DTP Events: Ο Armen Miran ανεβαίνει στην ταράτσα του "Great Bear"

Μαζί του, στο πλαίσιο των Downtempo Rooftop Sessions, ο Atsou και η Marsha.

Armen Miran

Η DeepTech Paintings παρουσιάζει ένα μαγικό Sunday DaySunsetDance με τον Armen Miran στο πλαίσιο των Downtempo Rooftop Sessions, στις 30 Ιουνίου, στην ταράτσα "Great Bear" του ξενοδοχείου "Selina". Μαζί του ο Atsou και η Marsha

Armen Miran

Armen Miran

Ο Αρμένιος-Ιρανός γεννημένος και εγκατεστημένος στο Λος Άντζελες DJ/παραγωγός/πολυοργανίστας Armen Miran έχει καθιερωθεί ως ένα εμβληματικό και ισχυρό όνομα σε αυτή τη βιομηχανία. Έχει την ικανότητα να αιχμαλωτίζει το κοινό αλλά και τους συναδέλφους του με τις σουρεαλιστικές εξελίξεις και τα mixes του που oδηγούνν το κοινό του σε εκστατικές κορυφώσεις στο Dancefloor. Από τη Μέση Ανατολή μέχρι τη Βόρεια Αμερική, ταξιδεύει τους ακροατές του σε ένα ταξίδι γεμάτο με ποικίλους ήχους και αιθέριες μελωδίες και ρυθμικά υπονοούμενα. Όταν ρωτήθηκε για το στυλ του ο Armen δήλωσε: "Ο συνδυασμός των προηγούμενων εμπειριών μου στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή μαζί με το γεγονός ότι έπρεπε να ξεκινήσω την καριέρα μου εδώ στις ΗΠΑ και μόνο, βοήθησε πραγματικά στη διαμόρφωση της καριέρας μου. Βοήθησε τη μουσική μου να εξελιχθεί με φυσικό τρόπο σε ένα πιο ιδιαίτερο και χαρακτηριστικό στυλ".

Εκτός της μουσικής, του αρέσει να πηγαίνει για κάμπινγκ, να ασχολείται με την κηπουρική, να ανακαλύπτει νέα μουσική και να αυξάνει τον κοινωνικό του αντίκτυπο, συμμετέχοντας σε δράσεις για την υποστήριξη των παιδιών, των ζώων και του περιβάλλοντος. Ελπίζει ότι μέσω της μουσικής του μπορεί να βοηθήσει τους άλλους να συντονιστούν με αυτές τις εμπνεύσεις και να ενδιαφερθούν για αυτούς τους κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς σκοπούς.

Armen Miran

Όταν προσεγγίζει τη δημιουργική του διαδικασία θέλει να να διασφαλίσει ότι θα αφήσει αντίκτυπο. Λέει: "Θέλω να με θυμούνται για μια στιγμή στο χρόνο, μπορεί να είναι ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο, που η μουσική μου έχει αλλάξει τη ζωή/προοπτική κάποιου και έχει δώσει ελπίδα και αγάπη σε αυτό το άτομο κατά τη διάρκεια μιας δύσκολης στιγμής γι' αυτό." 

Προκειμένου να αναδείξει περαιτέρω το όραμά του, ξεκίνησε πρόσφατα τη δική του ετικέτα με την ονομασία Hoomidaas Records το 2019, καθώς και μια εταιρεία εκδηλώσεων/παραγωγής με την ονομασία Reborn Project. Ο ίδιος θέλει να ενισχύσει την καλλιτεχνική του δεινότητα μέσω της επιμέλειας ενός καλαίσθητου brand όπου θα μπορεί να κυκλοφορεί μουσική και να παίζει live events με καλλιτέχνες που συμβαδίζουν με το όραμα και τα ιδανικά του.

Atsou

Atsou

Ένας dj που έχει συνδεθεί στενά με το Madorasindahouse, ο Atsou βρίσκεται εκεί από τις πρώτες μέρες που κήρυξε το afro house ευαγγέλιο στην Ελλάδα. Έκτοτε, περιοδεύει στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, αναπτύσσοντας τον ήχο του με διαφορετικές υφές της σύγχρονης dance σκηνής. Μεταξύ της συνδιαχείρισης του Madorasindahouse Record Label και της εξερεύνησης των βάθους της house μουσικής για labels όπως οι Human by Default, Cacao,Connected και Madorasindahouse Records, είναι πάντα πρόθυμος να ανακαλύψει νέους ήχους που θα προσφέρουν κάποιο επιπλέον καρύκευμα στο dancefloor.

