πλούσια προσωπική του διαδρομή.

"Voés Festival 2024": Μουσική και γαστρονομία ενώνονται στη Ζήρεια για δεύτερη χρόνια

Το φεστιβάλ καλωσορίζει καλλιτέχνες ορόσημα για όλες τις γενιές, φαγητό που θα μαγέψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς και δράσεις/εργαστήρια που θα μπορέσουν να δημιουργήσουν ένα κλίμα συλλογικότητας.

Ο Παύλος Παυλίδης στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού

Ο αγαπημένος ερμηνευτής επιστρέφε​ι στην πόλη μετά τις δύο sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Τα Rockwave Nights φωτίζουν το Λόφο του Λυκαβηττού!

Επτά φεστιβαλικές μέρες αριθμεί ο πολυσυλλεκτικός προγραμματισμός του Rockwave Festival αυτή την εβδομάδα, που ανεβάζει τη θερμοκρασία στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Η Διεθνής Θερινή Μουσική Ακαδημία της Σχολής Σπετσών συγκεντρώνει νέους μουσικούς απ' όλο τον κόσμο

Το πρόγραμμα της M.A.A.K.Σ.Σ. διαρκεί 10 ημέρες, και περιλαμβάνει μία σειρά από masterclasses υψηλού επιπέδου για επτά κλασικά μουσικά όργανα.