Marsha

Marsha

Η Marsha είναι DJ ηλεκτρονικής μουσικής με έδρα την Αθήνα. Φέρνει την αφήγηση ιστοριών μέσα από τη μουσική και τη μαγεία. Πιστεύει ότι τα ανθρώπινα όντα χρειάζονται τη μουσική, τις ιστορίες και τη μαγεία με τον ίδιο τρόπο που τα φυτά χρειάζονται τον ήλιο και τη βροχή.

Είναι μια καλλιτέχνης με λεπτό γούστο και μοναδικό ήχο που έχει βρει τη δική της θέση στον κόσμο της βαθιάς ηλεκτρονικής μουσικής. Προέρχεται από ένα ποικίλο μουσικό υπόβαθρο και έχει εξερευνήσει διαφορετικά είδη, ήχους και στυλ.

Είναι η ιδρύτρια του καναλιού Deep House Athens στο soundcloud και, όντας πραγματική λάτρης της γιόγκα, είναι επίσης συνιδρύτρια του Music & Yoga Project. Τέλος, είναι μέλος της οργανωτικής ομάδας του Otro Mundo Festival και επιμελήτρια του Christine Never Came club night project.

Διαχειρίζεται το δικό της event-project με την ονομασία "Marsha Invites", μια σειρά εκδηλώσεων όπου η Marsha προσκαλεί αγαπημένους DJ's να μοιραστούν μαζί της ιστορίες και ιδιαίτερες μουσικές στιγμές. Είναι επίσης resident DJ παραγωγός στον ραδιοφωνικό σταθμό Cannibal.

Προπώληση εισιτηρίων μέσω more.com

Διαβάστε Επίσης

Διαβάστε ακόμα

Τελευταία άρθρα Μουσική

O Χρήστος Δάντης συναντά τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου στο CT Garden

O λαϊκός τραγουδιστής, συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός συναντά στη σκηνή μετά 20 ολόκληρα χρόνια τον καλό του φίλο και αγαπημένο ερμηνευτή.

ΓΡΑΦΕΙ: ATHINORAMA TEAM
16/07/2024

Οι Puressence ξανά στην Αθήνα μετά από 11 χρόνια

Το συγκρότημα από το Μάντσεστερ επιστρέφει στην Αθήνα για ένα μοναδικό live στο "Floyd".

Death Disco Indoor Festival: Ένα σκοτεινό διήμερο στο "Fuzz"

Το Death Disco Festival επιστρέφει, αυτή τη φορά σε indoor mood για ένα σκοτεινό Σαββατοκύριακο με τους Twin Tribes, Linea Aspera, Suicide Commando και Ultra Sunn μεταξύ άλλων.

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με τον Λεωνίδα Καβάκο και το Apollωn Ensemble μας έδωσε μια γεύση από το πώς η αρχαία Μεσσήνη μπορεί να εμπνεύσει αξέχαστα πολιτιστικά δρώμενα

Ακούγοντας στο Εκκλησιαστήριο/Ωδείο της Αρχαίας Μεσσήνης, το εξαιρετικής βιρτουοζιτέ και χημείας ενσάμπλ να παιζει τα κοντσέρτα για βιολί του Γιόχαν Σεμπάστιαν Μπαχ, ήξερα ότι αυτή θα ήταν μια ανάμνηση ζωής.

Οι Duran Duran υποδέχονται τον JC Stewart στο Release Athens 2024

Η διασκευή του στο "I’ll Be There For You", της θρυλικής σειράς "Friends", έγινε viral σε ολόκληρο τον πλανήτη και τον ανέδειξε σε έναν ανερχόμενο τραγουδοποιό.

Ο δικός μας σοφός, ο Αλκίνοος Ιωαννίδης

Ο φετινός Ιούλιος ξεκίνησε με Αλκίνοο Ιωαννίδη και την ιστορική μπάντα του στον Λυκαβηττό, είκοσι τέσσερα χρόνια μετά τις πρώτες κοινές τους εμφανίσεις και την ηχογράφηση του live album "Εκτός τόπου και χρόνου". Άλλη μια βραδιά με τη σοφία, την αξιοπρέπεια, και τη δύναμη της μουσικής και του λόγου του Αλκίνοου. Άραγε τον ακούει κανείς;

Μπορεί μια playlist με nature sounds από την Greenpeace να βοηθήσει τη φύση;

Η Greenpeace έφτιαξε την ιδανική, natured themed playlist για να αποδράσουμε από το άγχος της καθημερινότητας.